..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Ýnsanlýðý tanýmak insanlarý teker teker tanýmaktan kolaydýr. -La Rochefoucauld
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aþk > SABRÝYE NÝÞANCI




7 Kasým 2008
Son Mektup  
SABRÝYE NÝÞANCI
Ýþte böyle. ??? Sana artýk nasýl hitap edeceðimi bile bilmiyorum. Adýnla hitap etmek her zaman tuhaf geldi. Ama güzel cümleleri de yakýþtýramýyorum bu ayrýlýktan aramýzda geçen düþmanca cümlelerden sonra. Bir adýn bile kalmamýþ hayatýmda, bir sýfatýn bile kalmamýþ içimde. Peki, tüm bunlar yok olurken. Neden hala içimde acýn var. Nasýl geçecek bu söyler misin bana?


:BAEC:
Yediremiyorum kendime sensiz kalmayý. Her telefona bakýþýmda senin mesajýný ya da cevapsýz aramaný görememek canýmý yakýyor. Sensizliðe alýþtým da yokluðuna alýþamýyorum bir türlü anýlarý silemiyorum birde aklýmdan bide gülüþün ve sýcaklýðýn gitmiyor gözümün önünden.
Ne yapacaðýmý bilmiyorum sensiz kalmak sesini duyamamak nasýl kötü bir duygu anlatamýyorum kimselere ya beni kimseler anlamaz ki anlayamazlar sen bile anlamadýn ki beni
Resmine baktýkça eski günleri anýmsadýkça diyorum ki bazen iyi ki seni sevmiþim iyi ki senin olmuþum ama sonra bana yattýðýn acýlar geliyor aklýma hemen vazgeçiyorum bu düþüncelerimden keþke diyorum keþke yapmasaydým keþke tanýmasaydým seni keþke bu kadar sevmeseydim.
Yalan diyorum bana bütün söyledikleri, ettiði yeminler yalan sýcacýk gülüþü sýmsýký sarýlmasý yalan doðru olsaydý eðer bu kadar kolay vazgeçmezdi senden. Seni kendinden vazgeçirmek için bu kadar uðramazdý. Senin yerine baþka þeyleri tercih etmezdi.
Neyse þimdi o kadar da önemli deðil bazý þeyler. Artýk hiçbir önemi kalmadý Seni Sevmemin Seni Özlemememin Rüyalarýmda Seni görmenin hiçbir anlamý kalmadý.
Seni kaybettiðimi bilmek.Bir daha senle olamayacaðýmý bilmek.Bir daha sana sarýlamayacaðýný, seni koklayamayacaðýný, seninle uyuyamayacaðýný bilmek ne kadar acý. Ve bütün bunlara karar verebilmek sensizliðe karar vermek. Seni deðil de mantýðý tercih etmek ne kadar zor ne kadar acý bilemezsin.
Ýþte gittin hayatýmdan.
Senle iki yabancýyýz. Birbirini hala çok seven iki yabancý.Bambaþka þehirde bambaþka hayatlarý yaþýyor. Bambaþka odalarda ayný acýlarý çekiyoruz biliyorum.
Hayat ne garip.Ne umutlarla, nasýl gülümseyerek baþlamýþtýk. Ne sözler vermiþtik birbirimize. Asla ayrýlmayacaðýz demiþtik. Asla birbirimizi üzmeyeceðiz. Asla birbirimiz siz kalmayacaðýz. Mutlu bir hayat, sýcacýk bir yuva bekliyor bizi gelecekte diyorduk. Ama ne oldu sonunda ayrýldýk. Bizi bekleyen son ayrýlýk, acý ve gözyaþlarý oldu.
Dayanmalýyýz. Alýþmalýyýz bu duruma, bu yokluða alýþýp yeni yaþamlarýmýza sarýlmalýyýz dört elle. Tekrar mutlu olabilmeyi denemeliyiz. Olmaz ya yapamayýz ya. Ya olursa.
Artýk o kadar belli ki beraber mutlu olamayacaðýmýz. Yaþanan onca acýdan sonra birlikte yapamayacaðýmýz o kadar açýk ki. Tekrar gelsek bile bir araya tekrar yaþayamayýz birlikte. Ne sen vazgeçersin serseriliðinden, nede ben vazgeçebilirim özgürlüðümden.
Ýþte böyle. ???
Sana artýk nasýl hitap edeceðimi bile bilmiyorum. Adýnla hitap etmek her zaman tuhaf geldi. Ama güzel cümleleri de yakýþtýramýyorum bu ayrýlýktan aramýzda geçen düþmanca cümlelerden sonra. Bir adýn bile kalmamýþ hayatýmda, bir sýfatýn bile kalmamýþ içimde. Peki, tüm bunlar yok olurken. Neden hala içimde acýn var. Nasýl geçecek bu söyler misin bana?
Peki, bundan sonra bizi nasýl bir yaþam bekliyor. Ne yapacaðýz, nasýl yaþayacaðýz karar verdin mi. Nasýl dayanacaðýz birbirimiz olmadan. Öðrenebilecek miyim sen olmadan nefes alabilmeyi, sensiz uyumayý öðrenebilecek miyim günün birinde. Ya sen alýþtýn mý yoksa bensizliðe ben yokken uyumaya alýþtýn mý? Yaþadýðýn her güzel olayda ben aklýna gelmiyor muyum artýk. Bana tercih ettiðin hayatla daha mý mutlusun þimdi.
Olsun sen mutlu ol. Sen alýþ yeter ki bensizliðe. Belki günün birinde bende alýþýrým.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Bugün Benim Doðumgünüm
Zaman Yabancýsý

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Bir Ölüm Bir Yaþam [Öykü]
Leyla [Öykü]
Kalbimin Geçmiþi [Öykü]
Çaresizlik [Öykü]
Kazanmanýn Kaybettirdiði [Öykü]
Mavi Boncuklu Hayaller [Öykü]


SABRÝYE NÝÞANCI kimdir?

Babam bana hayatý öðretir. Nasihat ederdi. Birine selam verdiðinde ilk önce gülümseyeceksin, gülümsemenle selam vereceksin önce, birinin elini sýktýðýnda parmak uçlarýnla deðil, kuvvetle sýkacaksýn, güven vereceksin elini sýktýðýn kiþiye. Dürüst olacaksýn. Bir dediði bir dediðini tutmayan insanlardan olmayacaksýn, kendine güveneceksin ve insanlarýnda sana güvenmelerini saðlayacaksýn.

Etkilendiði Yazarlar:
iclal aydýn, vb


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © SABRÝYE NÝÞANCI, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.