..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Ýnsanýn en iyi tarafý ürperebilmesidir. -Andre Gide
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Roman > Korku Romaný > mehmet




11 Haziran 2008
Þifre 1. Bölüm  
mehmet
Kabus ne acý vericiydi,uyanmak istiyordum uyanamýyordum,baðýrmak istiyor baðýramýyordum,sýcaklýk öylesini þiddetliydi ki vücudumun kýzardýðýný hissedebiliyordum.þifreyi bulmamý isteyen kötü ruh þifrenin yaptýðým kötülüklerde saklý olduðunu söylüyordu.Ben düþünüyorum ama bulamýyordum zaman ilerledikçe kýzarýklýðýn ýzdýrap veren acýsýný daha fazla hissediyordum,bu cehennem olmalýydý ama deðildi.Bir süre sonra beliren ruh çaresizliðimi,acý veren ýzdýrabýmý,aðlamak isteyen fakat aðlayamayan gözlerimin yalvarýþýný görmüþtü,bana þifrenin ne olduðunu sordu.Konuþmama bir sihirbaz edasýyla izin veren ruh cevabý bekliyordu.Ben bilmiyorum dedim kurtulmam için ya þifreyi bilmem yada baþkalarýna yaptýðým en büyük kötülüðün kendime yapýlmasýna izin vermem gerekiyordu.düþündüm düþündüm hayýr olmaz dedim ,kötü ruh gözüme baktý yaptýðým en büyük kötülük birisini karnýndan defalarca býçaklamam olmuþtu.


:BIGA:
Kötü ruh biraz sonra tekrar belirdi,þifre içinizdeki kötülük onu bulun ve temizleyin diyerek ortadan. kayboldu.Düþündüler hemde defalarca ama bulamýyorlardý,yaþadýklarý kabustanda kurtulmak istiyorlardý,nefesleri nefessiz,elleri tutmaz,gözleri görmez olmuþtu.Dilleri dillenemz,ayaklarý yürüyemez geliyordu onlara,öyle hissediyorlardý.Asalarý yoktu ki sihir yapýp kurtulsunlar bu kabustan tek kurtuluþ kötü ruhun istediði þifreydi.

Tomas kendini zifiri karanlýk biryerde sýrtüstü yatmýþ þekilde buldu.Yattýðý yer sanki tahtaydý ve sertti.Vücudundan akan terlerinin hareketlerini hissedebiliyordu.Yattýðý yerden kalkmak istesede o gücün kendisinde olmadýðýný farketti.Bu felçli bir insanýn yaþayabileceði duyguydu.Karanlýk öylesine þiddetliydi ki gözlerini kapattýðýnda bunu anlayabiliyordu.Gözleri ile ilgilenirken kalbine doðru iniþ onu titretti.Kalbi þimdi hýzlý ve sesi duyulacak kadar sesli atýyordu.Kalbinden pompalanan kanýnýn damarlarýndaki hareketlerini izliyor,akýþýný takip ediyordu. Tomas biranda ciðerlerini hissetti, nefes almasý zorluydu,burun delikleri büyüyor hýzla nefes almaya çalýþýyordu.Ciðerleri havasýz kalan balon gibi büzüþünce can çekiþen bir insan gibi tepinmeye baþladý.Vücudunda dolanan esrarengiç güç Tomas'ý esir almýþtý.Beynin komut bölgesi emirlere uymuyordu.Biranda gücün ciðerlerinden ayaklarýna indiðini farketti.Gücü engellemek imkasýzdý ve hýzýna yetiþmek mümkün olmuyordu.Sonunda ayaklarýnda son bulan sürat yarýþýn bittiðni söylüyordu.Tomas'ýn ayaklarýnda hissettiði þey býçakla kesilmenin acý veren ýzdrabýydý.Birisinin ayaklarýný kestiðini ,parmaklarýnýn derisini yüzdüðünü ve týrnaklarýný çektiðini biliyordu ama zifiri karanlýðýn þiddeti engel oluyor izleyemiyordu.Acýyý öylesine büyük yaþýyor ama baðýramýyordu.Sonunda esrarengiz güç ayaklarýndan akýp gitmiþti.Tomas þimdi rahatlamýþ,nefesini kontrol edebiliyordu ,herþey normale dönmüþtü ama tek þey vardý düzelmeyen bilinmezlik,nerde olduðunu,neden bu kabusta dayanýlmaz iþkenceleri çektiðini,neden uyanamadýðýný ve en önemlisi sülüetini gördüðü kötü ruhun bulmasýný istediði þifreydi.

Karanlýk bir odada gözlerini kaybeden lee young elleriyle duvara tutunarak yürümeye baþlamýþtý.Burnu ile kokladýðý hava nemli ve ýslak bir demir kokusuna benziyordu.Kulaklarýnda damlayan su sesleri onu ürküdüyordu.Düþünceleri bir film þeriti gibi hýzlýca yol alýyor,titreyen ayaklarýyla ellerini kullanarak odanýn etrafýnda durmadan yürüyordu.Kalbi öyle sesli atýyordu ki korkuyu bir kat daha arttýrýyordu.Yürüyordu, sonunda önünde kocaman bir duvarý hissedinceye kadar ,elleriyle dokundu, kurtulmak istemenin ruh hali halsiz olan ayaklarýný yukarýya zýplatdý . Lee young belki týrmanabilirim diye düþündü ama nafileydi. o an çýrpýnan bir kuþun yaþadýðý duygularý hissediverdi. sonra ise yaþattýðý duygularý......

Daða týrmanan renault toros marka bir araba karanlýðý delip geçiyordu.Daðýn dar ve dolambaçlý yollarýnda tek baþlarýna ilerliyorlar ve uykunun þiddetinden kendilerinden geçmiþ vaziyette yol alýyorlardý arabanýn þoförü gözlerini bir açýp bir kapatýyordu bir açýp bir kapattýðý anlýk zamanda kendilerini uçurumdan aþaðý düþer durumda gördüler o an ölüme giden yolun içindeydiler, hepsi uyanmýþ vaziyette bu yolu bütün zerrelerinde hissediyorlardý gözyaþlarý damladý,hayatlarý aktý kalbi boþluklarýndan göz uçlarýna ,dualar uçuþuyordu gönülden gelircesine samimi araba dalgalanan bir bayrak gibi savuruyordu onlarý ne zaman düþeceðiz sorularý beyinlerinde bir balyoz etkisi yaratmýþtý þimdiye kadar yaptýklarýný süzgeçlerinden geçirdikten, ölüm korkusunu kalblerinde ilk defa yakýndan hissettikten sonra hýzla yere çarpmýþlardý.Yere çarpmanýn etkisiyle arabanýn içinde yaþadýklarý acýyý bedenleri ve ruhlarý öyle bir anlatýrdý ki siz dinlemek istemezdiniz korkar ürperir rüyanýzda kabuslar görerek uyanýrdýnýz. Süleyman kanla sulanmýþ gözbebeklerini temizlerken kolundan fýþkýran kanlarýn ýsladýðý karanlýðý açýk kalan arabanýn farlarýyla delip diðerlerinin yanýna gitmeye yeltenirken ciðerlerinde kalan son nefesi hisseder gibi gözlerine kapanan perdenin düþünü görüyordu bu düþ sesli,cümbüþ kalabalýk ve hafif ve özgürdü.

Tomas artýk tabutun içinde olduðunu biliyordu.Tam kabullenme noktasýndayken aniden beyin oyunlarý oynanmaya baþlýyordu kafasýnýn içinde, 2 3 saniyelik gidiþ geliþler yaþýyordu. Bu süreçde gördükleri baþ ucunda bekleyen kalabalýk ve anlaþýlmayan sesler.Tekrar tabutun içine dönen Tomas ne olduðunu beyin süzgeçlerinden geçirmeye çalýþtýysada anlamsýzlýðý sanki 17 bilinmiyenli denklem gibi çözümlemeye çalýþýyor ama bir türlü çözemiyordu.Karþýsýna çýkan bu sülüet ondan þifreyi bul ya da yaþattýklarýný yaþa derken neyi kastediyordu.O ne yaþatmýþtý ki ya da þifre neyin nesiydi. Tomas þimdiye kadar hiç bu kadar çaresizlik yaþamamýþtý.Yalnýzlýk duygusunu hiç derinden hissetmemiþti.Tomas yaþadýklarýný þöyle süzgeçden geçirdikten kafasýnda neyi yaþattým sorusuna cevap ararken baya zaman geçmiþti ve aniden kollarýnda birþeyler hissetmeye baþladý.Birileri sanki elini alýp inceleyiyormuþ gibiydi.Ve biran ki o an Tomasýn attýðý çýðlýk ve yaþadýðý acý onu bayýltmýþtý.Çünkü kollarýna birþeyler olmuþtu sanki tahrayla ortadan ikiye ayrýlmýþtý.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn roman ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Tanri ile 5 Dakika
1 Aþk 4 Mucize

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Sen Gelsen [Þiir]


mehmet kimdir?

yazar ruhum varmýþ da ben farkýna varamamýþým öylesine bir duyguymuþ ki yazmak heyecan ve mutlulukmuþ. Ben buyum iþte sadece yazmak hayatda yaþayamadýðým belki de yaþayamacaðým duygularý hayallerde kurgulamak anladýnýz mý bu benim yaþam felsefem herþeyi hayallerde yaþayýp bunlarý kaðýda dökmek .

Etkilendiði Yazarlar:
MEVLANA,PÝRÝ REÝS,ATATÜRK


yazardan son gelenler

yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © mehmet, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.