..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Her devrim yokolup gidiyor ve peþinden yalnýzca yeni bir bürokrasinin artýklarýný býrakýyor. -Kafka
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aþk > Füsun




15 Þubat 2008
Bu Gün Sevgililer Günü  
Füsun
Seni seviyorum ama ....... diye baþlayan konuþmayý unutmam mümkün mü? O AMA her þeyin sonuydu , gittin ve þimdi baþka biri var hayatýnda. Aþkýmýz o güller gibi soldu. Ama ben senden kalan o güllerden bir tane sakladým , hep saklayacaðým. O gül bana aþkýn ne boþ, acý veren ve yalan olduðunu hatýrlatýyor. Belki yanlýþ birini fazlaca sevdim ama bazen kendimi teselli etmek için diyorum ki, iyi ki sevmiþim. Kaç insan bu dünyadan hiç sevmeden sevilmeden göçüp gidiyor.


:AIFH:

Bu gün sevgililer günü ve benim için hiç önemi yok. Bir zamanlar vardý ama o zamanlarda onun için önemi yoktu. Hatýrlýyorum da böyle günlerin hiç önemi yok diyen sen vardýn hayatýmda. Böyle söylediðin için sana aldýðým ilk hediyeyi verememiþtim ve sonraki sevgililer günlerinde de hediye alamamýþtým sana. Sen de zaten bana hiç almadýn. Ama baþka zaman hediye aldým sana sende bana... Benim için hiç önemi yoktu aslýnda hediyenin, sen yanýmdaydýn ya.... Gerisi hiç önemli deðildi. Ama ne çok yanýlmýþým..... Bana getirdiðin en güzel gülleri hiç unutamadým. Nasýl unutabilirim ki. O gülleri getirdiðin gün ayrýldýðýmýz gündü. Seni seviyorum ama ....... diye baþlayan konuþmayý unutmam mümkün mü? O AMA her þeyin sonuydu , gittin ve þimdi baþka biri var hayatýnda. Aþkýmýz o güller gibi soldu. Ama ben senden kalan o güllerden bir tane sakladým , hep saklayacaðým. O gül bana aþkýn ne boþ, acý veren ve yalan olduðunu hatýrlatýyor. Belki yanlýþ birini fazlaca sevdim ama bazen kendimi teselli etmek için diyorum ki, iyi ki sevmiþim. Kaç insan bu dünyadan hiç sevmeden sevilmeden göçüp gidiyor.
Bu gün þu yazýyý yazarken ne düþünüyorum biliyor musun. Acaba bu gün ona da ayný þeyleri söyledin mi ve ondan da bir demet çiçeði esirgedin mi? Hiç sanmýyorum... Niye bilmiyorum, neydi bunlara sebep. Seni ne çok sevdiðimi biliyor musun deyiþini, karþýmda aðlayýþýný nasýl unutabilirim. Sonra ki zamanlarda yaþadýklarýmý, bana yaþattýðýn acýlarý nasýl unutabilirim.
Aradan yýllar geçti. Ama ben hiç unutamadým. Kalbim kýrýlgan ve bir o kadar da nasýr tuttu. Yalnýzlýk þarkýsý artýk hayatým. Ve acýmý tarif edecek kelimeler yok daðarcýðýmda. Ve sensiz yýllarda neler yaþadým hiç bilmedin. Ne acý günümde yanýmdaydýn ne de yanýmda olman bir þey ifade ederdi. Ne tuhaf deðil mi. Oysa biz seninle gözlerimizle konuþurduk bir zamanlar. Artýk her þey mazi oldu.
Bu yazýyý belki de yazmazdým ama bunca zaman sonra seni görmek beni biraz daðýttý yine. Anladým ki hiç bir þeyi unutamamýþým. Sadece derinlerde bir yerlere itmiþim yüzeye çýkmalarýna engel olamýyorum. O kýsacýk an ne hissettin öðrenmek için neler vermezdim. O gözlerindeki acý ve piþmanlýk mýydý? Belki ben öyle sandým öyle olmasýný istedim belki de.... Ama yok yanýlmadým eminim. O bir zamanlar güzel bakan gözlerinde hüzün vardý. Nasýl unuturum o delici bakýþlarý ve sevdiðine nasýl baktýðýný o gözlerin bilmez miyim. O bakýþlardan artýk eser yok. Öylesine alýþýlmýþ , herkesin ki gibi bir evlilik iþte seninkisi..... O tutku yok o aþk yok sýradan her þey. Belli o seni seviyor ama sen sevmesini beceremezsin, sevemezsin zaten. O ýþýk yok bakýþlarýnda.
Beni býrakýp giderken, hiçbir zaman mutlu ve bir baþkasýna aþýk olamýyasýn diye dilemiþtim. Dileðim gerçekleþmiþ. Ýstesen de sevemezsin, kalbin yara dolu kalmýþ. Benim yaralý kalbimin yanýnda seninki de yitmiþ gitmiþ. Ne saçma deði lmi boþuna bizi katletmiþsin. Kalpsiz biri olarak yaþýyorsun ve yaþýyacaksýn.
Acý çok acý.... Dediðin gibi deðilmiþ deðil mi? Gördün mü , evlenmek için sevmek gerekmiyor fikrin doðru deðilmiþ. Ama bu senin karakterin iþte. Þimdi sadece sana acýyorum ve görüyorum ki o sevdiðim adamdan hiç iz yok sende.
SEN ve BEN yok belki artýk ama SEN ve O olmayý da baþaramamýþsýn.
Görüyorsun hayat insana ders veriyor. Ve insan birini ne kadar çok sevsede ah edince tuttuyormuþ. Sevdiðinin ahýný aldýn ey eski sevgili. Hayat boyu sevgililer günü kutlama, bu sevgililer günü ve tüm sevgi günleri sana kutlu olmasýn.
O günlerde kalbin sýzlasýn, vefasýzlýðýn bir tokat gibi insin yüzüne ve ömrün boyunca acý sana arkadaþ olsun.




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn sevgi ve aþk kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Bende Mutlu Olabilirdim
Herþey Bir Masalmýþ
Aþýkýn Gözü Körmüþ
Sana Raðmen

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Mutlu Olmak Bu Kadar Zor Mu?
Figen'e (Seni Seviyoruz)
Bu Þehirde Olmak

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Sen Yoksun [Þiir]
Gidiyorum [Þiir]
Anlamý Yok [Þiir]


Füsun kimdir?

Biriktirdiklerimi yazmayý seviyorum. Yazdýðým herþey bende iz býrakanlardýr. Sevincimi, hüznümüde yazýyorum ve yalnýzlýðýmý. Þarap misali tortularým çok acý. Belkide acýyý seviyorumdur. Sevmeyi seviyorum. Hatta herkesi kendimden daha çok sevdim. Belkide o yüzden bu kadar acý biriktirdim. Ama hepde bildim; En büyük zaferimiz düþmemek deðil, düþtüðümüz zaman ayaða kalkmamýzdýr. . . . . . Hala ayaktayým. . .

Etkilendiði Yazarlar:
Bir hayat varsa yaþanacak ki yaþýyor her insan onu kendine göre o zaman yazýlacakta çok þey var demektir.


yazardan son gelenler

yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Füsun, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.