..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Tanrý insaný yarattý, insan da sanat yapýtýný. -Oscar Wilde
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Aþk ve Romantizm > KORay




1 Mayýs 2002
aþk gece yaþanýr  
KORay
Dudaklarýnda hissettiði ateþ yavaþ yavaþ bütün bedenini sarýyordu.Dilinin ucunda alevlenen yangýn ona zevk içinde ýzdýrabý da tattýrýyordu.Bu zýtlýk içinde hayatýnýn en hoþ öpücüðünü tecrübe hanesine ekliyordu.


:BGIB:
Kapýdan girerken kendisine çarpan iki genç kýza çapkýn bir gülüþ attý.Duvarlara çarpan keskin müzik altýnda insanlar çýlgýnca dans ediyorlardý.Adam bir köþeye oturdu.barmene bir iþaret yaptý.Biraz sonra içkisi gelmiþti.Ýçkisini yudumlarken etrafýný inceliyordu.Pistte 35-40 kiþi vardý.Bir ara gözü bir kýza takýldý. Kýz kendi kendine dans ediyordu.Müziðin ritmine kendini kaptýrmýþtý.Gözleri kapalýydý .Hareketleri insanda bakma arzusu uyandýrýyordu.Kýz bir ara dansý býraktý bara yöneldi.Tam bu anda adam barmene kýza içki vermesi için bir iþaret yaptý.Kýz içkiyi aldý ,adama doðru dönüp kadehini kaldýrdý.Aradaki mesafeyi önemsemeden kadehlerini havada hayali bir þekilde tokuþturdular.Adam o kadar heyecanlanmýþtý ki nerdeyse tokuþma sesini duyduðuna yemin edebilirdi.Kýzý masasýna davet etmek için yanýndaki boþ sandalyeye elini koydu ve masayla arasýnda biraz mesafe kalacak kadar çekti.Kýz adamýn ne dediðini anlamýþtý.Adama doðru döndü ve kalabalýðýn arasýndan yavaþ yavaþ geçti, içkinin de etkisiyle yalpalýyordu. Masanýn yanýnda durdu.Adama iyice yaklaþtý

__Ýçki için sað ol.
__Rica ederim.Oturmak ister misin?
___Olur.Zaten dans etmekten yoruldum.
___Senin adýn ne?
___Tuba.Sen?
___Selçuk
___Buraya sýk gelir misin?
___çok sýk deðil.sürekli ayný yerlere gitmem.
___niçin?
___bilmem. Galiba çabuk sýkýlýyorum.

Kýz orta boylu,orta kiloda,orta güzellikte ortalama bir kýzdý.Ama adamý anlaþýlmaz biçimde etkilemiþti.Ýnkar edilemez bir çekiciliðe sahipti.Attýðý her kahkaha adamý kendinden geçiriyordu.Adeta büyülenmiþti.Böyle bir kýz var olabilir miydi gerçekten?Kýzýn dudaklarýnýn her hareketiyle adam farklý dünyalara gidiyor,farklý duygular içinde yüzüyordu.Bir an kýza sarýlmak ve sabaha kadar onun yanýnda kalmak istiyor,biraz sonra ise dudaklarýnýn tadýnýn meraký içine düþüyor ve kýza karþý olaðanüstü bir arzu duyuyordu.Ýþin garip kýsmý bütün bu duygularý 5 dakikaya sýðdýrabilmiþti.Adamýn kýzý uzun uzun süzüþünden kýz rahatsýz olmuþa benziyordu.

___Dans edelim mi?
___Ben pek dans edemem.
___Hadi ama ,ben sana öðretirim.

Kýz adamý kolundan çektiði gibi piste attý.Böyle bir atiklik karþýsýnda hem þaþýran hem de garip bir haz duyan adam bu kýzda farklý bir þeyler hissediyordu.Tam olarak adýný koyamadýðý, hatta kendisinin de açýkça anlayamadýðý hislerle çepeçevre kuþatýlmýþtý.His dünyasý yepyeni duygularla tanýþmýþtý sanki.Bu deðiþik duygular kalbini her bir yönden çeþitli þekillerde uyarýyorlardý.Kýz bu arada adama iyice yanaþmýþtý.Çevresinde dönüyor,müziðin ritmiyle aðýrlýðýný bir sað ayaðýna bir sol ayaðýna veriyordu.Kýza bu kadar yakýn olmak adamý iyice heyecanlandýrmýþtý.Bir elini kýzýn beline attý.Bir ayaðýný da kýzýn ayaklarýnýn arasýna usulca koydu.Þimdi kontrol nihayet adama geçmiþti.Kýzý önce bir miktar sola yatýrdý.Kýzýn kendini tamamen býraktýðýný anladýktan sonra kýzý kendine doðru çekti.Þimdi o muhteþem dudaklarla arasýnda aþýlmaz görülen bir on santimetre kalmýþtý.Yavaþça son hamlesini yaptý.


Dudaklarýnda hissettiði ateþ yavaþ yavaþ bütün bedenini sarýyordu.Dilinin ucunda alevlenen yangýn ona zevk içinde ýzdýrabý da tattýrýyordu.Bu zýtlýk içinde hayatýnýn en hoþ öpücüðünü tecrübe hanesine ekliyordu.Ellerini kýzýn vücuduna mýknatýs karþýsýnda iradesini yitiren demir parçalarý gibi yapýþtýrmýþtý.Sanki bir an ellerini çekse bütün sihir kaybolacakmýþçasýna kýzý sýký sýký tutuyordu.Yarým saat önce bakýþlarýyla seviþtiði kýz þu anda kollarýndaydý.Bu kýzý istiyordu ,daha önce hiçbir kadýna duyulmamýþ bir þehvetle onu istiyordu .Kýzý kolundan tuttu ,dýþarý çekti.Aþký kuralsýz ve telaþsýz yaþayabilecekleri bir yere doðru yola koyuldular...



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Artýk geceleri sevmiyorum [Deneme]
Seni arýyorum [Deneme]
sensiz ben ... [Deneme]


KORay kimdir?

aþk için yazýyorum ,yazdýðým için aþýk oluyorum

Etkilendiði Yazarlar:
trevanian ,orhan pamuk,ahmet altan


yazardan son gelenler

bu yazýnýn yer aldýðý
kütüphaneler


 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © KORay, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.