..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Öküzün rengini dýþýnda, insanýn rengini içinde ara. -Mevlânâ
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aþk > NUMAN MAS




15 Mayýs 2006
Kýz Olmak, ve Sevmek mi? Ýspatlayýn...  
NUMAN MAS
Bunlarý istemeyen kýz var mý? parmaklar.....


:BAAA:
Malum olan biþey var, sevmek tek taraflý bir fiil deðil, karþýlýklýdýr. Ama genelde taraflar her zaman iddiacý olmuþlardýr bu konuda, sen mi daha çok seviyorsun? ben mi? Bence kýzlar sevmiyor. Kýzlar bi köpeðide erkeklerini sevdikleri kadar sevebilirler, ancak erkekler her ne kadar maçoluk olsun için, at - avrat - silah demiþsede, bunlarýn üçünü bi arada kullanmýþsada iþin aslý böyle deðildir. Bence bu þu þekilde olmalýydý, avrat-avrat-avrat-at-silah...

Erkekler her zaman sevmiþlerdir, kýzlar ise sadece alýþmýþlardýr. Yanlarýnda gezdirdikleri kaniþleri gibi. Kýzlar, erkekleri yorumlarlaken, genelde, toplumun aciz bireylerini, yani, aldatan (kadýnlarla ortak yapýlan fiillerle aldatan), döven, maçoluk yapan ve kadýna saygý duymayan erkekleri örneklemiþ ve kýyaslamýþlardýr. Aldýklarý ölçüt baþtan hatalýdýr. Kendilerini, gerçekten seven erkekleri, bi takým nedenlerle, birlikte olamayacaklarýný söyleyip, kendilerine bi kaç maharet gösteren, ancak temelinde, ahlaksýz, seviyesiz terbiyesi saygýsýz erkekleri tercih etmiþlerdir. dolayýsýyla ölçütleri yanlýþ olan kadýnlar, erkeklere aldatýr, döver, söver gözüyle bakmýþlardýr her zaman. Oysaki, sadece çevrenize bakmanýzla dahi yeterli olacaðýný düþündüðüm bir iddiam var. Gerçekten seviyeli olduðu düþünülen, severek evlenilmiþ ya da uzun yýllar harcanýýlmýþ aþklara baktýðýmýzda, ihanet edenler oranýnýn fazlasýyla kadýnlarýn elinde olduðunu, bunun karþýlýðý olarakta, erkeðin hatalarýndan dolayý boþanmayla sonuçlanan evliliklerin görücü usulu ile olduðunu, ayrýlýkla sonuçlanan iliþkilerinde, erkeðin fiziksel özellikleriyle kendisini kabul ettirmesi, ya da parasýyla kendisini kabul ettirmesiyle baþlayan iliþkiler olduðunu göreceðiz.
Dualarýmla...

(çok uzattýðýmda yazýlarýmýn okunmadýðýný gördüðüm için, "öz" yapýcam) Yani kýsacasý, gerçek sevgilerden bahsettiðimizde, daha çok seven tarafýn, saygý duyan tarafýn, deðer veren tarafýn, çaba gösteren, acý çeken tarafýn genel itibariyle erkekler olduðunu göreceðiz.

Kýzlara tavsiyem, alýþkanlýklarýndan vaz geçip, kendinize, gerçekten sizi seven erkek eþleri kabul etmenizi öneririm. Öyla olduðu takdirde, istediðiniz kadar naz yapýn, istediðiniz kadar alýþ veriþe çýkýn, istediðiniz kadar gezin, istediðiniz kadar, romantizm (iç açýcý olmasada erkek açýsýndan) dolu geceler yaþayýn... Bunlarý istemeyen kýz var mý? parmaklar.....



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn sevgi ve aþk kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Fahiþe Ruhlar (1)
Fahiþe Ruhlar (3)
Fahiþe Ruhlar (2)

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Kalbim Aðlarken, Kýçým Güldü!
Ünlü Olmak Ýçin Kime Vermem Lazým?
Herþey Anlaþýlmayacak Kadar Basit!

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Mavi Bir Ölüm [Þiir]
Sýktý Artýk Bu Aptallýk! [Eleþtiri]
Atatürk Karikatürü! [Eleþtiri]
Kendimi Seviyorum! [Eleþtiri]
Hitler'in Piçi Ýsrail [Eleþtiri]
'Seni Mankenle Yakalayalým!' [Eleþtiri]
Vah!vah! Sen Çok Hastasýn Gel Baþbakan Ol! [Eleþtiri]
1 - 1,5 - 2 - 2,5 - 3 - 3,5 - 3,5 - 3,5 - ,35... [Eleþtiri]
Böyle Haklý Çýkmaya Lanet Olsun! [Eleþtiri]
Ýnsan Olmaktan Ýstifa Edelim mi Hep Beraber! [Eleþtiri]


NUMAN MAS kimdir?

Hep insaný, insaný ve insaný düþünürüm. Ýnsaný düþündükçe, Allah'a ulaþýrým, insaný ona sorarým, Hep sevdiðini söyler bana, rahmet edeceðini, istedikçe affedeceðini. Allah'ý düþünürüm, insana ulaþýrým, insana sormama gerek bile kalmaz, hep ihanet! ihanet! ihanet!. . .

Etkilendiði Yazarlar:
Okuduðum herkesten, ama az ama çok etkilenirim. Abdurrahman Dilipaktan tutun, Dostyevskiye kadar...


yazardan son gelenler

bu yazýnýn yer aldýðý
kütüphaneler


yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © NUMAN MAS, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.