..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Özyaþamöyküsü baþka insanlarla ilgili gerçekleri anlatmak için eþsiz bir araç. -Philip Guedella
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Modern > kerim fatih




24 Mart 2006
Düðünde Cinayet  
kerim fatih
Lisenin en yakýþýklý en popüler ve en karizmatik delikanlýlarýndan Metin 15 Mayýs cumartesi günü evleniyordu. Metin arkadaþlarýnýn içinde en haylazýydý. Bir sürü tanýnmýþ arkadaþý vardý. Arkadaþ çevresi tarafýndan sevilen biriydi.


:BACF:
Lisenin en yakýþýklý en popüler ve en karizmatik delikanlýlarýndan Metin 15 Mayýs cumartesi günü evleniyordu. Metin arkadaþlarýnýn içinde en haylazýydý. Bir sürü tanýnmýþ arkadaþý vardý. Arkadaþ çevresi tarafýndan sevilen biriydi. Onun en belirgin özelliði ise kýzlarýn ona olan hayranlýklarý ve abartýlý ilgisiydi. Allah için karþý konulmaz, çýldýrtýcý, kýþkýrtýcý ve büyülü bir yakýþýklýlýða sahipti.Yeþil,derin, hüzünlü ve anlamlý bakan gözleri vardý.Gözlerinin içine bakmak gerekirdi.O gözlerdeki parlayan ýþýðý görebilmek için.
Bir seksen beþ boyu, kusursuz fiziði ve biçimli vücudu onu muhteþem yapan diðer yanýydý. Basketbola âþýktý. Ýyi basket oynardý. Basket ona çok yakýþýyordu. Çok fazla seveni vardý. Okul çevresi, arkadaþlarý, mahallesi, yakýnlarý arasýnda saygýn bir yere sahipti. Sürtüþtüðü, düþmanlýðýný kazandýðý kiþiler hiç yoktu. Kim bilebilirdi ki onun baþýna böyle bir olayýn geleceðini. Öyle deðil mi? Ýster þans deyin ister kara talih; ne derseniz deyin o güzel yüzü, o güzel bakýþlarý bunlarýn hiçbirini hak etmedi. Nazar deðdirenlerin gözleri çýksýn. Onu bu hale düþürenler periþan olsun inþallah. Hiçbirimiz olanlara inanamadýk. Allahým, bu nasýl bir kâbustu?

DÜÐÜN GECESÝ
Cinayet masasý dedektiflerinden Ziyal Okumuþ olayýn etkisinden henüz sýyrýlmýþtý. Bir an önce sorgulamaya baþlamak istiyordu. Zira evdeki herkes iyice gerilmiþti. Ýðrenç bir geceydi. Herkes eve gidip olanlarý unutmak ve yatýp uyumak istiyordu. Ziyal piyanonun baþýna geçti. Herkesin dikkati bir anda keskinleþti. Ziyal ciddileþti. Ýmalý bir þekilde öksürüp konuþmasýna baþladý. “ Lütfen, beni dinleyiniz!”
“Sevgili konuklar. Þüphesiz feci bir kâbusun ortasýndayýz. Hepimizin baþý sað olsun. Metin; bir tanemizin eþi Tuba’yý kaybettik. Kuþkusuz bu bir cinayetti. Bir düþmaný yahut onu deliler gibi seven kiþi bunu yaptý. Bu cinayetin katili aramýzda. Bunu biliyorum. Bütün kapýlar kapatýldý, çýkýþlar ve yollar kesildi. Katil her kimse hiçbir yere kaçamaz. Ýþte bu yüzden size birkaç soru soracaðým. Hepinizin önünde bunu yapmak zorundayým. Evet. Yusuf Bey ‘le baþlamak istiyorum. Siz Yusuf Bey, Metin’e en yakýn olan insanlardan biriydiniz. Kim yapmýþ olabilir? Siz kimden þüpheleniyorsunuz?”
“Iýý. Bunu tahmin etmek zor. Kimsenin günahýný almak istemem. Doðrusu aklýmda hiçbir isim belirmiþ deðil.”
“Son zamanlarda Tuba ve Metin nasýldý? Onlarda acayip bir þeyler sezdiniz mi? “
“Ne gibi?”
“Yani herhangi bir telefon, isimsiz bir mektup ya da Tuba ile Metin ‘in canýný sýkan bir þeyler oldu mu?”
“Sanmýyorum. O, böyle þeyleri kesinlikle benden saklamazdý. Aramýzda son derece samimi bir dostluk vardý. Bana son zamanlarda garip gelen bir þey olmadý. Keza Metin ayný Metin’di. Hiçbir fark sezmedim. Her þey doðal akýþý içerisinde normaldi.”
“Peki, ona bunu kim yapmýþ olabilir?”
“Bilmiyorum. Tek bildiðim; katilin burada aramýzdan biri olduðudur.”
“Yaa, demek siz de böyle düþünüyorsunuz.”
“Ya siz Volkan, Metin ‘in kardeþisiniz. Onunla en fazla bir arada olan kiþilerdensiniz. Sizce kim yapmýþ olabilir?”
“Biz ikiz kardeþleriz. Aramýzda yaþ farký yok. Metin ve ben kardeþten öte arkadaþ gibiydik. Her þeyini bana anlatýrdý. Aramýzda özel bir bað vardý. Onunla ilgili olan her þeyi, ancak ben bilebilirim. Velhasýl bu gece, bu cinayetin iþlenmesi tesadüf deðildir. Bana sorarsanýz katil bu gece aramýzda. Eminim, þu an içinden kýs kýs gülüyordur. Hain planlarýný gerçekleþtirdiði için, mutlu olmalý. Bence katil Tuba ‘yý öldürdüðüne göre Metin ‘i seven biri.”
“Metin Bey !”
“Efendim, Ziyal Bey.”
“Sizce bu korkunç þeyi kim yapmýþ olabilir?”
“Üzgünüm bu konuda hiçbir fikrim yok. Kardeþimin dediði gibi, onu öldüren muhtemelen bana âþýktý.”
“Demek ki, hepimiz ayný noktada birleþiyoruz. Katil Metin ‘e ya da Tuba’ ya âþýktý. Ayþegül Haným, baþýnýz sað olsun! Acýnýz çok büyük biliyorum. Kolay deðil. Kýzýnýz gözlerinizin önünde öldürüldü. Fakat bir þeyi merak ediyorum. Kýzýnýzda son zamanlarda olaðan dýþý bir hal sezdiniz mi?”
“Ah, bilmem ki. Ben panik atak hastasýyým. Ziyal Bey, böyle birden sorunca kafam bir tuhaf oldu. Herhalde yoktu. Ýlaçlarla yaþýyorum zaten. Dikkatsizimdir. Hiçbir þeyi aklýmda tutamam.”
“Peki, kýzýnýzý sevmeyen bir arkadaþý, ya da düþmaný var mýydý? Bunu, en yakýný olarak siz bilebilirsiniz.”
“Ay, doðru söylüyorsunuz da, benim bir ayaðým kurada. Ben yarý ölü gibi gezerim. Hatýrlamam güç. Hiç sanmýyorum. Kýzýmýn düþmaný falan yoktu. O, çok iyi kalpliydi. Ah! Ah, yavrum! Caným kýzým! Sensiz gebereyim daha iyi.”
“Hanýmefendi, size söz veriyorum. Katili muhakkak, er geç ortaya çýkacak. Gözyaþý dökmeyin daha fazla. Sevgili konuklar, þunu biliniz ki; katil, bundan böyle rahat uyumayacak. Onu kâbus dolu günler bekliyor. Her kimse onu bulacaðým. Þimdilik, sormak istediklerim bu kadar. Evlerinize gidebilirsiniz. Yarýndan itibaren, sizleri tek tek evinizde ziyaret edeceðim. Sormak istediðim bazý þeyler var. Ýyi geceler!”
Sorular karanlýk noktalara en küçük bir ýþýk tutmamýþtý. Ziyal Bey, samanlýkta iðne arýyordu. Düðün davetlilerinin hepsi, þüpheli listesindeydi.
Bu kadar kiþiyi mercek altýna almak, hayli zor olacaktý. Her cinayet ardýnda bir ipucu býrakýrdý. Ziyal Bey, düþüncelere dalmýþtý. Uzun ve uykusuz bir gece onu bekliyordu. Katil Tuba’nýn düþmaný olamazdý. Bunun için yýllarca beklemek aptalcaydý. Cinayet düðün gecesi iþlenmiþti. Neden? Yoksa kafa karýþtýrmak için mi? Ýþte bu çok mantýklýydý. Katil kolayca izini kaybettirebilirdi. Ayný zamanda cinayetin kim vurduya gitmiþten farký olmayacaktý. Herkesin aklýna takýlan nokta Ziyal’ in kafasýný da kurcalamaya baþlamýþtý. Ya katil bir aþk cinayeti iþlediyse? Tutkulu seven biri, bu durumda falso verebilirdi. Katil, bu durumda yakayý ele verecekti. Ziyal, gözkapaklarýna direnemiyordu. Saat 04.30’ u gösteriyordu. Uyku, bu gecenin ardýndan en iyi ilaçtý. Ziyal, kanepenin üzerinde öylece uyuyakalmýþtý.
Sabahýn ilk ýþýklarýyla, Ziyal Bey, müdürünün kapýyý çýlgýnlar gibi çalýþýyla uyandý. Yattýðý yerden fiþek gibi fýrladý. Gelen Artunç Bey idi.
“Hayýrdýr inþallah Artunç, rüyanda beni mi gördün” dedi Ziyal þaþkýnlýkla.
“Eee, herhangi bir geliþme yok mu?”
“Var tabii ki. Ama bildiðim tek þey, cinayette bir takým anormallikler var. Cinayeti iþleyen bir kadýn olduðu ortaya çýktý. Üstelik orkestradaki gençlerin söylediðine göre, kapalý bir kadýnmýþ. Ayaðýna poþet giymiþ. Hiçbir iz yok. Þu an ne bir delil, ne de ipucu var. Ama bir þey olmalý.”
“Kim araþtýrýyor?”
“Melih ve Fatih.”
“Ne bulmuþlar? Cinayet nasýl iþlenmiþ?”
“Kapalý bir kadýn altýn takýyormuþ. Müziðin sesinden susturucu takýlý olduðu için silahýn sesi duyulmamýþ. Gelin yere yýðýlýnca, herkes ne olduðunu fark etmiþ. Ondan sonrasý malum. Çýðlýklar, baðrýþlar, kalabalýk, koþuþmalar… Tam anlamýyla bir hengâme. Kimse ne olduðunu anlayamamýþ. Orkestradakiler kapalý kadýn altýn taktýktan sonra, Tuba’ nýn yere düþtüðünü söylüyorlar.”
“Otopsi yapýldý mý?
“Evet. Cinayet tabancayla iþlenmiþ. Susturucu kullanýlmýþ. Tesettürlü kadýn bir þaþýrtmaca. Durum sandýðýmýzdan daha karýþýk. Orkestradan biri yardým etmiþ olabilir. Belki de, cinayeti iki kiþi iþledi.”
“Ziyal, senden istediðim; acilen düðündeki davetliler hakkýnda detaylý bir araþtýrma yapman. Hepsinin adresleri, bu listede var. Bir kýsmýný Melih ile Fatih araþtýrsýn. Git ve onlarý iyice sýkýþtýr. Bir þeyler öðrenmeden gelme. Böyle zamanlarda herkesin bir bildiði vardýr.”
“Bu listede kapalý kadýnýn adresi var mý?”
“Hayýr. Kimliði belirlenemedi. Belki de kýlýk deðiþtirip geldi. Kimseye görünmeden böylesine seçkin bir davete elini kolunu sallayarak girdiðine göre, bunu önceden planlamýþ olmalý. Neyse ben gidiyorum. Olaðandýþý bir þey olursa, beni ara!”
Ziyal’in kafasýnda bir sürü fikir çarpýþýyordu. Ne yaptýysa, ne düþündüyse bir çýkýþ yolu bulamýyordu. Buna raðmen izlerin býraktýðý siluetler, mutlaka onu katile götürecekti. Ziyal, iþe ilk olarak Metin’ in teyzesinden baþlayacaktý. Süheyla Haným’ ýn da Metin’ in teyzesi olarak, bu konuda söyleyecek bir sözü olmalýydý. Ziyal, bir an önce hazýrlandý. Evde unuttuðu bir þey olup olmadýðýndan emin oldu. Ardýndan kapýlarý kilitleyip, evden çýktý. Arabasýný Bostancý istikametine sürdü. Havada inatçý mý inatçý, bulutlarý delip geçen bir güneþ vardý. Her yer pýrýl pýrýldý. Bahar mevsimi ilk pýrýltýlarýný gösteriyordu. Ýstanbul’ u mart ayýnda yazý aratmayacak bir güzellik sarmýþtý. Ziyal nihayet Süheyla Haným oturduðu eve varabilmiþti. Burasý Bahçe Konaklar diye bilinen; yemyeþil, tertemiz, kaliteli ve elit bir yer idi. Aðaçlarýn diriliði ve yeþilin canlý tonu, ýþýltýsýyla insanýn gözlerini kamaþtýrýyordu. Ziyal, siteden içeriye girdi. Parkta oturan gençlere gözü takýldý. Bir insan hakkýnda en iyi, en saðlam bilgiye onu tanýyan komþularýndan ulaþabilirsiniz. Ziyal de aynen öyle yaptý. Hiç vakit kaybetmeden, gençlere gayet samimi bir þekilde yaklaþtý.
“Gençler merhaba! Ben de aranýzdaki bu dostluða katýlabilir miyim?”
“Bundan çok mutlu oluruz. Merhaba, ben Özgür. Arkadaþlarýmý takdim edeyim. En baþta duran uzun boylu Semih, onun yanýndaki kýsa saçlý kýz Jale, bankta oturan üçlü de; Burak, Kaan ve Ilgýn. Peki, ya siz? Sizi daha önce hiç görmedik.”
“Ben, cinayet masasýndan dedektifi; Ziyal.”
“Hey, durun bir dakika! Yani siz dedektif misiniz? Bu inanýlmaz! Gerçekten çok þaþýrtýcý. Peki, burada ne iþiniz var?”
“Süheyla Haným’ ý görmeye geldim. Burada oturuyor. Onu tanýyor musun?”
“Aaa! Evet, hatýrlýyorum. Düðün merasiminde yeðeni Metin’in eþi öldürülmüþtü. Metin geçen yaz, teyzesine kalmaya gelmiþti. Olayý biliyorum, çok üzüldüm.”
“Arkadaþýndan izin istesen olamaz mý? Sana, bu konuda bazý þeyler sormak istiyorum.”
“Arkadaþlar birazdan gelirim. Siz keyfinize bakýn!”
“Özgür, merak ettiðim bir þey var. Bir yabancý olarak deðerlendirmen gerekirse, Süheyla Haným hakkýnda ne söyleyebilirsin? Metin’ i sever miydi?”
“Süheyla Haným, biraz yanardöner bir kadýndýr. Bazen çok samimi, bazen çok soðuktur. Onu anlamak zor. Metin’ i hakikaten yürekten severdi.”
“Demek öyle! Süheyla Haným’ýn komþularla arasý iyi midir?”
“Hem de çok! Zira evden hiç çýkmaz. Karþýlaþmak pek mümkün olmuyor. Sorunsuz bir komþudur. Varlýðýyla yokluðu belli olmaz. Kimsenin de bir þikâyeti yoktur.”
“Anlattýklarýn için, sana çok teþekkür ederim.”
“Umarým yardýmcý olabilmiþimdir. Önemi yok.”
Ziyal, Süheyla Haným’ýn suya sabuna dokunmayan, anti sosyal kiþiliði konusunda bir takým kuþkulara kapýlmýþtý. Süheyla Haným, düðün gecesi bir hayli durgundu. Bu halinin sebebini ondan öðrenecekti. Ziyal, Süheyla Haným’ýn zilini uzun uzun çaldý.
Diyafondan konuþan ses Süheyla Haným’a aitti.
“Kim o?”
“Merhaba Süheyla Haným. Ben cinayet masasý dedektiflerinden Ziyal. Düðün gecesi hakkýnda bazý sorularým olacaktý.”
“Ne hakkýnda?”
“Metin!”
“Onunla ilgili öðrenmek istediðiniz nedir?”
“Bunlarý karþýlýklý konuþmak isterdim.”
“Tamam! Sizi bekliyorum!”
Ziyal, asansöre binerken, bir yandan etrafa göz gezdiriyordu. Apartmanýn iç dekorasyonu karþýsýnda þaþkýna dönmüþtü. Burasýnýn film stüdyosundan farký yoktu. Nihayet, asansör dördüncü kata çýkmýþtý. Ziyal, on sekiz numaranýn zilini çaldý. Ýçeriden ayak sesleri duyuldu. Bir iki saniye sonra kapý açýldý. Süheyla Haným: “hoþ geldiniz!” dedi.
Ziyal baþýyla mukabele ederek; “Hoþ bulduk” karþýlýðýný verdi. Süheyla Haným, Ziyal’ i oturma odasýna buyur etti. Sýcak bir ses tonuyla, “Ziyal Bey bir þey içer miydiniz?” dedi.
“Açýk bir çay lütfen!”
“Hemen geliyor. Zaten çay da hazýrdý. Þanslýsýnýz.”
“Buna inanýrým.”
“Ah Ziyal Bey, o gece uyuyamadým. Gözüme bir dirhem uyku girmedi. Neyse ki, sizin gibi deneyimli ve baþarýlý bir dedektif cinayeti sorguluyor. Size sonuna kadar güveniyorum.”
“Teþekkür ederim! Zira siz, o gece fazla durgundunuz.”
“Bazen öyle olur. Beni kalabalýk düðünlerde afakanlar basar. Herhalde ondandýr. Kalabalýða hiç gelemem.”
“Neden acaba?”
“Ne bileyim, yalnýzlýðý seviyorum.”
“Cinayet gecesi hep salonda mýydýnýz?”
“Hayýr. Bir kez lavaboya gittim.”
“Lavaboya gittiðinizde saat tam olarak kaçtý?”
“Galiba 11’ e geliyordu.”
“Gece boyunca, size davetliler arasýnda deðiþik gelen tipler var mýydý?”
“Ne gibi?”
“Tanýmadýðýnýz biri yahut yabancý bir misafir yok muydu?”
“Vallahi orasý öyle de. Düðün bu! Metin’ in arkadaþlarý, kýz tarafýnýn insanlarý… Bir sürü insan vardý. Doðrusu bir þey söylemek zor. Gözüme yabancý gelen birçok yüz hatýrlýyorum tabii ki.”
“Anlýyorum Süheyla Haným, emin olamýyorsunuz! Ben artýk kalkmalýyým.”
“Pekâlâ, siz nasýl isterseniz.”
“Unutmadan bu benim kartým. Bu numaradan bana ulaþabilirsiniz. Kafanýzdaki soru iþaretlerine yanýt bulduðunuzda, beni arayýn! Bir þey saklýyorsunuz sanki. Gözümden kaçtýðýný sanmayýn.”
“Kimsenin günahýný almak istemem. Ama arkadaþlarýndan birinin yapmýþ olacaðýný düþünüyorum.”
“Nihayet bir görüþ belirttiniz. Hanýmefendi, bunu düþüneceðim. Efendim konukseverliðiniz için teþekkürler”
“Allahaýsmarladýk! Ne demek efendim.”
Ziyal, kadýnýn cinayetle ilgili bildiklerinin bundan ibaret olduðunu düþünüyordu. Görünüþe bakýlýrsa, kadýn zeki deðildi. Bu kadýn cinayet iþleyebilir miydi? Ýþte bu önemliydi. Kadýn, olaylara ve insanlara o kadar uzak kalmýþtý ki, hiçbir þeyden emin deðildi. Süheyla Haným, Ziyal de aptal bir ev kadýný intibasý býrakmýþtý. Velhasýl unutmadýðý bir þey daha vardý. Her insanýn içinde bir katil vardýr. O katil, öyle bir an gelir ve uyanýr. Uyandýðýnda ise insan korkunç diðer yanýyla karþýlaþýr.
Cinayetin ardýndan kýyýya köþeye çekilenlerden biri de astrolog Müge’ydi. Cinayet gecesi sessiz olduðu kadar da gizemliydi. Belki de olacaklarý önceden sezmiþti. Birçok kimse gibi polisler de bu konuda fala astrolojiye inanmýyor veya gülüp geçiyor olabilirlerdi. Zira hepsi Müge’nin cinayetten baþka bildiði pek çok gerçek olduðunu düþünüyordu. Düðünden bir hafta önce Müge magazin dergilerinden birine röportaj vermiþti. Ziyal, Müge’nin bize anlatacaðý bazý þeyler olmalý diye düþündü. Ziyal heyecanla telefona sarýldý. Numarayý çevirdi. Her zamanki gibi telefona cevap veren yoktu. Neyse ki telefonu Fatih açtý.
“Hangi cehennemdeydiniz!”
“Abi ne var ya? Sinir bir bara girdik. Þu Metin’in arkadaþlarýndan birini araþtýrýyoruz.”
“Bana bak, Müge’ nin evine gidin. Orda parti veriliyor. Bütün arkadaþlarýný bir arada bulabilirsiniz. Melih ile birlikte, bu iþin aslýný araþtýrýn,! Zaman aleyhimize iþliyor.”
Cinayet masasý dedektiflerinden Melih ve Fatih, Metin’in arkadaþlarýndan Alp ‘in evine gittiler. O gün Alp evinde bir parti veriyordu. Ýþin ilginç tarafý cinayetin iþlendiði gece düðüne gelen davetlilerin birçoðunun partiye davetli olmasýydý. Bu partideki insanlardan elde edilen bilgiler, cinayetin iç yüzünü ortaya çýkaracaktý. Her þey birbirine girmiþti. Artýk sapla samaný birbirinden ayýrmanýn zamaný da gelmiþti. Bir gün sonra Fatih ve Melih, Ziyal ile buluþtu. Ekip tamamdý. Ziyal söze girdi.
“Arkadaþlar, cinayetin ardýndan bir hafta geçti. Getirdiðiniz bilgiler ya bu cinayeti çözecek ya da cinayet bir kördüðüme dönecek. Fatih sen anlat! Parti nasýldý?”
“Parti gerçekten bizi aydýnlatacak bilgileri almama neden oldu. Ýþin ilginç yaný düðüne gelen davetlilerin pek çoðunun, bu partiye katýlmasýydý. Hepsi de Metin’in arkadaþlarýydý. Ev partisini düzenleyen Müge’nin amacý da buydu. Aslýnda katilin kim olduðunu da biliyordu. Fakat bundan emin olmak istiyordu. Müge astrolog ve ayný zamanda magazin dergilerine kehanetlerde bulunan bir medyum olarak tanýnýyor. Müthiþ bir þey oldu. Herkesi tedirgin eden bir þeydi bu! Müge, tarot falý bakmak istedi. Birçoðunun fal baktýrýrken bir kýsmýnýn fala ve astrolojiye ilgisiz, bir köþede olanlarý izlemesi de gözümden kaçmadý. Arkadaþlarýnýn ailesi, iþ yaþamý ve kiþilikleri hakkýnda çok gizli ve önemli bilgilere ulaþtým. Mesela Müge aslýnda Metin’ e platonik bir aþk duyuyormuþ. Metin’ in kardeþi Volkan ise tam bir gece kuþu.”
“Nasýl?”
“Yani magazincilerin deyimiyle playboy. Gece gezmeleri meþhur. O kadar çok kýzla düþüp kalkmýþ ki, baþý birçok kýz arkadaþýyla belaya girmiþ. Asýl bombaya hazýr olun! Volkan bir zamanlar Tuba ile flört etmiþ. ”
“Ne dediðinin farkýnda mýsýn? Vay vay vay! Peki, Metin bunu bilmiyor muydu?”
“Bilmiyordu. Çünkü Tuba, Volkan’ ýn tek gecelik aþklarýndan biriydi. Metin ve Tuba birbirlerine âþýk olunca, Volkan’ ýn Tuba’ ya olan aþký birden alevlendi. Volkan, Metin’i bir rakip görmeye baþladý. Volkan, Tuba’ yý evlenmemesi için tehdit etti. Hem de öldürmekle. Tuba bu konuyu ne Metin’ e, ne de ailesine açtý. Yaþadýklarýný sadece Müge’ ye anlattý. Müge, Volkan’ ýn bunu yapacaðýna ilk baþta inanmadý. O da, Tuba’yý baþka birinin öldürdüðünü zannetti. Ama altýncý hissi hep onu uyardý. Sizce bunlarý kim anlattý?
Bu konuyu bir kiþi biliyordu. Tahmin ettiðiniz isim doðru. Elbette Müge! Sýký durun! Duyduklarýnýza inanmayacaksýnýz. Cinayetin iþlendiði sýrada Volkan salonda yoktu. Ve kadýn kýlýðýna girdi. Unuttuðu bir þey vardý. Bu cinayeti bir kadýn deðil, bir erkeðin iþlediði baþýndan belliydi. Bütün deliller Volkan’ ý iþaret ediyordu. Düðündeki davetlilerin hepsi haklý çýkmýþtý. Bu bir aþk cinayetiydi.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


kerim fatih kimdir?

hiç kimsenin kendinin bile farkýna varmadýðý bir yerde, bir gün belki yaþadýðýmý bile bilmeyecekler.

Etkilendiði Yazarlar:
can yücel, atilla ilhan, necip fazýl,amin maulof, ömer seyfettin, hüseyin rahmi gürpýnar,alev alatlý ve agatha christie


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © kerim fatih, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.