..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Zamaný gelen bir düþüncenin gücüne hiçbir ordu karþý koyamaz. -Victor Hugo
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Gerilim > Ali SEZER




11 Eylül 2005
Aldatma  
siz siz olun karýnýzý aldatmayýn

Ali SEZER


bu gün çok yorgunum. aklýmda binlerce tilki dolaþýyor. hava çok sýcak ve bunalýyorum. bunalýmýmýn sebebi ise çok farklý. uzun zamandýr cemil'in beni aldattýðýndan þüpheleniyorum . gerçi kendisi düzenliydi. ama son bir yýl içinde çok farklýlaþtý. parfüm s


:AHIH:
bu gün çok yorgunum. aklýmda binlerce tilki dolaþýyor. hava çok sýcak ve bunalýyorum.
bunalýmýmýn sebebi ise çok farklý. uzun zamandýr cemil'in beni aldattýðýndan þüpheleniyorum . gerçi kendisi düzenliydi. ama son bir yýl içinde çok farklýlaþtý. parfüm sýkmadan çýkmýyor. yüzünde ayrý bir gülümseme vardý. ayrýca son zamanlarda benimle çok fazla ilgileniyor. hediyeler alýyor ve þüphelenmemem için benim cinsel ihtiyaçlarýmý bile zamanýnda yerine getiriyordu. evleneli üç sene olmuþtu. evet. kesinlikle aldatýyordu.

bu iþi çözmeye karar verdim. köydeki akrabalarýmýn yanýna gitme yalanýný uydurdum.
burdan öok samimi bir komþumda kaldým. bir hafta tatil yapýcaktým sözde. Ama tek bir korkum vardý cemil in ihtiyatlý davarnýp kadýný bir otele götürmesi idi.
ama Allahtan herþey istediðim gibi geliþti. ikinci gününde kadýný getirmiþti.
avat evden hemen hemen hiç çýkmýyorlardý. 4. günde ikisi beraber tabi ayrý ayrý bin adan çýkarak alýþveriþe gittiler.iþte bu beldiðim fýrsattý. eve kimseye görünmeden gittim.
Kadýnýn adý necla erenkaya idi.kadýnýn çüzdanýnda fazla bir para yok . ve bir resim vardý tahminen çocuðuydu. ama babasýnýn kim olduðunu bilmediðine yemin edebilirim. ayrýca bir dikiþ iðnesi ve bir kaç prezervatif vardý.bir çok depresyon hapýda verdý tabii ki. evet kesinlikle bu kadýn gariban bir kadýndý. Kocasýnýn yakýþýklýlýðý ve kültür seviyesinin onun içi önemli olmadýðýný anlamýþtý. onun için önemli tek þey para. Tam bir hayat kadýný sayýlmasada bir nevi eðrelti gelin olduðunu düþünüyordum. kimlik bilgilerini falan not aldýktan sonra . dýþarý çýktým. ve kimseye görünmeden tekrar arkadaþýn evine gittim . Ertesi gün kadýnýn mahallesine gittim .
benim fikirlerim tamamen doðruydu. Kadýn hersene sevgili deðiþtiren yarý namuslu bir kadýndý. kadýna acýyordum. Allah biliyor ya bu kadýnla kocamý bassaydým kocam evi terkeder.
beni beni boþardý. bende hiç biþeyi omayan bu kadýn gibi ortada kalýrdým.
Arkadaþým aysel de kocasýný baþka bir kadýnla basmýþtý ama olan yine kendisine olmuþ kacasý kendisini terk etmiþ baþka bir kadýnla evlenmiþti. Hayýr bunun bana olmasýna izin veremezdim. mükemmel planým beynim oluþmuþtu. gferi dönüþ yoktu.

Mükemmel plan :

önce arkadaþýmýn evinden ayrýldým. ona güvenim tamdý ama yinede iþi þansa býrakmamalýydým.
Eczaneden bir þiþe depresyon hapý aldým. onlar evden ayrýlýr ayrýlmaz emen eve daldým.
bir kase ýspanak yapmaya baþladým ve depresanlarýn hepsini yemeðe boþalttým.
Daha sonra sonra yemeðibuzdolabýna koydum. daha sonra yatk odasýna gittim. yataðýn altýna saklandým. saatlerce onlarýn gelmelerini bekledim. gelir gelmez seviþmeye baþlamýþlardý.
sanýrým salondaydýlar yavaþ yavaþ yatk odasýna geçiyorlardý. yatðýn üzerine çýktýklarýnda sinirden üzstlerine saldýrmayý düþündüm ama hayýr. cemil silahýný çýkardýðýnda ortaya çýkmalýydým. Tam cemil boþaldýðý anda . daha erken veya geç yaparsam kolaylýka elimden silahý alabilirdi. vkorkunç hýrýltýlar çýkarrak boþalmaya baþalamýþtý. iþte zamaný gelmiþti.
sanki bir hayvan gibiydi. duygusuzdu. pantolonundan silahýný aldým ve baðýrdým. "SALONA "

cemil çok korkmuþtu. hele benden böyle biþey beklemiyo olmalýydý büyük ihtimalle aðlýyacaðýmý falan düþünmüþtür.Mutfak masasýna oturttum ikisinide.
neden böyle biþey yaptýðýný onu çok sevdiðimi söyledim. o anlatýrken dolaptan ýspanaký çýkaraýp yemesini söyledim. yiyordu ve bana bu iþten paçamý kurtaramýyacaðýmý cezasýnýn çok aðýr olduðunu falan söyledi. yemeði bitirdi ve etkisi kendisin gösteriyordu cemil artýk komaya girmiþti . ikinci safhya geçebilirdim kadýný cemilin karþýsýna aldým. ve bir kedi gibi titreyen kadýný oracýkta vurdum. oradanda doðru köyüme kaçtým kimseye görünmeden.
ama hiç korkmuyordum. yarýnki manþetler çoktan aklýmdaydý. "Aldatan koca metresi tarfýndan parasý için zhirlendi. fakat son anda kendisini zehirliyen metresini öldürmeyi baþardý"



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Ali SEZER kimdir?

sýradan bir insan

Etkilendiði Yazarlar:
dan brown, la grange


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Ali SEZER, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.