..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Sevgi sabýrlý ve yürektendir, sevgi kýskanç ve övüngen deðildir. -Ýncil
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Aþk ve Romantizm > ýþýl uluocak




9 Eylül 2005
Bir Nehir Misali  
ýþýl uluocak
Yaþanmýþ bir aþkýn öyküsü.


:BDEA:
Seni kimseye anlatamam, kimseyle paylaþamam, yaþayamam sensiz, nefes alamam yokluðunda, gidersen eðer bir gün bitti der gidersen bil bu dünyada ben sadece seni seviyor olacaðým. Cümleler bendeki seni anlatmaya yetmiyor. Ne yazsam boþ ne yazsam anlamasýz geliyor. Korkularýnla, sevinçlerinle, hüznünle, hayatýnýn en güzel günleriyle, mutluluðunla gel yanýma gel iyide kötüyü de paylaþalým beraber. Buralardan uzaklara gidersen eðer bir gün bensiz hiç bakma arkana görme aðlayan gözlerimi, duyma sesimi gitmen gerekiyorsa hiç bakma yüzüme git.. git ki içimizdeki acý içimizdeki adýný koyamadýðýmýz her neyse o bizi birbirimize daha çok baðlasýn. Aslýnda gitmeni istemiyorum geceleri yalnýz uyumayý sensiz yaþamayý istemiyorum. Ama gitmen gerekiyorsa nasýlsa ben senin içindeyim yanýndayým aklýndayým beni silemezsin en içinden. Beni görmek için kafaný kaldýr en yukarda ki yýldýz var ya iþte o benim ona bak çünkü bende bakýyor olacaðým.. Beni özlediðin her anda, her canýn acýdýðýnda, her gözyaþýna, her cümlende, her kelimende, sokaktaki her taþta, gülüþünde bile aklýmdasýn... Beni hiç düþünmüyor aklýndan hiç geçmiyorum dediðin anlarda seninle hayallerde buluþuyorum. Ýçimdeki çocuk artýk sensiz çýkmýyor dýþarý, oyun oynamak için seni bekliyor kýzarsýn diye soramýyor sen hadi diyince seviniyor ama gösteremiyor. Seninle olan her þey de sadece sen olduðun için yapýyorum bazen. Korkuyorum çekip gitmenden. Çünkü gücüm kalmadý geriye döndürmek için seni.. Hatalarýmý affetmeni bekleyemem bir daha.. Yalnýz kalmaktan sensiz kalmaktan çok korkuyorum.. Gidiþlerin geliyor aklýma yalnýz uyuduðum geceler.. Gözlerimden süzülen yaþlarý yazýyorum sana þimdi.. Yanýnda olsam baþýmý omzuna koyarým sen sýký sýký sarýlýrsýn elimden tutar kulaðýma benim o çok sevdiðim þarkýný söylersin sonra sana seni sevdiðimi söylerim gözlerime bakar bende dersin..Sana sarýlýrým tekrar. Seni öyle çok özledim ki.. Her þeyi yaþamak neden? Seni yaþamak varken. Rastlantýlar mý bizi bir araya getiren? Yoksa hayatýn artýk bizi birbirimizden uzak tuttuðu yetip bizi bir oyunla araya getirmesi mi? Her neyse de hayatýn mý bir oyunu yoksa rastlantý mý? Hey aþk bu güzel kýzý öyle çok seviyorum ki senin varlýðýn açýklanamasa da ben varlýðýna inandým. Ýnanmazdým ama inandým. Sevmek nasýl bir kutsal bir baðdýr. Nasýl bir þey ki anlatmak için kelimeler yetmiyor. Ýnancým sensin artýk. Sana inanýyorum senin doðrularýn doðrularým yanlýþlarýn yanlýþlarým.
Seni her geçen gün ertesi günden biraz daha fazla tanýyorum. Tanýdýkça seni daha çok seviyorum. Seni sevmek baþýma gelebilecek en güzel ceza. Bu cezayla bir ömür boyu hapis aldým senin kalbinde. Bir mahkumum kalbinde. Sonsuza kadar sürecek bir cezayla aþkla. Nereye gidersem gidim adýný duyduðum anda gözlerimde oluþan o ýþýltý, yüzümde belirlenen gülümse, sensizken içimdeki sýkýntý, göz yaþlarýmda beni güldürmeyi baþardýðýn an, kýsaca kendi içimde seni yaþamak sonsuza kadar seninle olmak benimle her yere geliyor olman yalnýzlýðýmýz içinde beraber olmak.. Tüm benliðimizle birbirimize ait olmak. Korkusuz bir aþk bizimkisi. Korkularýmý aldýn benden yerine sevgini býraktýn. Yalnýzlýðýmý aldýn yerine seninle bir ömür boyu geçecek bir yaþam býraktýn.
Her þeyim oldun. Hayatým seninle anlam kazandý. Seninle paylaþýldý tüm yaþamým. Elimdeki sigarama ortak oldun. Önümde ki yemeðe. Ýçimdeki yalnýzlýða,korkuya her þeyime ortak oldun. Beklentin olmadan benimle beraber baþladýn bu yola. Her þeyimle sana ait olduðum anda hiç piþman olmadým hiç piþman olmayacaðým seninle baþlayan bu yolculuða.
O gülüþünü sakýnma benden. Bir Nehir misali akýp gitme hayatýmdan.
Seni ne olursa olsun sonsuza kadar seveceðime, bu hayatýn içindeki zorluklar ne olursa olsun hep seninle olacaðýma, elini hiç býrakmayacaðýma, gökte ki yýldýzlarýn hepsi bir bir yerinden ayrýldýðýnda sadece seni sevdiðimi söyleyeceðime, ta ki Tanrý’mýn beni bu dünyada tutmasý için bir sebep kalmayana kadar, sonsuza kadar sadece seni seveceðime, bir gün bile seni sevdiðimi söylemeden yatmayacaðýma, seni sonsuza kadar kýskanacaðýma, hayatýnda hep minik bir kedi olarak kalacaðýma söz veriyorum...




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn öykü ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Nankör Hayat
Cennetteki Arkadaþým

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Bir Gün [Þiir]
Aþkýn Ta Kendisi! [Þiir]
Küçük Bir Kýz [Þiir]
Sen Bilmesende Sana Yine... [Þiir]
En Kolay ve En Zor... [Þiir]
Geçmiþ Olsun, Kovuldun Ruhumdan... [Þiir]
Haberi Olmadan Kalbimin [Þiir]
Yalan [Þiir]
Kim! [Þiir]
Ýstanbul [Þiir]


ýþýl uluocak kimdir?

. . .


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © ýþýl uluocak, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.