..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Dünyada birbirinin eþi ne iki görüþ vardýr, ne iki saç kýlý, ne de iki tohum. -Montaigne
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Roman > Polisiye > erdal divriklioðlu




28 Mart 2014
Yüz Kitabý  
bölüm 7

erdal divriklioðlu


Þöhret onu hayatta en tepeye çýkarsa da. Kollarýna,ayaklarýna,göz kapaklarýna hareket edebileceði her yanýna sanki misina ile kancasýný takmýþ.Ýstediði her yöne acýlar içersinde çekiþtirerek götürüyordu.Sempatik ve yakýþýklý olmasý, ortaya koyduðu hareketli ve dinamik müzik tarzý ile genç kýzlarýn her zaman istediði bir erkek, evli kadýnlarýn bir ah çektiði adam olmasý artýk umrunda bile deðildi. Bazen geride kalan,sýradan hayatýný çok özlüyor.Ýçinde bulunduðu renkli küp þeklindeki hapishane ve sirkten sýyrýlýp eski hayatýna dönmek istiyordu. Ama bu mümkün deðildi. Albüm anlaþmalarý,Konser anlaþmalarý,Tv programlarý vs,vs,altýna imzasýný attýðý herþey geriye dönmesine engeldi.


:AHAA:
BÖLÜM 7

Show dünyasýnýn ve Medya’nýn gözdesiydi o.Herkesin hayatýndan kareler almak için günlerce kapýsýnda beklediði bir þöhretti. Magazin basýnýný Eks Aþklarý ile yada sýradýþý organize edilen konser programlarý ile meþgul eder, marka deðerini sürekli olarak en tepede,en yüksekte tutmayý bilirdi.Oysa ki geceleri köpekler gibi aðlýyordu.Çok yalnýz olduðunu kendine bile itiraf etmesi uzun ve zaman alan iþgenceli bir yoldu. Yanýnda hep güzel kadýnlar olsa da,Aþk yaþadýðýný iddia edenlere gerçeði anlatmasý, onlarýn sadece hayatýnda bir süs ve mizansenden ibaret olduðunu söylemesi mümkün deðildi.Gerçi onu yakýndan tanýyan bir kaç kiþi onun gerçekten yanlýz bir insan olduðunu ve acýnasý bir durumda olduðunu biliyordu.Ama sadece bir kaç kiþiydi. Orta Anadolu Turnesine giderken,yanýnda menajerinin sürekli výdý,výdý yapýp, “Þöyle yapmalýyýz Bora..” “Sahne arkasýndaki dijital görsellikle uygulayacaðýn karegrafi þöyle olmalý” demesinden býkmýþtý.

Þöhret onu hayatta en tepeye çýkarsa da. Kollarýna,ayaklarýna,göz kapaklarýna hareket edebileceði her yanýna sanki misina ile kancasýný takmýþ.Ýstediði her yöne acýlar içersinde çekiþtirerek götürüyordu.Sempatik ve yakýþýklý olmasý, ortaya koyduðu hareketli ve dinamik müzik tarzý ile genç kýzlarýn her zaman istediði bir erkek, evli kadýnlarýn bir ah çektiði adam olmasý artýk umrunda bile deðildi. Bazen geride kalan,sýradan hayatýný çok özlüyor.Ýçinde bulunduðu renkli küp þeklindeki hapishane ve sirkten sýyrýlýp eski hayatýna dönmek istiyordu. Ama bu mümkün deðildi. Albüm anlaþmalarý,Konser anlaþmalarý,Tv programlarý vs,vs,altýna imzasýný attýðý herþey geriye dönmesine engeldi.

Ve hayatýndaki hiç birþey, 3 gün önce krallar gibi yaþadýðý evine, kargo ile gelen kiþiye özel dosyadan önemli olamazdý. Dosyayý eline aldýðýnda gördüklerine inanamamýþ,onu bir an önce yýrtýp atmak,yok etmek istemiþti.Ama bunu yapamazdý.Ýçerisinden çýkan,siyah beyaz fotoðraflar ve bu fotoðraflarla ilgili bir yazý onu çok korkutmuþ.Geçmiþin hatýrlamak istemediði karanlýk labirentlerine ve kötü hatýralara götürmüþtü onu.
“Ve hayat Semih... Namý diðer Bora Han... Hayat hep tekrar eder.” Diye baþlýyordu yazý.
“Sen hep yol aldýðýný sanýrsýn,ama hayat ileriye giderken aslýnda hep geriye gider.”
“O fotoðraflara bak!. Ne gördüðünü ve ne hissetini biliyoruz.”
“Küçük sevimli okulunu,ve müdürü tanýdýn mý? “
“Umarým hatýrlamana yardýmcý olmuþuzdur.”
“Yüz kitabýnda sana bir arkadaþlýk teklif edeceðiz.Hem seninle hem de senin çevrenden biri ile yakýndan ilgileniyoruz.”
“Eðer arkadaþlýðýmýzý kabul etmezsen,geçmiþteki kötü anýlarýn þu anki yaþadýðýn zamanda tekrar edecek”
“Arkadaþlýðýmýzý kabul et! Ve de þu meþhur siyasetçi Aydýn Tacoðlu ile ilgili bize daha fazla bilgi vermek için çaba sarfet”
“Orta Anadolu Turnende baþarýlar,Tabi her hangi bir sürprizle karþýlaþmazsan))”
Açýk bir tehditti bu.Ve geçmiþle yüzyüze getiren bir tehditle gelen iþ birliði mesajý gibiydi.O an bir süre hiç bir þey hissetmedi.Semih olarak çok acý çektiðini yüreðinin derinliklerinde dibine kadar hissetsede Bora Han olarak hiç bir þey hissetmemiþti. Yapmasý gerekeni çok açýk bir þekilde izah ediyordu yazý.
Akabinde menejeri aramýþtý. Orta Anadolu Turnesine çýkacaklarýndan ve bu turne ile ilgili sponsorluk anlaþmasý yaptýðý kuruluþlardan bahsetmiþti ona.
Þaþkýnlýðý daha da çok artmýþtý.O ana kadar, eline bu dosya ulaþýncaya kadar,Orta Anadolu konser turnesine çýkacaðýndan haberi yoktu.Menajerinden önce eline gelen dosyadaki küçük yazý ona bu haberi daha evvel vermiþti. Þaþkýnlýktan ne diyeceðini bilemiyordu. Menejeri ise telefonda durmaksýzýn hangi þehirlerde konser vereceklerini,hangilerinde yeni çýkan albümü ile ilgili tanýtým etkinlikleri yapacaklarýndan bahsediyor, “Çok para kazanacaðýz” diyerek sevinç naralarý atýyordu.
Bir gün sonra içindeki korku ve merak beynini kemirmeyi býrakýp,adeta yemeye baþlamýþtý.Menejerini arýyarak Yüz kitabý fan sayfasýnda yeni ekleme talepleri olup olmadýðýný yada beðeni düzeyini merak ettiðini sordu.
Herþey normaldi.Beðeniler yada ekleme taleplerinde fan edinme hedeflerinde herhangi bir sýkýtý yoktu.Beklediði cevabý alamamýþtý.
Sonra aklýna þöhret olmadan kýsa bir süre önce yüz kitabýnda Semih Han adý ile açtýðý profil sayfasý geldi.Ýnternete girip,yüz kitabýndan eski profilene giriþ yapmak istesede þifresini hatýrlayamadý.
Uzun süre hatýrlamak için çabaladý.
Karagöldü þifre,Ömer ile beraber birlikte sýklýkla kafa dinlemek için gittikleri gölün adýydý.
Bir anda Ömer’i hatýrladý.Geçmiþe öylesine hýzlý bir þekilde döndü ki.Karagölde o talihsiz korkunç olaydan sonra ömerin yanýnda dakikalarca aðlayýþýný hatýrladý.
Gözlerinden yaþlar süzülmüþtü Bora Han’ýn. Herkesin yanýnda olmak kiþisel reklamýný yapmak için yarýþtýðý, þöhretin gözlerinden yaþlar süzülürken, O artýk Bora Han deðil, acýlar içersinde kývranan Semih Han’dý.
Bir süre dizlerinin üzerine çökerek katýla katýla aðladý.Serikanlý olmasý gerektiðini bilse de,Ýçindeki acý ve utanç hiç birþeyi dinlemiyor,Kanadýkça,kanýyordu.
Sonunda dizlerinin üstünden Bora Han olarak kalkmayý baþarmýþtý. Sakince internette yüz kitabýný açarak,eski kullandýðý profil sayfasýnýn þifresini girdi. Ve saniyeler içersinde geçmiþi gözlerinin önüne serildi.
Yeni bir arkadaþlýk teklifi gelmiþti.Gelen teklifinde kimden geldiðini çok iyi biliyordu artýk.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn polisiye kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Evet Sende Haklýsýn Jale / Bölüm 8
Evet Sende Haklýsýn Jale / Bölüm 7
Evet Sende Haklýsýn Jale. / Bölüm 6
Evet Sende Haklýsýn Jale Bölüm 5
Yüz Kitabý
Yüz Kitabý
Yüz Kitabý
Yüz Kitabý
Yüz Kitabý
Yüz Kitabý

Yazarýn roman ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Evet Sende Haklýsýn Jale!..
Evet Sende Haklýsýn Jale!.. (Bölüm 4)
Yüz Kitabý

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Humanarþist 2 [Þiir]
Kakavanlar [Þiir]
Madenci [Þiir]
Gözyüzü [Þiir]
Humanarþist [Þiir]
Takipdeydik. [Þiir]
Ben Senim,sen Aþk... [Þiir]
Mülteci [Þiir]
Yetmez! [Þiir]
Çelik Devrimi [Þiir]


erdal divriklioðlu kimdir?

Yazdýklarým ve yazacaklarýma dair. . .

Etkilendiði Yazarlar:
En iyi etkinliðim yazmaya kaçýþlarým...


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © erdal divriklioðlu, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.