..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Her gün yeniden doðmalý. -Yunus Emre
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Ýtiraflar > Kâmuran Esen




18 Kasým 2002
Elli Yaþýma Doðru Hayatýma Giren Erkek  
Kâmuran Esen
Sevgili Enes'e........


:EJFB:
Yaþça benden çok küçük bir erkeðe aþýk oldum.Yani galiba aþýk oldum. O, birdenbire giriverdi hayatýma. Aslýnda pek de birdenbire sayýlmaz. Önceleri ne olduðunu anlayamadým. Onu gördüðümde, kendisine dokunduðumda, sevmekle þaþýrmak arasý duygular yaþadým. ”Bu nasýl bir duygu, nasýl bir sevgi?” diye sordum kendime. Derken, bir baktým; hayatýmýn merkezine gelip oturmuþ.Ve ben, Onsuz yapamaz olmuþum.

Ona olan sevgimi nasýl anlatsam bilmiyorum........Þimdiye kadar tatmadýðým, hissetmediðim bir duygu bu. Her an onun yanýnda olmak istiyorum. Ellerinin sýcaklýðýný ve yumuþaklýðýný hissetmek, mavi gözlerine sürekli bakmak istiyorum.

Hemen her gün gidiyorum O’nu görmeye, ya da O bana geliyor. Onu karþýmda görünce, içimde birþeyler kaynýyor. Ýçimdeki sularýn önündeki bentler açýlýyor.Çaðýldayan su sesi, kulaklarýmý okþuyor......Onun yanýnda herþeyi unutuyorum. Elliye yaklaþan yaþýmý, aðaran saçlarýmý, artýk kýrýþmaya baþlamýþ yüzümü....Herþeyi ama herþeyi unutuyorum.

Bana nasýl sevgiyle baktýðýný görmelisiniz.Yüzü aydýnlanýyor, gözleri ýþýldýyor beni görünce. Hemen kollarýma atýlýyor, baþýný göðsüme yaslýyor. Sýcaklýðýný hissediyorum Onun. Beni coþturan, hayata baðlayan bir sýcaklýk.........Ve ben ilk kez birini böylesine seviyorum. Ve de beni birisi, ilk kez bu kadar çok seviyor.

Elli yaþýma doðru buldum O’nu. Keþke daha önceden girseydi hayatýma......Bu sevgiyi keþke daha önceden yaþasaydým........Kýsacasý, Onu çok seviyorum.......O da beni çok seviyor.............Ancak, beni çok sevdiðini henüz hiç söylemedi. Çünkü O henüz sekiz aylýk.....Bana “Anneanne! Seni çok seviyorum.” Diyeceði günleri sabýrsýzlýkla bekliyorum. Bir gün o da olacak. :)

.Eleþtiriler & Yorumlar

:: biliyordum
Gönderen: Adsýz / , Türkiye
17 Ocak 2013
baþlýðý okur okumaz bir bebeðe duyulan bir aþk olduðunu hemen anladým yazýnýn kýsalýðý da bunu teyid etti. çünkü bir erkeðe aþýk olsaydýnýz bu kadar cüretkar olurmuydunuz bilemem ama þuna eminim ki bu kadar kýsa bir yazý olmazdý. saygý ile..

:: aþk ...
Gönderen: Evren ÝÇENER / Bursa/Türkiye
13 Þubat 2008
baþlýðý okuyunca dedim ki yok caným olmaz... ve yazýnýn sonunu okuyunca hayal kýrýklýðý...:) aþkýnýzý öpün benim için :)

:: sevgi dolu bir yürekten
Gönderen: Macide Özcan / Ankara/Türkiye
22 Ocak 2008
Kamuran Haným bu okuduðum ikinci yazýnýz oldu.Ama eminim devamý gelecek. Torununuzu çok kýskandým vallahi:))))

:: Bu sitenin iftihar vesilesi
Gönderen: Mehmet Atýlgan / Kýrþehir/Türkiye
12 Nisan 2005
Sevgili Kamuran Esen. Yazýlarýnýzýn tamamýýný okuyorum. Bazýlarýný birkaç kez. Herbirindeki anlatým duruluðu, tasvir zenginliði ve yaþamýn portresi o kadar güzel damgasýný vuruyor ki yazýnýn bütününe; "Bui yazar, bu sitenin vazgeçilmezi, iftihar vesilesi" demekten kendimi alamýyorum. Lütfen yazmaya devam edin, site dostlarýnýzý þaþýrtmaya ve mutlu etmeye devam edin. Saðlýkla, sevgiyle kalýn...

:: :)
Gönderen: yeþim kýrlý / Ýzmir/Türkiye
11 Nisan 2005
sýcacýk gülümsettiniz...ne þanslý bir torun...bir gün kendisi için yazýlmýþ bu yazýyý okuduðunda tekrar ne kadar þanslý olduðunu düþünecek:)

:: Anlamýþtým o olduðunu...
Gönderen: Al BÝLGÝLÝ (SEVDALI) / gazantep/sürgün
5 Mayýs 2004
Yine ben öðretmenim her yazýnýzý okumaya ve duygularýmý size yazmaya kararlýyým.Anlamýþtým torununuza aþýk olduðunuzu, çünkü bana ilk defa ondan bahsettiðinz günü dün gibi hatýrlýyorum da sizi hayatým boyunca hiç görememiþ olsamda içinizin titrediðini, gözlerinizin sevinçle parladýðýný hissetmiþtim.Saygýlarýmla...

:: :)
Gönderen: Ýlke ERSOY / Ýstanbul
28 Ocak 2004
Okuduðum her bir yazýnýzda ben de size daha çok baðlanmaktayým haberiniz olsun. :)

:: sevgiler
Gönderen: ömer / izmir
24 Þubat 2003
sevgili kamuran esen, yazýn heyecan tutkunlarý için sürükleyici ancak sonu itibariyle de ömer seyfettin ýsta gibi þaþýrtýcý.. tebrik ederim.. dostça kal.. ömer akþahan

:: Kaþlarým Çatýldý
Gönderen: Nida Karaçizmeli / Ýstanbul
22 Kasým 2002
Sonra gözyaþlarýmý tutamadým.

:: Dayanamadým bir daha geldim
Gönderen: Nida Karaçizmeli / Ýstanbul
22 Kasým 2002
Ýþte bu aþk.

:: ah be kamuran esen...
Gönderen: ümit yeþilyurt / izmir
22 Kasým 2002
yani bu kadar olur sevgili kamuran haným. bir an acaba dedim, bir solukta sonunu okumuþum. üzüldüm sonra ben deðilmiþim diye:))) þaka bir yana sizin gibi bir ninesi:)) olucaðý için çok þanslý bir çocuk olduðu kesin.

:: Anadolu'nun Ana tanrýçalarý
Gönderen: Nuri CAN / Nijmegen / HOLLANDA
19 Kasým 2002
Yüreðini umut, sevgi ve yüceliklerle kutsayýp, bizleri aþkýn en derin kökleriyle buluþturan ve çaðdaþ yeniyetme aþýklarý bile heyecanlandýran yazýlarýnýzý okuyor, önünüzde selam duruyorum. Kadýn duyarlýlýðýný; bilge öðretiler, espritüel donanýmlarla süsleyip, bizi kah aydýnlatýyor, kah þaþýrtýyorsunuz. Bu bilgelik ýþýðýnda yýkanmýþ, arýnmýþ Anadolu kadýnýnýn doðduðu topraklarda ana tanrýça kültürü ve yeni çaðdaþ kimliðiyle hakkettiði, kazandýðý düzeyi kutluyor ve þahsýnýzda, tüm Anadolu kadýnlarýný saygýyla selamlýyorum.




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn Ýtiraflar kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Ben Birazcýk Deli miyim?
Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüðü / Pehlivan Tefrikasý Gibi Bir Ürya Gördüm
Sen misin Vitamin Haplarýný Çiçeklerine Veren!
Öldüðümü Farzettim
Hayatýmý Yazacak Biri Çýksa
Sen Yanýmda Olmalýydýn
Ben Bir Yalancýyým!
Yýllardan Alamadýðým Ýntikamý, Bir Çarþaftan Nasýl Aldým!
Vitamin Haplarýmý Çiçeklerime Verdim
Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüðü / Gençlik Kirez Mevsimi Gibi

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Güzel Dilimiz Türkçe
Kýzým Sen Avukat Ol!
Atatürk'e Mektup
Ýstanbul Sizin Olsun
Öðretmenler Günü
Mudurnu'da Bir Günlük Gezi
Yeðenime Yaptýðým Peynirli Börek Tarifi
Biþim Efde Heykes Bi Asayip...
Kaybedecek Hiçbirþeyi Olmayana / Ölüm...
Caný Sýkýlmak Nasýl Birþey?

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Dönüþü Olmayan Gidiþ [Þiir]
Seni Özlemenin Kitabýný Yazabilirim [Þiir]
Bensiz Yaşamaya Alışacaksın [Þiir]
Ýþte Gidiyorsun [Þiir]
Gelseydin Eðer [Þiir]
Ne Zaman Seni Düþünsem [Þiir]
O Beklenen Hiç Gelmeyecek [Þiir]
Çek Beni Ýçine Bir Nefeste [Þiir]
Sýðýnacaðým Baþka Yürek Yok [Þiir]
Uykularýnda Sev Beni [Þiir]


Kâmuran Esen kimdir?

Okumak ve yazmak bir tutkudur benim için. Yazdýklarýmý okuyucularla paylaþmak amacýyla buraya gönderiyorum. Yýllardýr, yerel bir gazeteye haftalýk köþe yazýyorum. Mudurnu Belediyesinde gönüllü kültür müdürü olarak çalýþýyorum. Yayýmlanmýþ Kitaplarým: -Þiirlerle Öyküler - þiir / Milli Eðitim Bakanlýðý Öðretmen Yazarlar Dizisi ( 1988). . . . . . . . -Sevgi Yumaðý - þiir ( 1997 ). . . . . . . . . -K. Esen'in Kaleminden Mudurnu - derleme / Mudurnu Kaymakamlýðý Kültür Hizmetleri Dizisi ( 2002 ). . . . . . . . . . . -Oynatmayalým Uðurcuðum- deneme , aný / --Senfoni Yayýnlarý ( Haziran / 2004 ) -Mudurnulu Fatma Nine'nin Günlüðü - Baskýya hazýrlanýyor

Etkilendiði Yazarlar:
Okuduðum her yazardan veya yazýdan etkilenirim. Bende bir etki býrakmayacak, herhangi bir þey öðretmeyecek bir yazý düþünemiyorum.


yazardan son gelenler

bu yazýnýn yer aldýðý
kütüphaneler


yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Kâmuran Esen, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.