..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Umutsuzluða düþmeyin. -Charlie Chaplin
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Eleþtiri > Politik Olaylar ve Görüþler > Veysel Menekþe




26 Ekim 2011
Vakavirüs Yazýlar 04  
Veysel Menekþe
Ey Ýhvan-ý Yaran; Biraderan-ý Hýyaran.! Metafizik nedir bilmez;gayb ne’dir týnmaz; izafi aklýndan baþka kuþ tanýmaz; dini imaný bu dünya ve onun ekonomi politiðinden ibaret olan þu diyalektik nazariyeye bir de felasife


:BDDA:


Maðaradakiler-Cemil Meriç

Ey Ýhvan-ý Yaran; Biraderan-ý Hýyaran.!
Metafizik nedir bilmez;gayb ne’dir týnmaz; izafi aklýndan baþka kuþ tanýmaz; dini imaný bu dünya ve onun ekonomi politiðinden ibaret olan þu diyalektik nazariyeye bir de felasife
nisbet idüp; güya dünya komünal cennetini mutlak surette kuracaklarýna kesin kain marksizm mü’minlerinin bizim din-i mübin-i islamýmýz; irfanlu hikmetlü tertemüz saadedlü imanýmuz ile ne gibi bir baðdaþuklarý var da biz bilip göremiyoz yani.?
Ne Allah’a iman iderler ne iman edenlere selam iderler..
Selamlarundan geçtüm bir de yobaz baðnaz mürteci; þeriatçý gerici deyu..
Tan üstüne tan;bühtan üstüne bühtan iderler.
Hal böyleyken ne diye bu baþýna buyruk nefsine uyruk nadanlara iltifat etsek gerektür .?
Meðer:
“Kapitalizme yahut küresel tekebbür çetesi imperiyalizmine karþý duracaðuk; bunlar dahi bu minvalde bize dost olacaklar” zehabýnca böyle dostane yaklaþýlýyor ise derim ki:
Takriben ikki yüzyýldan beridür bu sosyalistlerin bu minvalde bir dostluklarýna þahid olmadýðýmýz gibi; düþmanlýklarýnda þu kapitalist tesmiye idülen alem-i imperyaliyye ‘den bile daha þedid ü þeddad olduklarýna bilhassa þahit olmuþuktur.!
Birinci Büyük Umumi Cihan Harbini müteakib iþbu komünist politbüro tiranlarýnýn alem-i
Ýslamiyye de iþledükleri cinayetlerün ve katl-i amme lerün muhasebesi yapýlsa idi ol muhasibler dahi höcceten çýldýrur; kafayý külliyen sýyýrurlar idi welleh billeh.!
Alem-i Ýslamiyye þurda dursun birader.! Ýþ bu komünist sosyalistler öyle ahd etmiþler idiküm:
“Yeryüzünde hangi dinden olur ise olsunlar Allah diyen sað kalmasun; fehvasunca siyaset tutturup sair dinlerden Allah mü’minlerine bile acýmamýþlardur cümlalem þahit illa.!
Tanrýyý öldüren yitmedüðün gibi bir de “ona iman idenlerü dahi sað komazuk.” diyen bu sosyalist komünistler zuhur itmiþ ve taa o zemandan beri Allah ve ona iman edenlerle savaþmaktan asla geri durmamýþlardur.
Þu bizim aklýevvel sosyalist Allah perestler dahi þöyle demekle iktifa itmiþlerdür:
“Yahu bu sosyalistler bizimallahýmýza deðül;
Kafirlerün Allahlarýna düþmandurlar.Müslümanlarýn allahýný tanýsalar valla böyle etmezler!”
Cevaben derim ki:
Bre saftirikler.! Ya nasýl iderler ya.?
-Allahýnýza gurban oluyum gardaþ o dahi sosyalistgomünist imiþ te bizim haberimiz yoð imiþ.
Tübe estafirillah.!Eþhedü en la ilahe illa komünistallah.!
Ve eþhedü enne sosyalistenmuhammedresulullah.!
Diyerek berhurup sosyalist müselman filan mý oluvermiþtürürler..!?
Cýkk.!
Eee.? Daha ne birader.?
Her neysem.
Aha bunlaruy dostluklarýna güvenip te –cepte yok beþguruþ gonuþ babam gonuþ-dal döþþek meydanda cýrcýplak arenaya atýlan neçe týð-ý teber þah-ý merdan hayda breh var mý bana yan bakan kolhozmatic heves þövalyelerinin ;
Zýrhlý birlikler ve bol electronic techizatlarla mücehhez ancelikan tapýnak þövalyeleri veee..
Neo Concu rambolar karþýsýnda : “biz bunlarý yenemezük bilader.! Ýyisi mi bu iþi bunlaruy öteki düþmanlarý müselmanlara havale idelüm.Yenerler se ne ala yenemezler se bi yolunu bulup pekala kapitalistlerle de bir arada yaþanabilür diyerekten bir hal yolu cihetine giderük.! Kapitalistlere dün dündür ise bize hayda hayda dün dündür gardaþ.!
Elinen gelen düðün bayram meðer ki ramazan bayramý olmasýn peeh.!
Eeehh.!
O gadder de uzaða gitmeye gerek yok.!
Aha dün þuracýkta burnumuzun eccük cenubi garbi ucunda gapitalist dünyaya garþý babalanýp
dikelmeye kalkan Tarablus-u Fizan u Libiya Kabail-i Arab el Berberi Sosyalist Sultanlýðý Cemahiriyesi Sittin Sene Ýktidardan Gitmiyesi Ýlel Ebed Cumhurreisi Halaskargazi Maraþal Mustafa Gaddafi Paþa Hazretleri…/..Ki..Gazzafi de dirler..Ol sosyalist müttefiklerinden ne umdu da ne buldu allahaþkýna çöl kuytularýnda tit tir titremek ve yine de kuyruðu dik tutmak
gayretinden baþka ey aþýkan-ý Ýslam gardaþlarým benim.?
Sadece tarihten deðül el an yaþanan hadisat u vukuaattan dahi ders almak gerekmez mi ey sade suya tirit; atsýz sopasýz cirit sosyalist Ýslamcý kardeþlerim benim.?
Efendime söyleyim:Þehrazat susarsa ölür Hallac konuþursa..
Ve evet biz hallacoðlu hallaciyiz ..Gehi Kýzýlbaþ gehi þii gehi harici gehi sufi gehi Sünni gehi anarþist gehi eþkýya gehi sabbahiyiz evvet amma her halukarda zulme zalýma karþý dimdik ayakta ve asla kýnayanlarýn kýnamasýndan korkmadukta her daim Müslüman –ý Haci’yiz.
Ol Hüseynimizin dahi ol haccý itmam etmesine dahi bila þek duacýyýz.
Þu kim yang mýydý kim novak mýydý neydi tam hatýrlayamýyom þu Þimali Kore tesmiye idülen gominist memleketin anut mu anut þedid mi þedid prezidant nemrutu.. ki… Ju Mong tükürsün yüzüne .. Ýþte bu herifçioðlu bile uzaktan selam virmeye gerek duymadýydý ki þol gendü gendüye gelin güvey albay Gazzafi’nin yanubaþýnda hararetle harb ide..
Ve yine filvaki Bani-i Baas nam sosyalist Ýslamcý donkiþotlord Saddam dahi..
Baas prensibleri; Baas prens ve prensesleri uðruna ayaða kalkup ;kendünü muktedir eyleyen kapitalist dünyaya çemkürdükte bir tane bile sosyaliat partner bulamadýydý yanýnda..
Çünküm zaten çoðusu bade harabul baas olmuþ idiydiler ve haberi bile olmamýþ idi ..
Bu kendini spartaküs ibn-i puro-mete sanan salak sarsuk silahþörün.
Ve dahasý bu nasý bi sosyalislik ve antigapitalistlik idi kim ol gapitalis dünya rambosu Amerika’ya garþý posta goyup dosta düþmana barnak ýsýttýran “Hodr-i meydan.!” Deyu haykurdukta ilaveten cümle gözleri dahi hayretten fal daþý gibi açtutturan ve ahiren bu gapitalis dünyanýn iþbirlikçi kanarasý Þah Arýza Pehlevü’nün aðzýnu burnunu Pers ;
dünyasýný dahi Darius idüp ;üstüne bina edilen gýlobal gapitalis planlarý da böylecene tersyüz itmekle;kangý sosyalis memleket ahalisinden okkalý bi aferün almuþduru bu Ýran Milleti ey biraderan u hýyaran hayýrhah kardaþlarum benim.?
Aferünden geçtüm bilahireh iþbu Amerika “sen benüm ortaðýma böyle idersün de ben bunu yanýna korum ha.!? “Deyüp; ardýndan da nasýl oluyosa bu Sosyalist Baas Lideri Saddamý ikna iderek;üstüne saldýydý da bitecik internasiyonel üyesi bile gýkýný çýkarmadýydý valla.!
Binnetice Bu sosyalist Saddam sankim ve belkim kominist tudeh partiyasýnýn ve onun bi nebze sulandýrýlmýþ mümasili mesabesindeki mücahidin-i halk fýrkasýnýn öcünü almak içün Ýran’a harb açtuk ta sosyalist olduðuna dair heç bir rivayetün eþitmedüðümüz ulema-i kiramdan bilinen Said Havva nam zat dahi ol Sosyalist Saddam’a “Ehl-i Sünnet’in kafir þiaya çekilmiþ kýlýncudur.!” Payesün verdükte bu fakir ü pür taksir hace dahi adeti hilafýna dudaðun ýsurup birkaç gün aðýz dadýynan ne çay ne cigara içemediydi ey tiryakiyan u biraderan.!
El hasýlý kelam(izmsiz) saf sade mü’minlere selam; bervech-i balada zikredüldüðü üzre baþlayan bu meþhur harb; tam seggiz seneyi mütecaviz bir müddedle ve sankim kafir kafire urur gibi gayet aziym þiddette cereyan idüp bidayetindeki ihtilaflarý aynen hýfz ederek tarafeyn beyninde sulh ile nihayet bulduðunda; ümmet-i Ýslam hanesine yazýlmasý kabil zerre miktar hayr bulabilmek bir tarafa beyhude dökülen hadsiz kanlarun dahi hesabun verebilecek ar u namus sahibi yek adet baasçý bulunabilmesi bile imkan dahilinde deðül idi ey ahali vü avam kardeþlerim benüm.!
Urusya ve Çin ve Þimal-i Korea ve sair sosyalist repuplika statlarý dahi iþbu harb esnasýnda;
Demediler ki iþbu candüþmanumuz Amerika madem Irak arkasýndadur þu halde biz dahi Ýran arkasýnda olsak gerektür çün sosyalist namusun þanýndandur düþmanýnýn düþmanýna medet eyleyüp elden gelen muaveneti esirgememek.!
Böyle dimedükleri gibi þöyle diyesi olduklarý dahi guvvetle muhtemeldür ey ahiler.!
“Nemize gerek caným.? Bu bir mezheb savaþýdur.! Sosyalizm evvel emirde barýþ dinidür.! Savaþa hayýr ve yaþasýn Greenpeace sosyalizm.!
Ulaa.!
Ýþe bak sen.!
Bidayette: “Aferin Aslan Humeyni.!Ruhsuz Dünyanýn Ruhu.! Yaþa Goçum.! Dayan bre.!
Esna-yý Harbte:”Tudeh’e gazýk attýydý caným.! Oh iyi oldu.! Canýmýza deysin.!Amerika o kadar da kötü deðil yani.!Bizi Hitler belasýndan Amerika gurtardýydý..Bu Humeyni de az Hitler deðilmiþ ha.! Durup durukene yoldaþ Saddam’a sataþmak ta neyin nesiydi kardeþ.?”
..
Ýmdüü: Allah þahittür kim; bu güya Amerikan düþmaný sosyalislerin kimisi dahi iþ bu bizim memlekette bu ve buna mümasil kelamlar sarf itmekten asla imtina itmedüler.”Türkiyamýz Batý’lý Moderen bir devlet oluptur ve Atatürkümüz dahi ölmedi amma yaþasaydý bile Saddam’ýn yanýnda saf dutardý..Ýþbu sebebten naþi asla yobaz gerici Humeyni’den yana olamazuk.Gerçim Saddam da öyle matah bi sosyalis deðildür amma nidelüm.? Eldeki malzemeynen anca bu kadar.” dediler ve her nasýlsa Türkleri hiç arkadan vurmayan Acemlere karþý Türkleri daima arkadan vuran Arablar’dan yana laf yontmaktan da asla sarf-ý nazar itmemüþ idiler idi minel taaccüb vel hayret mirim efendüm hususiyatlý kardeþlerüm benim.!
Ýsmet Hususi nam sosyalist ve en hakiki kominist Ýslamcý þair u müellif dahi gendünden beklenen beklentileri mehdi bekletir gibi bekletmek suretiyle cuvab virmekle yetinmiþ ve hayranlarýný sükutu hayale uðratmýþduru ..Valdo sen niyçün burda deðilsün? ayduracak sanulur iken “baldo pirincine giderkene evdeki balduzdan olmak biz Vandallara yakýþmaz.!”manasýna tefsiri gayet mümkün tevilata gitmesi bu hacedeki viraj alma yeteneðünün bile fevkýnde olmakla bu haceye didirtmiþtür: PES.!
Þöyleki;
Madema Müslüman olmanun alamet-i farikasý Ýngiltere ve onun mahdumu Amerika ile harbitmektür þu halde Ýran; bilcümle adüvv-ü Ýslam ile harbitmek manasýna gelen bu azim harbte aliyyül ala Ýslam ve elbette has Türk olmak þerefiyle müþerref olmak gerektüðün mütalaa lütfetmesi Bu hace-i fakir-i pür taksir tarafýndan bile beklenürken tam aksine Ýran’ý zan ve töhmet altýna sokacak suskunluklarýný altun belletüp; gümüþcülerin aðzýnun payýn virmekle iktifa edivermiþtür ey aziz kaariler.!

Devam idelüm bi iznillah.!


Ve yine þu bizim radical Ýslamcý tesmiye idülen agresüf müselman gençlerün pek muteber bilüp hörmette gusur etmedikleri Seyyid Kutup nam tefsir u risalat sahibi rahmetli þehit alimin dahi ganýna kim girdiydi sahi Çhe Guevera dostu Cemal Abdunnasýr’dan baþka.?.
Þedid arab ýrkçýsý olmaktan maada bir marifeti olmayan bu Allah düþmanýný ençok kimler þakþakladýydý onu da diyiversin birileri bana.!
Ulaa.!
)”Sakarya” nam þiirin sahibi þair dahi Cemal Abdünnasýra hayýr dualar idüp bu þehide söðer gibi roformist dimekle kime hizmet ittüðün bilürmüydün acep.? Ya milli görüþçü yahut milliyetçi zarf u mazrufçu nasyonal sosyalist bilinen Necip Fazýl Kýsakürek nam-ve fakat dili aha böyle kýsaolmayup bilaksi kürek kimin gayet uzun olan ve böylece beniminen sidik yarýþtýrma azminden geri durmayan
Hakeza Suriyede neler olup bittiðini bilmeyoz mu sanýyolar bu sosyalis Ýslamcýlar da þincik kalkýp Hama Canavar Canisi oðlu Esad ibn-i Beþþar’ý sahablanmaya kalkýyorlar.?
Esgi gýta zahanlýðýmýz olan ve arasýra mantar toplamýya gittüðümüz( bir nevi arkha bahcamýz sayýlan) Suriye’nin Sosyalist Baasçýlarý dahi müselman milletimize garþý düþmanlýkta gýlobal-gýl oluyom lan bu bu tabire-gapitalis gökgörmedüklerden daha vahþiyane davranduklarý gamu oyu indinde malum oluptur helbet.!
Daha düne gadder “Hatay da Hatay” duddurduklarý yetmiyomuþ gibi “Akýllý olun oðlum.! Din gardaþýyýk.! Ayýboluyo elegüne garþý.!”dedüðümüzde “þinanay yavrum þinanay..”havalarý çalýp çýðýrmaktan geri galmaduklaruna ; hatta bu hususta haddinden fazla bela arayup gaþunup durduklarýna cümle Yerleþmiþ Milletler üyeleri dahi þahit olmuþturu.!
Þimdilerdeyse ..
Ýsrail bizi iþgal idecek Ömerika(!) da ýrzýmýza geçecek teraneleriyle Ýran’ý dahi imdada çaðýrmakla gendü iþgallerinin ve ýrza geçmelerinin üstünü örtbaas itme gayretlerine bakýncak bu ört baas çýlarýn ne denlü gurnaz densüz dilkiler olduðun görmemek mümkün deðüldür.
Pekeeyy.!
Ya þu Kýrým Müselmanlarýný gýrýp geçirenler kimler idi le.?
Hele hele bilcümle gafgas ahalisi dahil gosgoca Ural Altay arasý müselman geografiyada Allah yarattu deyüp bu vesileyle milyonlarca müselmaný gatlidenler soviyet sosyalistleriynen Çin Komonistleri deðilmiydi.?
Yoksam bu sosyalist Ýslamcýlar bu müselmanlarý müselmandan saymayup “yahu bunnar zaten muaviyeci yahut ümmeyyesever aptesli gapitalislerden idüler. Ellerine saðlýk Stalin radýyallahu anh ve Hacý Molla Mao rýzvanullahi aleyh hazretlerinin.!” diyerekten -üstüme iyilik saðlýk- bir de cümle mazlumlarýn kafir ; katillerinin dahi mücahidan-ý Ýslam olduklarýný mý zannettirmek isteyorlar bizlere.?
Tüh.!
Allah gal u belalarýný virsin de ben dahi amin dimekten geri galmayým inþallah.!
Pes.!
Hadi biz müselman idük; yobaz idük; mürteci vü gayr-ý insan idük..
Pekiyyy.!
Yahu þu Kastro mudur Kasatura mýdur nedür gasým gasým gasalup gusül abdesti almýþ ta güveyliðinin haggýný vermiþ yeni damat misali gayet devrimci sosyalist artistik pozlarýnan alem-i beþeriyete popülactif polimler sataduran Cuba diktatörü yahut redaktörü veya fi tariinden kalma iki vitesli gazyaðýlý traktörü mü desem ../..ne desem münasibtürür../..Sosyalist hit lakin aslýnda esnamül sanemden cipt-i put desek daha isabet buyurmuþ oluruk../..Ýþte bu zat ta mý müselman idi len ey ne dersek þak muteriz sosyalist Ýslamcý kardeþler.!?
Yoo.!
Tam aksine .!
Deðül Müslümanlýktan haberdar olmak gendü mütegallibe dedelerünün dininden dahi bihakkýn haberdar olmayan densüz dinsüzün teki olduðuna galýbýmý aha böyle kömüþün göle abanduðu gibi basarým da cenab-ý hak dahi”efferüm len hace kulum.!” deyu sýrtýmý tapýþlar iþte böyle usul usul þiveyi þiveyi dinime imanýma þahým eyvallah.!
Neysem lafý uzatmayalým.! Ýþ öðünme bahsine gelincek sair ademoðlundan geri kalmazuk demek istedük hepsi bu.!
Ýþte bu namlý mý namlý sosyalist bile bir avuccuk adada garayip denüzlerünün ta orta yerinde ;hemi de þu garayip gorsanlarý yokluðunda bi baþýna goca amerikaya-garadinni gapitalist doymazlara- gafa dutarkene;
Hamiyetperver bi lokma bi hýrka sosyalist müttefikleri dahi her ne hikmetse bu yoldaþlarýna hiç te öyle ahým þahým inayet ü muavenet filan eylemedüler.Deðil destek; köstek olmaktan bile geri kalmadýlar.!
Çün:
Bu heriflerdeki kibir ü tekebbür ü nefs ;adüvvleri gapitalistlerden bile kat be kat ekber ü ekser olup asla burunlaruydan gýl aldýrmazlar meðer ki ol burunlarunda gýl dönmesi marazý hasýl olmaya.!

Hincik!
Gendü memleketünü bile umumi kerhaneye çevürmüþ olduðu yitmezmiþ gibi fil teaccüb bir de ol taze gýzcaðuzlara puro nam rulolarý cýblak bacaklarunda sardurup tütün tiryakilerine aha bu tütünleri çekerkene ayni zemanda bu gýzlarun terlerinü dahi çekersüz içinize de gendüyüzden giçer mest olursuz dimelerini de bi yana býrakýyom yani.!
Þimdi ../..Ve…
Eyyy.!
Siz siz olun sosyalizmi islama yakýn sosyalistleri dahi müselmanlara murakýp partnerler olarak bellemeyin arkideþlee.!
Popolarý sýkýþýnca popülizm bile yapamaz bunnaaa ve part diye býrakýp gaçuverüllee vallaaa.!
Bunnarýnan duzsuz helva bile yinmez ;yinse bile asla dad virmez üçden dokuza þart olsun yemin billah yokarda Allah var o dahi þahit aha iþte böylecenek böðönki hasb-ý hal dahi buldu hitam var ise eysüðüm eyleyün temam.!
Bi Dakka.!
Daha þu gariban u bi çare Ýfrikiyyedeki sosyalis gallaþlýklarý annatmadým aha.!
Lumumba biraderimizün baþýndan geçen serencamý dinleseniz dinine imanýna söðmekten gendüyüz alamazsuz bu sosyalist nam sahtekar adalet çýðýrtkanlarýnýn welleh billeh.!
Semiallah u limen hamideh ve leke zikrullahi ekber.!
Ya Allah.!
Ve..
Hatýrete ../..Huda haféz../..
Ba icaze.!
Bye Bye.!
Hoþça kalýn.!
Wesselam.!
“Hacý Backgraund Böyle Buyurdu Veli..”
Maasselam.!

19 ZÝL KA’DE 1432 SUNDAY




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn politik olaylar ve görüþler kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Vakavirüs Yazýlar 05
Deli Mektuplar - 23
Öfkeli Mektuplar - 4
O'na Mektuplar - 10
Deli Mektuplar - 24

Yazarýn eleþtiri ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Öfkeli Mektuplar - 24
Öfkeli Mektuplar - 18
Vakavirüs Yazýlarý 01
Öfkeli Mektuplar - 17
Vakavirüs Yazýlar 03
Vakavirüs Yazýlarý 02
Öfkeli Mektuplar - 16
Anarþia Notlarý 22
Öfkeli Mektuplar - 14
Anarþia Notlarý 23

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Kaside - Yi Fâtýma [Þiir]
Dastan-ý Eyyam-ý Aþura [Þiir]
Hey Oðul! [Þiir]
Seyr - Ý Süreyyâ Destaný [Þiir]
Tasvir - Ý Fâtýmâ [Þiir]
Veda Yazýsý [Deneme]
Anarþia Notlarý 24 [Ýnceleme]
Öfkeli Mektuplar - 15 [Ýnceleme]
Öfkeli Mektuplar - 12 [Ýnceleme]
Anarþia Notlarý 25 [Ýnceleme]


Veysel Menekþe kimdir?

delinin teki


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Veysel Menekþe, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.