..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Yaþama karþý sýmsýcak bir sevgi besliyorum... -Dostoyevski
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Yazar Portresi - Serdar ULUSOY
Serdar ULUSOY - Benim Dünyam
Site Ýçi Arama:


Ana Sayfa
  Sonumsun,bensin,canýmdan Ötesin (Serdar ULUSOY) 13 Aðustos 2010 Sevgi ve Aþk 

Aþk böyle bir þeymiþ iþte..Her dakika insaný aðlatan bir þey.Anlatamayýnca sýkýntý yapan bir þey,Kelimelerin yetersiz kaldýðý bir þey.Sen benim içimden kopansýn. Bensin! Canýmdan ötesin.

  Hayýrlý Ýþlerde Yarýþalým,ayrýk Otu Olmayalým (Serdar ULUSOY) 12 Aðustos 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Yazdým, Okundum, Kopyalandým, Ýletildim, Saklandým, Mesajlandým, Arandým, Suçlandým……. Beyler,beyler; çokta hafife almayýn bu iþler bildiðiniz gibi deðildir. Hafif deðilim kaldýramazsýnýz,sýð deðilim yüzemezsiniz, taklit deðilim sakýnýnýz ,tuzak deðilim kurtulamazsýnýz,þakirt deðilim kandýramazsýnýz.Abdest almadan evet cilere isimleri ile hitap edebilecek kadar iman sahibiyim.Ýnancým tam,ne yarým nede çeyrek.Yiðidim,ne badem býyýklý,nede yumuþaðým,dayanýklýyým,sabýrlýyým,kaygýsýz deðilim,en doðruya aþýk,çoðunun etek altýnda oturduðu zamanlarda bile kanýmýz aksa da zafer Ýslam ýn diyebilecek kadarda cesaretliyim. Bilginize… Siz siz olun ; Sakýn haa…. Dalýmýzý Kýranýn Aðacýný Kökünden Keseriz...! Biline..

  Referanduma Dirisi Yetmez,ölüsünüde Kaldýrýn (Serdar ULUSOY) 8 Aðustos 2010 Dinler, Ýnançlar ve Ateizm 

Ya sen kimsin.? Necisin? Ne iþe yararsýn?.... Seyyar vaiz mi sin.? Hacý mý sýn.? Hoca mý sýn.? Mehdi mi sin.? Yoksa AKP’nin ABD temsilciliði mi sin? Amerika’da ne iþ yapar,kimlere hizmet edersin.? Yoksa sende ABD uþaðý mý sýn.? Neden bir Müslüman ülkesinde deðil de,Irak’taki Müslümanlarý öldüren Amerika’da yaþamaktasýn?

  Aldattýnýz, Kandýrdýnýz, Parçalýyorsunuz. Sýradaki Ne Hemþerim? (Serdar ULUSOY) 23 Haziran 2010 Günlük Olaylar 

-Ben özellikle bu gizli desteðin hangi ülke tarafýndan verildiðinin açýklanmasýný istiyorum. -PKK terör örgütünün arkasýndaki güçler kimlerdir? -PKK kimin taþeronudur? -Bu taþeronlara karþý AKP hükümetinin aldýðý tedbirler nelerdir? -PKK’yý kullandýðý bilinen ülkelere karþý nasýl bir yaptýrým uygulanmýþtýr? -Þayet terörün arkasýnda olduklarý bilinmesine raðmen bu güçlere ve devletlere suskun kalýnmýþsa þehitlerin vebalinin sorumluluðu kimde olacaktýr? -Eðer, PKK terör örgütü birileri tarafýndan kontrol ediliyor ve bunu da Baþbakan Erdoðan biliyorsa dökülen þehit kanlarýnýn sorumluluðundan nasýl kurtulacaktýr?

  Dündar Taþer'in Büyük Türkiyesi (Serdar ULUSOY) 22 Haziran 2010 Yazarlar ve Þairler 

Kýymetli okurlarým Türk siyasi hayatýnýn ve Türk Dünyasýnýn en önemli fikir adamlarý arasýnda yerini alan Dündar Taþer, Türk milliyetçilerinin Türkmen aðasý,dava ve gönül erini, vefatýnýn 38 yýlýnda kendilerini hatýrlayarak ruhu þad olsun diyorum. Dündar Taþer’in Büyük Türkiyesi’ni bende her Türk milliyetçi ve Türkiye sevdalýsý gibi kütüphanemin en güzel yerinde tutmaktayým.Arada bir, hiç sýkýlmadan tekrar göz attýðým nadir kitaplar arasýnda yerini almýþtýr.Bu eser Türk milletine; rotasý bozulmayacak bir yön vererek tarihe geçmiþtir.

  Delikanlýmýsýn..? , Kývýrcýkmý..? (Serdar ULUSOY) 9 Haziran 2010 Güven ve Güvensizlik 

Ok bir kez çýktý yaydan, geçtik düðünden toydan,Þimdi hep meydan meydan,söylenecek söz menem…Öz menem, öz menem onlar kabuk öz menem…..) Sözüm meclisten içeri üzerine alýnmasý gerekenler bana sormadan alýnabilirler diyerek baþlamak istedim yazýma. Son zamanlarda tüyü bitmemiþ yetimin hakkýný yiyen Abdurrahman Çelebiler ( koyunun olmadýðý yerde keçiye abdurrahman çelebi derler ) kendilerini bir fasulyeden sayar oldular.Kasým kasým kasýlýyorlar.Kendilerine sorsan en delikanlý bunlar, hade be ordan ne delikanlýsý,olsanýz olsanýz kývýrcýk marul olursunuz.Hiçmi delikanlý görmedik hayatýmýzda.

  "Sultan - Üþ Þuara" (Þairlerin Sultaný) Necip Fazýl Kýsakürek (Serdar ULUSOY) 27 Mayýs 2010 Yazarlar ve Þairler 

Yüzyýlýn þairi, fikir ve dava adamý, Necip Fazýl Kýsakürek’i Vefatýnýn 27. yýl dönümünde rahmetle anýyorum. Necip Fazýl Kýsakürek, Türkiye’nin en sancýlý dönemlerini yaþarken seyirci kalmayýp, kurtuluþun ancak, manevi deðerlere sýmsýký sarýlmýþ bir millî þahlanýþla gerçekleþebileceðini göstermiþtir. Bu yolda Büyük Doðu Hareketini bir model olarak ortaya koymuþ ve fikirlerini baþta “Ýdeolocya Örgüsü” isimli ve “baþ eserim” dediði kitabý olmak üzere birçok kitap, gazete ve mecmuada neþretmiþtir

  Hesabý Olanlara Selam Olsun (Serdar ULUSOY) 20 Mayýs 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Kýþkýrtma,saldýrma,hakaret,iftiralara maruz kalmanýn ne demek olduðunu yaþayanlar bilirler.Sindirme politikasýna göz yumacak deðilim.Eðilmedim,satýlmadým ve kimseye de hizmet etmiyorum.Bana sokak ortasýnda “sen kime hizmet ediyorsun” diyenlere söyleyeceðim aynen þudur ki ben sadece Milletime hizmet ederim,bunu anlamanýz gerekmektedir.Kula kulluk eden namertlerden olmadýðýmý zamaný gelince anlayacaksýnýz.

  Sabun Leventeden,para Avantadan (Serdar ULUSOY) 13 Mayýs 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Konuþamaz,okuyamaz okumadýðý için sorgulayamaz,dinleyemez,dinlemediði için beynini çalýþtýramaz,düþünemez ve göremez bir toplum olduk çýktýk.Her þeyin iyisini bilmekten dem vurur,Türkiye’nin içler acýsý tablosuna ve tüm yaþananlara bile, kýpýrdamadan dünyada vaktimizi geçirir olduk. Sindirilmiþ bir toplum olduk çýktýk açýkcasý

  Al Gülüm, Ver Gülüm... (Serdar ULUSOY) 6 Mayýs 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Kýzýlcaðaç Köyü eski Muhtarý Ýbrahim Akgündüz, köy tüzel kiþiliðine ait olan araziyi oðluna satmýþ mýdýr? Bu arazi satýlmýþ ise deðerinde satýlmýþ mýdýr? Kýzýlcaaðaç Köyü Muhtarlýðý 2009 Mart yerel seçimlerinden önce Hacý Ýbrahim Mahallesinde bulunan zeytinliði 2 bin liraya CHP Ýl Genel Meclis Üyesi Ýbrahim Biriz’den neden satýn almýþtýr? Parasý ödenmesine raðmen bu zeytinliðin tapusu neden alýnmamýþtýr? Bu zeytinlik alýmý mevzuata uygun olarak mý yapýlmýþtýr? Eðer bu satýþ iþleminde mevzuata uygunluk yoksa yeni seçilen köy muhtarý bu konu ile ilgili ne yapmýþtýr? Eðer zeytinlik satýþý iptal edildiyse, CHP Ýl Genel Meclis Üyesi Ýbrahim Biriz’e ödenen 2 bin lira Kýzýlcaaðaç köyü adýna gelir makbuzu kesilmiþ midir? Eðer bu makbuz kesilmediyse CHP Ýl Genel Meclis Üyesi Ýbrahim Biriz’e ödenen ve tapusu alýnmayan bu arazinin parasý ne olmuþtur? Þahsýmýn ve kamuoyunun aydýnlatýlmasý ümidimle… Alýndý, satýldý, alan memnun, satan memnun… Sana ne derseniz de baþ tacýsýnýz, demezsenizde baþýmýn tacýsýnýz.

  Bayýndýr Ýl Olmuþ Haberimiz Yok! (Serdar ULUSOY) 6 Mayýs 2010 Günlük Olaylar 

Son dakikada, ilçemizin il olduðunu ben de sizler gibi Bayýndýr’da daðýtýlan bir gazeteden öðrendim. Hayretle karþýlasam da çok sevindim. Ýl olmak güzel ama kendi adýmýzý taþýyan bir il olmak daha güzel olurdu. Nevþehir zaten var olan bir ilimiz. Ayný ismi kullanmak yerine Bayýndýr ili olmak en güzeliydi ama buna karar verilmiþ ve adýmýz Nevþehir olmuþ hayýrlý olsun.

  Gözü ve Kulaðý Kirada Olmayan Baþým (Serdar ULUSOY) 6 Mayýs 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Sene 1970. Yaþar Kemal ile Âþýk Veysel, Beþiktaþ’ta yürürken, aþýrý bir yaðmura yakalanýrlar. Sýðýnacak yer ararken hemen karþýsýndaki Yaþar Kemal’in kadim dostu Þemsi Yastýman’ýn saz dükkânýna girerler. Sýrýlsýklam olmuþ iki dostunu karþýsýnda gören Þemsi Yastýman, espriyi patlatýr: “Hey Yarabbim! Ýki insan yaratmýþsýn, bir tek göz vermiþsin. Yaþar Kemal her zamanki dobralýðý ile “Çok konuþma Allah’ýn Türkmeni! Senden halý minder istemiyoruz. Ver þurdan iki tahta sandalye de oturalým.”

  Benim Sýrrým (Serdar ULUSOY) 6 Mayýs 2010 Ýliþkiler 

Duygularým matlaþmýþ, çekiciliðim bitmiþ. Bana huzur veren her þeyin yitip gittiðini anladýðým bugünse en mutlu günümmüþ! Ýçimdeki hissi, cesareti ve olgunluðu kaybettiðimi düþündüðüm bugün doðmuþum ben. Ne büyük bir tesadüf.

  Baþbuðum Demek Yürek Ýster (Serdar ULUSOY) 6 Mayýs 2010 Anýlar 

Baþbuðum yokluðunda sabrýmýz tartýlýyor… Çile yüklü ömrünü yüz akýyla bitirip ebediyet âlemine göçüp giden baþbuðum. Siyasi çýkar gözetmeden, samimiyetin ve alçak gönüllüðünle, aðýr yükler altýna girerek, siyaset hayatýnda gönüllere taht kuran baþbuðum, evlatlarýn seni her gecen gün daha çok özlüyor ve bu özlem bitmeyecek. Ömrünü Türk milletine adamýþ, Türk fikir, ülkü ve dava adamý yönüyle cumhuriyet tarihimizin yetiþtirdiði nadir devlet ve siyaset adamlarýndan birisi olarak Özünle yüreðimizdesin. Dün senin için ölmeye hazýrdýk, bugün gösterdiðin ülküler için ölmeye hazýrýz. Ruhun þad olsun.

  Vesselam (Serdar ULUSOY) 6 Mayýs 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

“ESKÝ ÜLKÜCÜ” sýfatýný yakýþtýranlara ÜLKÜCÜ ESKÝMEZ diyerek sözlerime baþlamak istiyorum…

  Timsah Gözyaþlarý Meslek Olmuþ (Serdar ULUSOY) 6 Mayýs 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Þimdi siz karar verin ve banada söleyin bakalým benim güzel ilçem Bayýndýr için yapýlan ilkler nelerdir? Ve bu ilk ne zaman yapýlmýþtýr ? Yapýlmadýysa neden yapýlmamýþtýr ? Yoksa sizin aðlamalarýnýza güvenen vatandaþtanmý ?yada ustasýndan aðlamasýný öðrenemeyen siz yöneticilerdenmi ? Yazýmýn baþýnda sölediðim gibi “ Duygusallýða baðlý olan bu aðlamalar bazen acý için olsada bazen büyük bir kandýrmacadan ibarettir” Bu kadar yaþananlara raðmen her þey güllük gülistanlýk gibi gösterilmesine ve bu kandýrmacadan oluþan aðlamalara ne kadar inanacaksýnýz ? Birilerinin yalandan aðlamasý benim anamý aðlatacaksa býrakýn aðlamayýn arkadaþ…!!!

  Yuxexesle Conushmayn Yüxexesle Conusmayn (Yükses Ses ile Konuþmayýn) (Serdar ULUSOY) 6 Mayýs 2010 Türkiye 

“SELAMIN HELLO” bende on nokta þiddetinde deprem etkisi yaratan konuþmayý aynen size aktarýyorum.Tarzan’ým kýzmasýn ama; tarzanca kelimelerle baþlayan selamlaþma þöle devam ediyor. “ Selamýn hello,ayyy…!! sen bukün ne dadlusun þegerim.Wayy bende seni sefiorum þegerim….

  Yüzünüzün Akýyla Haklandýnýzmý? (Serdar Ulusoy) 6 Mayýs 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Deðerli okurlarým Ýlçemizin geleceði için hayati önem taþýyan ve bu sene büyük gayret ve çabalarla Uluslar arasý düzeye taþýnan fiyasko ile baþlayýp fiyasko ile son bulan Çiçek festivalimizle ilgili bazý detaylara deðinerek bir sonraki festivalde bu organizasyon eksiklerinin yapýlmamasý adýna gözlemlerimi aktarmak istiyorum, ve ayrýca yazýmýn sonunda bir okurumdan almýþ olduðum mektubumu sizlerle paylaþmak istiyorum

  Ballý,nallý,güllü Þimdide Ak - Kurtlar Türedi (serdar ulusoy) 28 Nisan 2010 Politik Olaylar ve Görüþler 

Hayatýnýn her demini dedikodu,menfaat ve kiþisel çýkarlarýný ön plana atarak, Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihanet ederek hatta buda yetmezmiþ gibi bunu sürekli deklare eden eskimiþ ve gittiði yerde bile yeni olamamýþ zati muhteremler.Sizler yüzü kýzarmayan,mevki ve makam hastalarý,samimiyetsiz ve þuursuz olmanýzdan olsa gerektirki sürekli kurt (çuk) olarak evre deðiþtiriyorsunuz.Asla Bozkurt olamayan Anavatan’la (BALLI KURT),Doðru Yol ile (NALLI KURT),Büyük Birlik ile (GÜLLÜ KURT).Þimdide yeni sahne yeni kýlýfla (AK-KURT) oldunuz.Oldunuz olmasýna ama hala eskinizin ismiyle anýlýyorsunuz.Bundan sonra kendinize koyamadýðýnýz adýnýzý ben deðiþitiriyorum.Kurt’çuk sunuz.

 

 



Sevinçli, neþeli, kederli olduðum anlarýmý kimseyle paylaþmadým hele ki üzüntülerimi etrafýmdaki hiç kimseye hissettirmeyerek acýlarýmý hafifletmeyi düþünmedim. Dost dediklerimizin dost olmadýklarýný geçte olsa anlamýþ olanlardaným. Hani derler ya “üç çeþit dost vardýr. Birincisi ekmek gibi her gün ararsýn. Ýkincisi ilaç gibidir, lazým olduðunda ararsýn. Üçüncüsü mikrop gibidir. Gelir seni bulur.” Eh iþte biz aramasakta bizi bulanlarý, kendilerini bizim dostumuz olarak gören hainleri dost olarak görmediðimi belirtmek isterim.



 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Serdar ULUSOY, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.

 

Bu dosyanýn son güncelleme tarihi: 19.04.2024 23:56:42