..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Olgular görmezden gelindikleri için var olmaya son vermiyorlar. -Huxley
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Günlük Olaylar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Kýzý Aldým Çýrýlçýplak
Ýsa Kantarcý
Þiir > Aþk ve Romantizm

Kýzý Aldým Çýrýlçýplak tramvaydan bakýyor gökyüzü susamýþ çocuklar gibi ne güzel memelerdi onlar genç kýzýn sürüye sürüye götürdü bavulunu beyazdý memeleri bavulu çekince ezildi memeleri meme çatalý çýktý ortaya tramvaydan bakýyor gökyüzü kumraldý bir daha asla unutamam tramvaydan bakýyor gökyüzü susamýþ çocuklar gibi bir genç kýzdý simsiyah giyinmiþti s.ktiðim siyahýný asla sevmedim tramvaydan bakýyor gökyüzü annemi

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Deneme > Günlük Olaylar
681 
 Hafta Sonu Tatilinden Sonra Tuhaf Bir Yorumu Sildim.  (Mustafa CÝLASUN)

Haftanýn tatil gününü efradým ve dostlarýmla önceki bir zaman diliminde bir programlanan haliyle icara etmek için hazýrlýklarýmýzý olanca titizliði ile yapmýþtýk. O vakte kadar gelen dost ziyaretçi ahbaplarla genel deðerlendirmek için sohbeti koyulaþtýrmýþtýk.
682 
 Su Azgýn mý?  (Mustafa Cilasun)

Azmak... Hadsizliðin temel vurgularýdýr. Hadsiz olmak, bir sýnýr tanýmamaktýr. Ýnsani ölçüleri, dýþlayarak, enaniyetin panayýrýnda yaþamaktýr.
683 
 Üç Beþ Satýr  (Aysel Erdal)

Sevgi yoksa her þey bitmiþ demektir. Hadi biraz olsun sevgiye aç kalbini güneþ gibi doðsun ve aynadaki akisimiz gibi hem sana hem etrafýmýza ýþýk saçsýn..
684 
 Ondan Sonra - 8  (Kemal Yavuz Paracýkoðlu)

TV’nin karþýsýna oturduðum zaman yüzlerce kanalý zapingliyorum ve hiç bir þey seyredemedikten sonra basýyorum kýrmýzý düðmeye.
685 
 Dereyi Geçme Tutkusu  (KERÝM ALÝ)

ÝNSAN DOÐASI ÜZERÝNE BÝR GÖZLEM
686 
 Kazan Günleri 3  (Hakan Yozcu)

Kýbrýs’taki arkadaþlara da öneririm. Mutlaka dýþarý da açýlsýnlar. Kapalý bir kutunun içinde kalmasýnlar. Kýbrýs küçük. Ne kadar da iyi iþler yapýlýrsa yapýlsýn buraya göre çok küçük kalýyor. O nedenle dýþarý çýkmalarý þart. Bunu görmeleri, yaþamalarý gerekiyor. Er geç yine Kýbrýs’a döneceðiz.”
687 
 Her Maç Sonrasý  (Kâmuran Esen)

Bilmem farkýnda mýsýnýz? Her futbol maçý sonrasý, futbolcular; þu cümleleri söylerler.Ya da çok benzerlerini.
688 
 Özal"dan Sonra Ýlk Kez Bir Bakan…  (Þevket Baþýbüyük)

Sanýrým Özal’dan sonra Malatya nadasa býrakýldý… Öyle görülüyor ki bu uzun ‘nadasa’ sonrasý beklenilen verim elden edilecektir. Özetle iþi ehline vermiþler… En kara günlerimde, 28 Þubat’ýn en kara günlerinde biz maðdurlarýn yardýmýna hukukçu kimliðiyle bir Hýzýr gibi yetiþen Av. Bülent Tüfenkçi’yi tebrik ediyorum… Bir Malatyalý olarak Malatya adýna Sayýn Bakanýmýzý/Gümrük ve Ticaret Bakaný Av. Bülent Tüfenkçi’yi kutluyor yeni görevinde baþarýlar diliyoruz.
689 
 Aþkým Benim  (Sonbahar)

Al iþte sana birbirimiz için yaratýlmýþýz demek için bir sebep oturuþumuz bile ayný.Ama uzmanlar farklý kiþiliklere sahip olan insanlarýn daha iyi uyum saðladýðýný söylüyor.Bana ne ban manyak mýyým arkadaþ, o benim yanýmda olsun buluruz bi yolunu.
690 
 "Menemen Tadýnda Bir Sabah"  (mustafa)

Gözlerim yanýyor. Uykusuz, fasýlalarla toplamý yek saati bulamayan puslu gece.
691 
 Zeytindeki Mucize!  (ESRA BAYKAL)

Zeytindeki Mucize Sizi de Bulacak!
692 
 Ah Ölüm Denen Þey!  (Hakan Yozcu)

Her þey yalan, tek gerçek olan o. Dünyaya geliyoruz. Yetiþip büyüyoruz, geliþip serpiliyoruz... Bin bir cefa, eza, eziyet ve sýkýntý çekiyoruz. Ama yine de yaþamayý seviyoruz. Ölümün yüzü soðuk geliyor bize. Adý bile ürperti veriyor içimize. Ýsyan edesimiz geliyor kadere, sevdiðimiz birini kaybedersek. Onu ölümün pençesine esir edersek. Sonra anlýyoruz ki bu bir gerçek. O kadar da uzak deðil bize:
693 
 Eylem Bir Haksa  (Hakan Yozcu)

Tam çemberi döneceðim... Gözüm ister istemez çemberin etrafýný belirli aralýklarla saran, siyah yelekli 3-5 bayana takýlýyor. Kara yeleklerinin üzerinde, beyaz yazýlarla yazýlmýþ sloganlar var. Gözüm ister istemez bu yazýlara takýlýyor... Okumaya baþlýyorum...
694 
 Siyasi Yazý Yazmak  (Özcan Nevres)

Seçimin üzerinden yaklaþýk bir buçuk ay geçti. Dünyanýn hiçbir ülkesinde yaþanmamýþ ve yaþama olasýlýðý olmayan bir oluþumun içindeyiz. Ülkemizin görünürde bir baþbakaný var.
695 
 Malatya Söz Konusu Olunca…  (Þevket Baþýbüyük)

Ya Malatya’yý sana gereði gibi tanýtmadýlar ya da sen Malatya’yý yanlýþ anlamýþsýn Fatma haným. Hem yemeklerden çok Malatya’nýn anlatýlacak baþka yönleri varken sen ne diye Viyana usulü þnitzel’le gündeme geldin ki? Ýnan bu senin þansýzlýðýn, bu saatten sonra kaç yazý yazarsan yaz seni hep Viyana usulü þnitzel’le hatýrlayacaðýz.
696 
 Tatile Girerken  (Hakan Yozcu)

Genelde tatil denilince derslerden uzak kalmak, kitaplarý bir yana býrakmak, gazete ve dergilere asla bakmamak, geç saatlere kadar oyalanmak, gezmek tozmak, gecenin ilerleyen vakitlerine kadar uykusuz kalmak ve ertesi günü de geç vakitlere kadar yataktan kalkmamak olarak deðerlendirilir. Oysa bu çok yanlýþ bir düþüncedir.
697 
 Ýslamiyet Dünyasý ve Savaþ!  (hamzayar)

Güya Ýslami Yönetimler ve Irak savaþý
698 
 Mudurnu'lu Fatma Nine'nin Günlüðü - Baþlýk Yok  (Kâmuran Esen)

Van’da yýkýlýp yeniden yapýlan "Atatürk Ýlköðretim Okulu"nun adýnýn, T.Erdoðan'ýn annesi "Tenzile Ana Ýlköðretim Okulu" olarak deðiþtirilmesi; “Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu” nun adýnýn da okulu yaptýran Acun Ilýcalý’nýn annesinin adýyla(Ýlknur Ilýcalý Ýlköðretim Okulu) deðiþtirilmesi; halkýn benimsediði deðerleri aþaðýlama olmuyo mu acaba?
699 
 Artýk Zorlamasak?  (Hale Nur)

Zorlamadan ve zorlanmadan, þöyle içimizden geldiðince gür bir kahkaha atabilsek kendimize gelir miyiz dersiniz? Ya da hiç utanmadan, özgürce aðlasak, gözyaþlarýmýzý saymadan...
700 
 Vuslat Yolcusu  (Mustafa Cilasun)

Þefkatin kaynaðý Ýlahi vuslattýr. Vuslatýn yolcusu, Çileyi, sabrý, kahýrý, azmi, Metaneti, dirayeti, sahaveti, Sadakati memnuniyetle deruhte edendir.

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35 36 37 38  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Maldivler
Tayyibe Atay
Deneme > Günlük Olaylar
Açlýk Sendromu
Tayyibe Atay
Deneme > Günlük Olaylar
Yaralý Ben Ama Kan Yok
Aysel AKSÜMER
Deneme > Günlük Olaylar
Kirpi
Alp Þahin
Deneme > Günlük Olaylar
Sýradýþý Tarzlar
Aysel AKSÜMER
Deneme > Günlük Olaylar
Nimet Ýle Þaka Olmaz
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Sizde Gidici Misiniz
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Tedavi Amaçlý
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Seyttirmek Üzerine
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Sen Hastasýn
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Baba Denildiði Zaman
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.