..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Avukatlar da bir zamanlar çocuktular herhalde. -Charles Lamb
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Günlük Olaylar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Genç Kýzlarýn Ýç Dünyasý ve Dýþardakiler
Ýsa Kantarcý
Öykü > Aþk ve Romantizm

BÝRÝNCÝ BÖLÜM Aðustos sýcaðý yakarak sallýyordu her yeri, gizli köþelerde böcekler gelen geçenin sevinciyle köþelerinden çýkmýþtý, bir geyik, bir kurt, bir tilki geceye akýyordu. Gecenin üçüydü. Ormandaki 8 bin dönüm araziye kurulu villanýn önüne kalýn tekerleri leoparý andýran yüksek bir motosiklet gelip yanaþtý, hayalet misali. 30 yaþýndaki Þeref, dizlikler, kask, siyah deri kýyafetiyle bir savaþçýya benziyordu, uzun çizmeler, çizmelerd

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Deneme > Günlük Olaylar
321 
 Ya Ben Ne Diyeyim Size...  (Gürcan Erbaþ)

son zamlar üzerine kulak kabarttým halkýn deyiþine.
322 
 Malatya Mitinginden: Taþerona Kadro Sözü…  (Þevket Baþýbüyük)

Malatya’dan bir müjde de taþerona…Yani taþerona kadro sözü Malatya mitinginden verildi!… Baþbakan Davutoðlu; “Taþeron iþçilerimizin sorunlarýný kesinlikle çözeceðiz” diyerek taþerona kadro vereceðini bir kez daha teyit etti… Bilirsiniz Baþbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoðlu ‘söz verdi mi, arþ titrer!...’ HAMÝÞ: Malatyalýlar, Davutoðlu’dan, Davutoðlu da Malatyalýlardan memnun ayrýldý…
323 
 Öðretmenler Hayatýmýzýn En Deðerli Varlýðýdýr  (Ay Iþýðý)

öðretmenlerimiz hayatýmýzda ve gönüllerimizde önemli bir yere sahiptir
324 
 Yaþanarak Görülecek "Þeyler"  (funda kipural)

Büyüdük bak bu yüzden daha kolay oluyor unutmak. En çok kulaklarým hassaslaþtý, duymaya çalýþýyorlar herþeyi, ama biraz saçma bu, neden duymalýlar ki herþeyi.
325 
 Beyaz Balina  (Mehmet Akif Uçar)

Çeþitli haber kanallarýndan izlediðimiz ve takip ettiðimiz kadarýyla Türkiye’den 3, Yunanistan’dan 1, Ýrlanda’dan 1, Ýngiltere’den 2, Cezayir’den 1 ve Kuveyt’ten de 1 olmak üzere toplam 9 gemiden oluþan ve adýna da Hýlfül Fudül diyebileceðimiz bir yardým filosu, Allah’ýn izniyle bu gece saat 24,00 sularýnda Antalya limanýndan hareket edip Gazze limanýna doðru süzüle süzüle yol almaya baþlayacaktýr.
326 
 Ah Baþým, Vah Boðazým...  (Ýnci Fügen Yýlmaz)

Bu sefer numara yapacak kimsem yok ve ben gerçekten grip oldum. Þu an kafamda bir saman torbasý taþýyorum. Bütün vücudum lime lime kýyýlýyor. Akþam ateþim çýktý saçma sapan kabuslar gördüm.
327 
 Okudum Demek Ýçin Deðil Anlamak Ýçin Okuyalým  (Hüseyin Ýbiþ)

bizler sadece okudum diyebilmek içinmi yoksa gerçekten okuduðumuzu anlayabilmek içinmi okuyoruz
328 
 Hayatý Otomatiðe Baðlamak...  (Ulaþ Tuzak)

aklýma gelen ilk þeyi yazýyorum bu gece.. belki de kýrýlmýþ bir kalple içi buruk bir þekilde aðlýyorum bir baþýma kendikendime.. caným sýkýlýyor, o da takýlýyor kendi halinde ama ne istediðini gizliyor benden..
329 
 Eþyalar Baþ Köþede...  (Hamdiye HATÝPOGLU (DNZ))

herkes ayný bu hayatta... kimi eþya kimi para kimi aþkta... huzuru bulduysan ne alâ...
330 
 Bu Pazar Seçim Olsa…  (Þevket Baþýbüyük)

Siyasi yazýlarý yazmayacaktým ama olmadý. Memleketin durumu deðiþti… Daðdaki terörist ‘hevallerini’ meclise göndermekle iyi olacaðýný düþünenler yanýldýlar. Her gün bir “þehit” haberi ile sarsýlýyoruz. Her gün bir annenin feryadý ile güne baþlýyoruz. Memleket ciddi bir imtihandan geçiyor.
331 
 Günlük:  (Mudi Beya)

Kedinin miyavlamasý, köpeðin havlamasý, öküzün böðürmesi, çakalýn ulumasý bize ne denli olaðan geliyorsa, eþeðin anýrmasý da o denli olaðandýr. Olaðan olmayan, kiþinin ileri sürdüðü bir tez ve ya gerçekleþmesini öngördüðü olasýlýklarýn beklediði gibi gerçekleþmemesi durumunda edebileceði yüzlerce yemin ve üstlenebileceði vebal olduðu halde, ‘ Taksim’ de anýrma’ ya kalkmasýdýr… Bir köþe yazarý, ne yazmýþtý 4 Kasým 2007’ de, bir gazetedeki köþesinde, ABD’de de yapýlan baþkanlýk seçimlerine iliþkin? Aynen alýyorum: “ Adý Hüseyin olan biri Amerika’ya baþkan seçilsin, çýkar Taksim Meydaný’nda eþek gibi anýrýrým. " Ýnsanýn, ' Yahu ileri sürdüðün iddianýn öngördüðün gibi gerçekleþmemesi durumunda ' adam gibi , yemin ve ya söz vermek varken Taksim' de anýrmaya kalkmak neyin nesi?, diye sorasý geliyor. O günlerde bir günlük gazete, iþin peþini býrakacak gibi deðildi… O köþe yazarýnýn, sözünü yerine getirmesini; Taksim’ de eþek gibi anýrmasýný anýmsatýyordu… Adamýn, hiç oralý olduðu yoktu. Galiba anýrmadý gitti! Zira, o yazar, anýracak olursa bunun bir haber deðeri olduðu kesin… Ve bu haberi baþta, çalýþtýðý gazete olmak üzere bütün gazeteler zinhar manþetten verirlerdi!... Demek ki, anýrmadý!
332 
 Hüsran Fýrtýnasýna Kapýlmayalým  (Hüseyin Ýbiþ)

içimizde kopan fýrtýnalarý koparmanýn mümkünü varmý?
333 
 Not Defteri - 5 -  (Tuna Baþar)

Artýk yaþadýklarýma baþkalarýný ortak etmemeliyim. Bütün sýkýntýlarýmý iç dünyamda çözüp, yüzüme palyaço neþesi eklemeliyim!
334 
 Zamanýnda Yaðmayan Karlara Sesleniyorum  (Ahmet Zeytinci)

Geciken kýþ mevsimi zora sokuyor bizleri
335 
 Sevgili Günlük  (Adsýz)

Be mübarek hayvan oraya sýðmayý nasýl baþardýn. Hadi sýðdýn tahtaya yapýþtýðýn halde kýmýldamadan yaþamayý nasýl baþardýn?
336 
 Not Defteri - 4 -  (Tuna Baþar)

Ben birini sevsem, o kiþinin her þeyini merak ederim. Hayatýndaki her þeyi... Doðduðu günden bugüne bütün yaþadýklarýný... Evini, ailesini, arkadaþlarýný, düþündüklerini, okuduðu kitaplardan dinlediði müziklere, her sabah uyandýðý anda hissettiklerinden günün sonunda uyumak için baþýný yastýða koyduðu anda düþündüklerine kadar her þeyi... Ama hiç kimse beni merak etmiyor. Neler yaþadýðýmý, neler hissettiðimi, neleri niçin yazýya döktüðümü, þiirlerimi yazarken neler düþündüðümü... hiçbir þeyi... hiç kimse... merak etmiyor...
337 
 Zeus'un Kýzý; Martýlarý Öldürmek,#ozgecan,#canseli  (Aysun Güven)

Öldükten sonra yakýlan aðýtlarý duymaz ölüm.
338 
 Nerede O Eski Ramazanlar  (derya eðilmez)

Ramazanýn o büyülü atmosferi ve uhrevi havasý çocukluk yýllarýmda daha çok etkilerdi beni.
339 
 Hayat  (Ay Iþýðý)

Gönül ister ki hayat sadece güzelliklerden ibaret olsun, çirkinliklerden bihaber olalým ama maalesef öyle deðildir. Ýnsanlar bu hayatýn çirkinliklerle tanýþmasýna neden olan elindeki güzellikleri yok eden sahip çýkmayan. Halbuki elimizdeki güzelliklerin kýymetini bilsek, onlara sahip çýksak hayatýn yaþamaya deðer olduðunu görüp insanlara anlatýrýz.
340 
 Sensizliðin Güncesi  (çiðdem taþ )

Ben seni özlemeye dayanamazken, hasretini taþýmak çok aðýr geldi. Bu kadar güçsüz olduðumu hiç bilmiyordum. Susar kalýrdým ya seni seviyorumlarýna, aþkým, bitanem, çiçeðimlerine bak þimdi susamýyorum. Hasretine akýyorum..

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35 36 37 38  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Açlýk Sendromu
Tayyibe Atay
Deneme > Günlük Olaylar
Yaralý Ben Ama Kan Yok
Aysel AKSÜMER
Deneme > Günlük Olaylar
Kirpi
Alp Þahin
Deneme > Günlük Olaylar
Sýradýþý Tarzlar
Aysel AKSÜMER
Deneme > Günlük Olaylar
Nimet Ýle Þaka Olmaz
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Sizde Gidici Misiniz
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Tedavi Amaçlý
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Seyttirmek Üzerine
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Sen Hastasýn
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Baba Denildiði Zaman
Ahmet Zeytinci
Deneme > Günlük Olaylar
Peynir Gemisi
Tayyibe Atay
Deneme > Günlük Olaylar

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.