..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Ben bir öðretmen deðil, bir uyandýrýcýyým. -Robert Frost
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Beklenmedik
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Bakirköy...
Erkan baykal
Þiir > Bireysel

Sirkeci'de tren istasyonundayým, Saat 12 dünkü zaman dayým, Ýnsanlar akýyor durmadan su gibi, Kimi elleri cebinde, kimi koþar adým. Kadýn erkek çocuk genç yaþlý, Vagonlar dolusu geçmiþ yaþam, Hangi durakta kimler iner belli deðil, Cankurtaran, Kumkapý, Yenikapý, Son durak hep Halkalý, Kýrmýzý þapkalý biletçi, Ver iki bilet biri geçmiþe, Biri 12.15 Bakýrköy'e

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Beklenmedik
381 
 Sevgiliyle Randevu  (Sadýk Söztutan)

Randevuya geciken arkadaþýnýza kýzmayýn lütfen...
382 
 Yanlýþ Adrese Mektup - 2  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Mutluluk nedir? Maddi imkânlara sahip olmak mý, þans oyunlarýndan ikramiye kazanmak mý, bir makam elde etmek mi, insanlara hükmetmek mi? Gerçek mutluluk insan yaþamý boyunca geçen her andýr. Durup da bir düþünelim: Bir nefes alýþta, bir yapraðýn nazlý nazlý düþüþünde, bir bitkinin tek bir çiçeðinde ne kadar çok mutluluk duyulacak güzellikler var...
383 
 Bir Bahar Buhraný  (Doðan Deniz)

Bir Ankara geç baharýnda yazýlmýþtýr..
384 
 Uzun Bir Yolculuk  (Seda Efsun Karamahmutoðlu)

Uzun bir yolculuktu bu. Geri dönüþü olacak mýydý? Yahut dönerse neler deðiþecekti? Pek düþünmemiþti çýkarken yola. Sadece gitmek peþindeydi. Gitmek… Ve alabildiðince uzaklaþmak… Hem kendisini üzen gerçeklerden hem de artýk tiksinti veren monoton yaþamýndan… Býkmýþtý. Uzaklaþmalýydý.
385 
 Ýkinci  (Dirjan Kaya)

..odadaki boþ koltuklara ve sandalyelere bakarak onu buraya, bu eve getiren rüyamý, uyandýðýmda onu burada bulacaðýmý sandýðýmý, ama aslýnda uykumla birlikte biten rüyada býraktýðýmý düþünüp, gülümseyeceðim.
386 
 Minik Yavrunun Haykýrýþlarý  (adalet)

ben içinde var olmaktaydým anne ama sen kendi isteðinle acýmadan bana kýydýn
387 
 '' Zatenyoktu '' Laþtýrýlan Adam  (Özcan Çeltik)

‘’ Hiçbir surat bunca mutsuz görünemez… ’’ diye düþündü; kalýn kaþlarý düþmüþ, birbirine yaklaþmýþ, arada boþluk kalmamýþ, iki koyu çizgi burun baþlangýcýna kadar uzanmýþtý.
388 
 Yalnýzlýk  (SERAY ANIL)

Yalnýz deðildi aslýnda, yalnýzlýðýylaydý...
389 
 Ters Esen Rüzgar  (Kerem Yüce)

Karanlýðýn ortasýnda uçup gidenlerin býraktýðý tüm hatýralarý bir köþeye toplar yakarsýn.Sen yakarsýn için erir,ýsýnman gerekirken daha bir üþüyüp titrer bedenin.O yaktýklarýndan gelen çýtýrtýlarý dinleyip duvarlarýnda kocaman olan gölgenle kavga edersin.Bu kavgada hep dayak yemiþliðin,gözünü açtýðýnda is içindeki duvarlar ve o kýrýk kanadýnýn acýsý.
390 
 Derinlerde Yaþýyordu Kaybedenler  (kerem yüce)

Usul usul sokulurken derinlere öksüz kalan yanýný dolduruyordun ya da kaybettiðin,gidiþine aldýrmadýðýn,yüreðinde yerden yere vurduðun birini arýyordun belki de...
391 
 Büyüsün Ýçimizdeki Aidiyet / ve Halk Otobüslerinde Ýnleyen / Mihriban Türküsü.  (Hýdýr Murat Doðan)

“Bin altýna, yeþim taþýndan bir havan eli satýn aldým. / Yüreðim saygý duygularýyla dolu senin evine getiriyorum. Beni gerçekten seviyorsan, Tanrý'nýn iksirini bu havan eliyle kendin döv.” Bir Çin Hikayesi / Sadýk Tilki Kadýn
392 
 Fuar Oteli  (macide özcan)

Bir vardým Bir yoktum Dere tepe düz gittim altý ay bir güz gittim.Günlerce uyumadým.Ýki arpa tanesiyle beþ gün yol aldým.Verimli tarlalardan,kirlenmiþ derelerden geçtim.Sað kanadým yoruldu soluma yaslandým,sol kanadým yoruldu saðýma yaslandým.Günlerce kanat çýrptým.Sonunda ademoðlunun þeytanla cirit attýðý bir þehre vardým.
393 
 Uzaktan Gelen (Birinci Bölüm)  (Nehir A.)

Karmakarýþýk! Ýçine düþtüðüm durumu baþka hangi sözcük daha iyi anlatabilirdi? Biraz önce milimetrik hesaplarla eve ulaþmaya çalýþýrken telefon çaldý, bir saat boyu beklediðim dolmuþ sýrasýndan ‘halk kararýyla’ atýldým, o aradý, Oktay, dönmüþ.
394 
 Yýldýzlý Bir Gecede...  (Alp Çetiner)

Uzak, çok uzaklarda boþlukta bir yýldýz (belki de yýldýzlar arasýnda boþlukta bir nokta) aniden parlýyor ve sönüyor (küçük bir parýltý bu, ancak bir yýldýz kadar). Bunu dünyanýn beþ köþesinde birbirinden habersiz beþ kiþi görüyor...
395 
 Beni Böyle Sev, Seveceksen..  (Sadýk Söztutan)

396 
 Er Kiþi Niyetine!  (Sadýk Söztutan)

Türkücü türkücüyü, futbolcu futbolcuyu, minibüsçü minibüsçüyü kýskanýr. Ama, spor yazarý spor yazarýný daha fena kýskanýr. Ekmeðini, mesleðini, popülaritesini, pozisyonunu kýskanýr. Gazetecilik tarihi, þiddetli meslektaþ kavgalarýyla doludur.
397 
 Kadýnýn Öyküsü  (ayþe izci)

...... yaþamýnýn en mükemmel duygusunu yaþýyordu ve kendine ölene kadar bitmeyecek sevgi dolu bir kalp vaat edilmiþti,neden geri çevirecekti ki...........
398 
 Bekleyiþ...  (tuncer)

Saatler oldu, hala senden gelecek haberin umudunu ýsýtýyorum içimde. Fitilim tükeniyor. Iþýðýn odam da tükendiði gibi
399 
 Onun Yaþadýðýný Ona Anlatýyordum  (kerem yüce)

Önce kaçak avcýlar durdurdu yüzümdeki iklimleri,sonra balta,hýzar sesleri,gözümdeki yeþilleri taþýdýlar gecenin koynunda baþka suratlara.Peþine bir sel aldý;güller,papatyalar sular altýnda.Týkandý kulaklarým,set çekemediðim taþkýnlarla sürüklendim baþka topraklara.Gözümü açtýðýmda oturuyordum tekerlekli sandalyedeki yalnýzlýðýmla karþý karþýya.O hiç konuþmadan bakarken suratýma onsuz neler yaptýðýmý anlatýyordum,oysa ki onun yaþadýðýný ona anlatýyordum;ben yalnýzlýðýmý bir yerlerde býraktýðýmý düþünürken aslýnda hep sýrtýmda taþýyordum.
400 
 Kör  (kesish)

beþ yýl önce kör oldum

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Teslimiyet
Samile yener
Þiir > Öyküsel
Gündüz Depremi
Arman Berra
Öykü > Beklenmedik
Black Friday
Arman Berra
Öykü > Beklenmedik
Miras
Kamil Erbil
Öykü > Beklenmedik
Evlilik Kâbusu
GAYE DÝLEK GEZER
Öykü > Beklenmedik
Prostat
Ömer Faruk Hüsmüllü
Öykü > Beklenmedik
Bir Ziyafet
Yûþa Irmak
Öykü > Beklenmedik
Yaban Arýsý
Talha Yaman
Öykü > Beklenmedik
Nokta
Hacer AKTAÞ
Öykü > Beklenmedik
Beyaz Türkler
mehmet avcý
Öykü > Beklenmedik
Mýsýrcý
Cafer ÞAHÝN
Öykü > Beklenmedik

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.