..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Konuþ ki seni göreyim. -Aristoteles
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Ýronik
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Ýyi Kýzlar Aþýk Olur 1
Ýsa Kantarcý
Roman > Korku Romaný

YEDÝNCÝ BÖLÜM Bir kadýnýn yaþý ilerlemiþse, artýk iþlerin hiç düzelmeyeceðini anlamýþsa ya da anlamazdan gelmeye çalýþýyorsa, ‘yine de bir umut vardýr’a sýðýnmaya çalýþýyorsa, birçok hayal kýrýklýðý biriktirmiþse, anne de olamamýþsa; bir þeye, bir varlýða sýðýnmak ister, kýzý gibi göreceði bir varlýða… ve o kýzý bulduðunsa akýl almaz bir dürtüyle, onu milyon kez doðurmuþ gibi, onu doðurmak için yaþamýn en güçlü þeytanlarýyla ve engelleriyle b

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Ýronik
61 
 Nereden Tanýþýyoruz  (serdar adem iþler)

Ýyi niyetlerle ortaya çýktýðýna dair inancýmýzý saklý9 tutmakla beraber bugün için gelinen noktada reklam sektörünün haddini ve amacýný aþtýðýný rahatlýkla söyleyebilirim. Bayram deðil seyran deðil eniþtem bana niye hediye verdiði mantýðýyla yapýlan kampanya ve verilen promosyonlar da bu amaca fazlasýyla hizmet etmektedir.
62 
 Hamam Böcekleri  (Þefika Ünal)

Taþrada çalýþýrken Ýstanbul’a tayinleri çýktý. Bunca sene taþrada çalýþtýktan sonra Ýstanbul’da görevlendirilmek hem mutlu etmiþti aileyi, hem de biraz korkutmuþtu. “Ýþimize yakýn bir yerden ev tutalým da ulaþýma para harcamayalým, ulaþým çok para tutuyormuþ Ýstanbul’da.” diye karar aldýlar.
63 
 Yak Bir Puro!  (selim çok)

Adam denilen þahsýn hayatý daha detaylý bir þekilde öðrendiði kayýnpederi içeri dalývermiþti.kapýyý týklatmak nezaketini hiçbir zaman göstermediði damadýnýn odasýna.kayýnpederin þu anki hali yaralý bir ispanyol bogasýndan çok,hayallerde tasavvur edilecek rüküþ bir galaksi-burç boðasýný andýrýyordu.
64 
 Makineye Hoþgeldin  (selim çok)

gronland’da þükür namazý kýlan susuz bir nesil olarak buzdaðýnýn kayýnpederine þükrettik.solaçýk mevkisinden gelen bir havan topunun yere býraktýðý göz iriliðinde bir özlem ise arkamýzdan hiç ayrýlmadý.
65 
 Karýnca Kararýnca Hikayeler  (Mehmet Fatih Doðrucan)

Bazen insanlar, baþkalarýnýn gururunu hoþ bulmazken bunun kendi gururlarýndan kaynaklandýðýný farketmezler
66 
 Dallamalardan Sallamalar – Komedi  (Murat Kayali)

Dikkat! Söylediðim gibi, burasý ciddi insanlarýn ülkesi. Bu bilgiyi size yazdýklarýmla beraber vermek istiyorum, kulak verin lütfen. Eðitim, hoþgörü, insanlýk ve zeka düzeyi düþük toplumlarda, komedinin zirvede olduðu bir noktada olaylar hiç beklenmedik bir þekilde, bir faciaya ve büyük bir trajediye dönüþebiliyor, aman dikkat! Burasi ciddi insanlarýn ülkesi, korkusuzca gülebileceðinizi sanmayýn…
67 
 Ýndirim  (serdar adem iþler)

Önce gönüllerimizi bir etti. Ardýndan arkamýza da geçti. Tevekkeli deðil, adam iyiden iyiye bozmuþ niyeti. Burasý belli, belli olmasýna da ben paçamý nasýl kurtaracaðým ondan emim deðilim. Doðrusunu isterseniz vitrinde yazan yüzde yetmiþ indirim yazýsýna da inanmýyordum. Öyle ya herif aklýný peynir ekmekle yemedi ya, karsýz satsýn.
68 
 Beni Kimse Sevmedi  (Þenol Durmuþ)

O zamanlar çok küçüktüm. Yarý ahþap, yarý sývalý bir evde gözlerimi açmýþtým. Önce annemin memelerini görmüþtüm. Beni emziriyordu. O emzirirken yanaklarýmda gezinen o fýrça, sert tüyün acýsýyla baþýmý çevirdiðimde o býyýðý gördüm. Babam beni öpüyordu.
69 
 Aðlayan Zümrüt  (Y. Kemal Erener)

Hayatý tatlandýran küçük anektotlar;
70 
 Hastalýk...  (seyfettin araç)

Yürümekte dahi zorlandýðým vakitler, kuþkusuz aklýma ilk gelen; ölüm acýsýnýn dayanýlmaz karanlýðý, oluyor. Bazan, yaþadýðým bu korku, karakter zayýflýðýndan mý yoksa yalnýzlýktan mý kestiremiyorum.
71 
 Her Þey Güllük Gülistanlýk  (Anýl Gökpek)

Allaha çok þükür ki bizde böyle þeyler olmuyor.
72 
 Müptela  (Anýl Gökpek)

Olmuþu unutmak ve olmayaný anýmsamak ne kadar da kolaydýr .
73 
 Ebemizi Arayýnýz  (serdar adem iþler)

Herkes, her þeyi eleþtirir. Dün komünistlerdi yerden yere vurulanlar, bugün paralel denilenler. Temelde eleþtirilerin asýl amacý kiþi ya da toplumlarýn kendi pisliklerini kamufle etme çabasýdýr. Ortada kötü olan varsa o da kirli kozmik enerjinin formatladýðý insan denen karanlýk genetik yapýdýr. Yanlýþ olan, bu günahkar yapýyý organize eden aklýn egemenliðindeki insan topluluklarýdýr. Ticaret de en azýndan politika kadar bu özelliðin görülebildiði alanlardan biridir.
74 
 Kurtarýcý  (Þenol Durmuþ)

Ýlk kez bu adý duymuþtuk. Kimdi bu paþa?..Kimdi bu adam?..Anlattýðýna göre sadece Deniz deðil Hava, Kara, Jandarma kuvvetlerinin bütün personeli subaylarý bu adama hayranmýþ. Memleketi kurtaracakmýþ. Hemen hepsi bu kurtarýcýyý bekliyormuþ.
75 
 Varoþ Majeste  (evren gelen)

Bir zamanlar bir Tv dizisi vardý insanlar o kadar mutluydu ki yüzlerindeki maskenin sadece makyajdan ibaret olmadýðý yapmacýklýk objeleri gibi dolanýyorlardý...
76 
 Bingöl"lü Bir Kýrlangýcýn Öyküsü  (Cafer ÞAHÝN)

Sevda yaz tatilinde çalýþarak okul masraflarýna katkýda bulunacak Ýyi bir eðitimin ardýndan Anadolunun ücra yerlerinde gönüllü vazifeye talip idealist bir doktor olacaktý.Ama olmadý Sevda'yý bütün hayallerinden ve gelecekle ilgili büyük ideallerinden gafil bir ölüm ayýrdý.
77 
 Kiralýk Katil - 2  (Eylem Yurtsever)

Plansýz öykünün ikinci bölümü:
78 
 ... Ölüm...  (mehmet burak yüksel)

YAÞAMININ SIRLARINI ÇÖZEMEDEN ÖLÜMÜN SIRLARINI ÇÖZEMEZSÝN
79 
 Doðalgaz  (Seyda Kesikoðlu)

"Peki acaba arkasýndan üzülecekler miydi? Üzülürlerdi elbet…"
80 
 Ayda 15 Bin Lira Gelir Getiren Bir Ýþinizin Olmasýný Ýster Misiniz?  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Bundan sonrasýný dinlemeye gerek yoktu.Hemen bir dolmuþa atlayýp Sirkeci’deki adý geçen noterin önüne geldim.Boyacýyý bulmak hiç de zor olmadý.Karþý kaldýrýmda elinde sigarasý, gelen geçene arayan gözlerle bakýyordu. Yanýna gittim,taburesine oturdum.Ayaðýmý boya sandýðýnýn üzerine uzatmadýðýmý görünce elindeki fýrçanýn tersiyle sandýða vurarak:

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Hortum
Tayyibe Atay
Öykü > Ýronik
Aþkýn
selim çok
Öykü > Ýronik
Emrin Olur
Ahmet Zeytinci
Öykü > Ýronik
Müzeyyen
Suleyman Tuna
Öykü > Ýronik
Maçakýzý
selim çok
Öykü > Ýronik
Duygu Dökümaný
selim çok
Öykü > Ýronik
Kedi Gözü
selim çok
Öykü > Ýronik

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.