..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Ýçine koyabileceðin bir karanlýðýn olmadan, bir ýþýðýn olamaz. -Arlo Guthrie
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Fantastik
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Ayyuk.
Servet Alkan
Þiir > Garip

Ben Keçi severim kardaþ Keçi besleyeni Keçi seveni Keçi türevlerini Hikayelerini… Meraklý Özgüvenli Heyecanlý Sýcak samimi Ýlle de ; Angora Keçisini… Kezyazlar hariç… Ahfeþin keçisi ile Keçinin Ahfeþi… Ýnat mý inat/yav he he… Onlar yükseðe týrmanmayý marifet sayar Uçurumlara yalnýz týrmanmak deðil marifet Marifet insanlýða fayda da… Ey Günah keçisi, Keçileri kaçýran; Beni anlayacaðýný biliyordum Gel öpem…! Unutma; ‘’Aðaca çýk

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Fantastik
141 
 Lanet ve Kurban  (Hilal Ünal)

patikadan giderken sonunda beyaz bir eve ulaþtým.köþeleri ve alt tarafý yanmýþ gibi kurumluydu.etrafýnda biraz dolaþtým.Camlarý ya yýrtýk bir biçimde perdeli yada buðulu veya kapatýlmýþ.sessizce içeri giriyorum.Tahtalar gýcýrdýyor.sanki beni takip eden biri var gibi geliyor.arkama dönüyorum.hiç kimse yok.bir odada yarý yanmýþ bir sandalye vardý yanýndaysa parçalanmýþ kaðýtlar.diðer odada bir çekmece eski bir yatak ve yarýsý yanmýþ eski bir perdeyle kaplý bir pencere.yavaþça üzerlerinde elimi dolaþtýrdým.arkamdan gelen kadýn sesiyle arkama döndüm.yaþlý bir kadýn vardý elindeki kolyeye bakýyordu.birden bana dönerek sen burada ne yapýyorsun dedi
142 
 Kavuþma  (Eylül Aðar)

"Eskiden her þey ateþmiþ. Tanrýlar her þeyi bir kývýlcýmdan yaratmýþ. Her þey öyle ateþmiþ ki, bir zamanlar dünyanýn tam göbeðiymiþ adýna “cehennem” dedikleri. Þimdi ise sönmekte dünyanýn bütün ateþgedeleri..."
143 
 Ýroni  (selim koç)

"peki sen karþýma geçerek nelerden bahsediyordun? Acý bir yargýsýzlýk girdabýna mý girmiþtim sarhoþ gövdemle?"
144 
 Sahte Sevgili  (Abdullah Mehmed Özçam)

Bir zamanlar havasýnýn, suyunun, aðaçlarýnýn, çiçeklerinin, çimenliklerinin, hayvanlarýnýn ve insanlarýnýn güzelliðiyle meþhur bir ülkede yaþayan çirkin bir adam vardý. Sadece çirkin olmakla kalsa iyi, ayný zamanda kötü kalpli biriydi. Ancak, nasýl fiziksel çirkinlerini bir þekilde örtmeye çalýþýyorsa, ruhsal kötülüklerini de ayný þekilde örtmeye çalýþýrdý, onun çirkin ve kötü olduðunu anlamak çok zordu. Kendisi kötü olduðu gibi baþka insanlarý da sürekli kötülük yapmaya teþvik ederdi.
145 
 Algý Dairesi  (Cumhur Çýrnaz)

Algýlarýmýz otoriteye tehlikeli gelipte bir algý dairesi kurup algý mükellefi olacaðýmýz fantastik öykümüðn ilk bölümü...
146 
 Maðaranýn Kamburu - 20 (Son Bölüm)  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Onun gibi tevazu sahibi bir insan kolay kolay þikayette bulunmaz. Yýllardýr buraya gelir giderim, ancak onun sýrtýndaki kambur pek dikkatimi çekmezdi. Tâ ki þu ana kadar… Evet düþünüyorum da onun sýrtýnda kambur vardý, hem de iki tane. Ben onun kamburlarýna deðil, aðzýndan çýkan hikmet dolu sözlere bakardým.
147 
 Aile Fotoðraflarý  (Raþit Cumhur ÇAKIN)

korkunç bir hikaye!
148 
 Prenses ve Ejderha..! 2. Bölüm  (Esin Yardýmlý)

Dikenleri kuyruðunun ucuna kadar devam ediyormuþ. Ýpincecik pençeleri, yeþil bir derisi ve kafasýnda bir o yana bir bu yana daðýlmýþ on onbeþ tane dikeniyle diþi bir ejderhaymýþ bu... Ejder de gözlerini bu güzellikten bir türlü alamýyormuþ yani..!
149 
 Cellat ve Soytarý  (Duygu Fýrat)

kurtulmak istediðim anýlarým var
150 
 Kayan Yýldýz 1. Bölüm  (Hilal Ünal)

Ayný saatlerde ninova sarayýnda baþkanýn kýzý arya yýldýzlarý seyrediyordu.yýldýzlarýn içinde kendini belli ederek büyük bir yýldýzýn kaymasýnýn nedenini biliyordu.yeni bir yýldýz doðmuþtu.Kýz kahverengi saçlarýný geriye çektikten sonra ne olur babamlar o yattýktan sonra yýldýzý bulmasýn diyerek dileðini tuttu.babasýnýn ve adamlarýnýn bulunan yýldýzlara ne yaptýklarýnýn biliyordu.yataðýna içinden sürekli ayný þeyi tekrar etti.ne olur onu bulmasýnlar ne olur o yýldýzý bulmasýnlar .
151 
 Medth Efsanesi 5 - Savaþýn Eþiðinde  (Gülfem Elif Hanhan)

Þimdi durumu biraz daha kavrayabiliyor musun? - Sanýrým evet Erth Usta. Peki benim payýma düþen görev nedir? - Tabi ki Kral olarak ordunu yönetmen.
152 
 Gül Mevsimi  (Ýbrahim Kilik)

Dost gülüþünün sýcaklýðýna merhaba demek için, kývama gelmiþ suyu demliðe boþaltýrken bir perinin gamzesi düþünülmelidir. Akabinde demliðe Leyla’nýn sýrdaþý kara çayý özenle koymalýdýr. Ahenk ve rengin merhabasý, sýmsýcak duygularla bardaða boþaltýlmalý ve itinayla içilmelidir renk ve ahenk güzeli.
153 
 Sen Kim Oluyorsun da Beni Terkediyorsun Lan  (Abdullah Mehmed Özçam)

Çok bencildi, bu dünyada sadece o vardý, bir de diðerleri, herkes ve herþey onun gözünde aynýydý; ihtiyacý olduðunda kullanabileceði ve iþi bitince de fýrlatýp atabileceði birer araç, her istediði þey onun olmalýydý, o ise sadece kendisinindi, bir baþkasýnýn olamazdý.
154 
 None Kör Kedi Zifir'den Arta Kalan  (Cumhur Çýrnaz)

Çocukluðumdan kalan kör bir kedinin öyküsü...
155 
 Leyla  (SABRÝYE NÝÞANCI)

Sonra gözlerinde yaþlarla hiç kendini göstermeden sessizce geldiði gibi çýkýp gitti hastaneden. Yüreðinde taþ gibi bir aðýrlýk, içinde ciðerini yakan bir vicdan muhasebesi ve kalbini yakan derin bir AÞKLA
156 
 Melek Ýnsanlar  (Arzu Menteþeoðlu)

Kusurlarýmýzý da kabullenebildiðimizde...daha doðrusu kusur diye birþey olmadýðýný sadece stratejiler ve alýnmasý gereken dersler olduðunu görebildiðimizde ....iþte belki de o zaman yaþamýn ne olduðunu daha iyi anlayacaðýz
157 
 Gerçek Miydi? Rüya Sanmýþtým  (Arzu Menteþeoðlu)

Olmak istediði kendisi ile yaþadýðý kendisi arasýndaki farký artýk taþýyamayan Samim...
158 
 Çöpçüler  (Mualla Öztürk)

Alman Bayan Yazar Herta Müller'den ilginç bir öykü daha.
159 
 Siyah Kuðu (2. Bölüm)  (Hilal Ünal)

Anetta Bugün sabah yanýma oturduðum kýzý yeniden gördüm.acaba o olabilir miydi.Acaba o banim aradýðým kiþi olabilir miydi.Acaba intikam ateþimin çakmaðý o olabilirmiydi.
160 
 Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (4. Bölüm)  (Levent Ölçer)

"Baaah, bizim topçu hergeleler iyi iþ çýkartýyor, düþman epey seyrek dalgalar halinde gelecek. En azýndan þimdilik..."diyerek drekligine doðru güldü Shoku. Büyülü bir "çokludiyar" katmanlarý yaratýðý olan Çozz sadece kedice hýrladý ve hafifçe esnedi. Cüce melezi güldü.

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Çizikler
Tuna M. Yaþar
Öykü > Fantastik
Kayýp Yol
Timur KOHEN
Öykü > Fantastik
Secret War
Osman KESKÝN
Öykü > Fantastik
Bir Japonya Anýsý
Betty Blue
Öykü > Fantastik
Zaman Aðladýðýnda
selim çok
Öykü > Fantastik
Cadýlar Bayramý
Tuna M. Yaþar
Öykü > Fantastik
Robot Kartal
Serdar Yýldýrým
Öykü > Fantastik

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.