..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Her gün yeniden doðmalý. -Yunus Emre
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Aný
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Ýyi Kýzlar Aþýk Olur 1
Ýsa Kantarcý
Roman > Korku Romaný

YEDÝNCÝ BÖLÜM Bir kadýnýn yaþý ilerlemiþse, artýk iþlerin hiç düzelmeyeceðini anlamýþsa ya da anlamazdan gelmeye çalýþýyorsa, ‘yine de bir umut vardýr’a sýðýnmaya çalýþýyorsa, birçok hayal kýrýklýðý biriktirmiþse, anne de olamamýþsa; bir þeye, bir varlýða sýðýnmak ister, kýzý gibi göreceði bir varlýða… ve o kýzý bulduðunsa akýl almaz bir dürtüyle, onu milyon kez doðurmuþ gibi, onu doðurmak için yaþamýn en güçlü þeytanlarýyla ve engelleriyle b

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Aný
601 
 Kime Niyet, Kime Kýsmet!  (Þefika Ünal)

Ýþte böyle bir temizliðin ardýndan kapý çalmýþ Þerif Haným kapýyý açtýðýnda komþunun ayran getirdiðini görmüþ. Eskiden inekleri olanlar yayýkta yoðurdun yaðýný alýnca ayranýný da komþulara daðýtýrlardý. Þerif haným komþunun getirdiði ayraný büyük bir bardaða koymuþ tam içecek yine kapý çalmýþ.
602 
 Olasýlýksýz  (Aytekin Ateþ)

Baþka bir þehre taþýndýðýndan beri, bir haftadýr haber yoktu babasýndan. Ne bir mektup, ne bir telefon… Ölmüþ olabileceðinden þüpheleniyordu yirmi iki yaþýndaki öz oðlu.
603 
 Sap - Tema  (kuzey darýcý)

birincil lider dil formasyonu içinde eriyen beyin algýlarý
604 
 Radyo  (Engin Yavuz)

Bu öykü 1980 öncesinde, terörün bütün ülkede olduðu gibi Ýstanbul'da da etkin olduðu günlerde üniversite eðitimi gören Ýzmirli bir öðrencinin, zorlukla sürdürdüðü yaþamýndan kesitler veriyor.
605 
 Zamansýz Yolculuk  (Ömür Ýsfendiyaroðlu)

Beni gerçekten etkileyen ve yaþam üzerindeki deðerlere karþý bir kez daha durup düþünmemi saðlayan gerçek bir olayda hissettiklerim...
606 
 Terk Edildiðimde...  (Raþit Cumhur ÇAKIN)

607 
 Hata Ya da Deðil  (elif yýldýz)

hayatýn yaþamamýzý zorunlu kýldýklarý...
608 
 Yeni Bir Yuva  (Selçuk Küçükyýldýz)

Yeni bir yuva kazanan bir çocuðun hikayesi.
609 
 Deli Serpil  (Özcan Nevres)

Sarýþýn, tombulca, akli dengesi yerinde olmadýðý belli olan genç bir kýz görürdüm yeni taþýndýðým kentin sokaklarýnda
610 
 Yazýk Deðil mi  (Nur Ersen)

Saðlýklý ve güçlü toplumlar saðlýklý bireyler yetiþtirmekle oluþur ancak. Maddi ve manevi ihtiyaçlarýný karþýlayacaðýmýz kadar çocuk sahibi olmaya toplumca özen gösterelim. Aile planlamasýný günah sayýyorsak eðer, çocuklarýmýzý yarý aç yarý tok g
611 
 Sana Anlatacaklarým...  (A N Kaplan)

Bulutlarýn kalýnlýðýný, sertliðini bu dostuma anlattým. Gülümsedi sessizce. Bulutlarýn aksine, alabildiðine yumuþak bir tebessüm býraktý gözlerime.
612 
 Bir Þubat Gecesi Ýstiklal Caddesi ve Günlerden Cumartesi Saat Sabahýn Dördüydü  (Mudi Beya)

Ýçki, deyince aklýna baþka bir þey takýldý Hilmi’ nin: Ýþverenlerin, iþçilerin sendikalarda örgütlenmesini içlerine kolay sindiremedikleri için, bir zamanlar iþçi olan kimselerin karþýlarýna sýký pazarlýkçý olarak çýkmalarýný da kabullenmek istemezler, sýnýfsal bir realite olarak! Bunun için, zaman zaman pazarlýk masasýna getirmedikleri önerileri iþyerinde duyurarak sendikayý devre dýþý býrakmanýn hesabýný da yaparlar… Biraz içmeden bu iþverenlerin karþýsýnda dayanmak zor valla! Biraz içmiþ ve sinirler boþalmýþ olarak pazarlýða giriþmek, yadsýnacak bir durum deðildir. Sendikacýlýðýn hiç içmeden yapýlabilecek bir iþ olmadýðý bir kez daha apaçýk ortaya çýkmýþtý o gün. Ýþyerlerinden sýradan üyelerin katýlýmýyla yapýlan sözleþme görüþmelerinin çýkmaza girmesi, o sýradan üyelerin, iþverenlerin aldýðý tavýrlara sinirlerinin dayanamadýðýndandýr… Ama Hilmi, her þeyde olduðu gibi dozunu iyi ayarlamak gerekir, diye de düþünmekten kendini alamadý…
613 
 Cennetteki Arkadaþým  (ýþýl uluocak)

Cennetteki Arkadaþým’a Mektup
614 
 Sevmek ve Anlaþýlmak  (yýlmaz)

bir zamanlar yakacýk endüstri meslek lisesi adýnda bir okul varmýþ bu okulda okuyan sevil adýnda güzelci güzel biç kýzla yýlmaz adýnda biç çocuk varmýþ biç gün yaðmurlu biç havada yýlmazýn okul servisi yoldan geçerken biç arkadaþý sevili görmüþ ve þoföre onu da alalýmdý ýslanmasýn demiþ þoför kabul etmiþ ve almýþlar derken sebil’le yýlmaz tanýþmýþlar artýk birbirlerini her gördükleri yerde konuþuyorlarmýþ nöbetçi olduklarý günler denk geldiðinde yýlmaz sebil’le biç kaç kez evine kadar yürümüþ farkýnda deðilmiþ ama ona aþýk olmaya baþlamýþ her þeyin farkýna vardýðýnda ona bunlarý açýklamaktan korkmuþ çünkü onu kaybedeceðini düþünmüþ ve aþkýný platonik olarak yaþamaya baþlamýþ okul bitmiþ sevil la yýlmaz telefonda konuþmaya devam ediyorlarmýþ derken sevil üniversiteyi kazanmýþ ve çok uzamalara gitmiþ yýlmaz uzun süre sebille görüþememiþ çok üzülüyormuþ bide üstüne telefonun çaldýrýp sevilin bütün numaralarýný kaybetmiþ aradan uzun biç süre geçmiþ yýlmaz haberi olmasala sevile duyduðu büyük sevgiyi hiç
615 
 Maske Ardý Aþk  (Mustafa AKKOYUNLU)

“ Can tene düþünce hayat buluyor,* Hayat bedene düþünce sevgi arýyor, Bana ismimi sorma, Ýsim topraða düþünce mezar oluyor…”
616 
 Nöbetçi Öðretmen…  (Kemal Yavuz Paracýkoðlu)

Ankara Erkek Öðretmen okuluna daha ilk günümden problemle baþladým
617 
 Küçük Bir Diþ  (Çilsem Su)

Hayati mesajlar siz nerede, nasýl olursanýz olun gelir sizi bulur.
618 
 giriþ  (veysel gözüoðlu)

yazýlarýma giriþ olsun
619 
 Ýnsan, Mektup ve Kolonya  (T.Tekin)

Her yýl, ayný gün, ayný fotoðraflara bakardýk.Doðum günümde bir tek annemin yanýmda olmasý, çocukken fena halde canýmý sýkardý.Þimdi, bu durumun niye canýmý sýktýðýný anlayamýyorum.O günü annemle geçirmekten daha anlamlý ne olabilir?Ben doðarken de, yalnýzca annem ve ben vardýk..
620 
 Alfabesiyle Büyümüþtük  (Haydar Köprülüoðlu)

Atatürk alfabesinin pek çok üniversitesini bitirmiþ son temsilcileriyiz. Þimdiler de kafamýz çok karýþýk, hayretler içindeyiz. Kimler Atatürkçü, kimler deðil, bir Osmanlý tokatý gibi yüzümüze çarpýyor. Yahut da bu yaþananlar Atatürk'ün yazdýðý oyunun her þeyini içeren döner sahnesi. Saygýlarýmla.

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Kemer
Timur KOHEN
Öykü > Aný
Torunum
Kamil Erbil
Öykü > Aný
Keriz
Kamil Erbil
Öykü > Aný
Kardeþim...
Kamil Erbil
Öykü > Aný
Kapýcý
Kamil Erbil
Öykü > Aný

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.