..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Güzel birþeyin fazlasý harika olabilir -Mae West
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Deneysel
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Dindar Kýzýn Kendini Arama Çabalarý
Ýsa Kantarcý
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk

Dindar Kýzýn Kendini Arama Çabalarý Simsiyah Hücremle Tanýþtýracaðým Ýnsanlarý Çünkü nasýl hayatta kaldýðýma dair formülleri kimse bilmiyor. Bu iþinize yarayacaktýr. Bu bedensel ve ruhani varlýðýnýzý tuzaklardan kurtarmanýza yardýmcý olabilir. Ruhsal kurtuluþ tek önemli þeyler hayatta. Gerisi yalandýr. Ve yaþam akýl almaz tuzak ve zehirlerle döþenmiþtir insanlar, þeytanlar ve kötücül enerjiler tarafýndan. Ýki intihar denemesi çok faydal

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Deneysel
61 
 Büyük Bir Yazarýn Ölümü Üzerine  (Alp Çetiner)

Babam öldü. O büyük bir yazardý. Þimdi bütün ülke onun ardýndan yas tutuyor.
62 
 54. Kalas  (eyyüp yýldýrmýþ)

Tavandaki kalaslar her günkünden daha bir eðri büðrü göründü gözüne. Üzerlerindeki çatlaklarýyla narin kibrit çöplerine benziyorlardý...
63 
 Mutlak Sözcük  (Faik Murat Müftüler)

O yürek çýrpýntýsýný, iç burkulmasýný, aðlamaklýlýðý, birebir ve aynen sevgilide yaratabilecek bir sözcük olmalýydý. Anlamýný açýklamaya gerek kalmaksýzýn, duyan kiþide aþký yaratabilecek bir sözcük. Tanrý’nýn yüzüncü adý gibi, aþkýn tek sözü…
64 
 Kediler ve Suyun Hikayesi  (BuZ_LaLe)

gerçeðe mitolojik bir bakýþ açýsý..
65 
 Av - Nogayca Hikaye  (Hakan BENLÝ)

Eki ceni cetme castýn köyde þýktýklarý avda yasadýklarý...
66 
 Hayatta En Çok Kime Güvenilir?  (Hilal ÖZGÜL)

Daha çok yaralar alasýn diye mi güvenilir insanlara?
67 
 Lale Hýrsýzý  (seyfullah ÇALIÞKAN)

Kulübenin içindeki üç güvenlik görevlisi o an kadýnýn yüzüne baktýlar. Gördükleri karþýsýnda telaþa kapýldýlar. Kadýnýn yüzü kireç gibi olmuþtu ve göz pýnarlarý çeþme gibi akýyordu. Aðlamýyor, hýçkýrmýyor ama yaþlar yanaklarýndan aþaðýya süzülüp eski ayakkabýlarýnýn yanýna beton zemine damlýyordu. Kýsacasý kadýn hiç iyi görünmüyordu. Kadýnýn baþýna bir þey gelirse hapý yutarlardý. Hemen bir sandalye çekip kadýný oturttular. Tutanak tutmamýz lazým dediler. Sonra seni polise teslim edeceðiz. "Tutun öyleyse," dedi kadýn. Hiç alttan almýyordu. Yalvaracak, yakaracak gibi bir hali de yoktu.
68 
 Gecenin Tepesi Atmasýn  (seyfullah ÇALIÞKAN)

O gece deli bir saðanak baþladý. Sonbahar için zaman erkendi. Gürgenler tepeden týrnaða yaprak, daðlarýn doruklarý yemyeþil çayýrlarla kaplýydý. Elmalar kýzarmýþtý kýzarmasýna ama henüz ayvalar sararmaya bile baþlamamýþtý. Yaðmur bindirmeden az önce gök çatladý. Yýldýrýmýn yaladýðý orman ürperdi. "
69 
 Söyleyecek Sözü Az Olan Adam 2 Final Sahnesi Replikleri  (MUSTAFA Ahmet Tunç CAKAR (Karþýyakalý Ahmet))

"Söyleyecek Sözü Az Olan Adam" yaklaþýk olarak 1997 den beri, aklýmda olan üç perdelik bir tiyatro eseridir aslýnda. Fikir olarak filizlenmesinden bu yana, iki sefer birinci perdesi yazýldý; ancak bir türlü adýna yakýþan tokluk duygusunu hissettirmedi bana.Derken, derken günlük yaþam ve her zaman baskýn olan þiir yazma eðilimi sebebiyle, uzaklarda yatýlý okula yollanmýþ bir evlat gibi,kaldý durdu aklýmýn bir köþesinde. Ýnsan gerçekte çok çok zor bir varlýktýr bence.Bu dediðim konu olarak insaný iþlemek için de, yazdýðý þeyin öz eleþtiri ve beðenisini yapmak adýna da geçerli. Sonuç itibari ile, bir yerinden baþlamak gerekiyor. Bugün verdiðim bir karar sonucu, adý geçen eserin eskizlerini; öyküsel formda yayýnlamaya baþlýyorum. Siz okuyucuya þimdiden, hoþgörüsü için teþekkürü bir vazife bilirim.Zira eskiz okuduðunuzu bildiðiniz için, küçük hatalarý ve gecikmeleri, anlayýþla karþýlayacaðýnýz umudu içindeyim.Saygý ve selamlar..
70 
 Doðu - Batý  (Alp Çetiner)

Bizim derginin kuruluþ yýldönümü þerefine verilen kokteylde rastladýðým delikanlýdan söz etmek istiyorum size, sayýn okurlarým.
71 
 Gökçeada 4  (seyfullah ÇALIÞKAN)

Bu nasýl cezaevi, isteyen herkes buradan kaçar? - Ben geldiðimden beri hiç kaçan olmadý. - Duvar yok, parmaklýk yok, kaçmak isteyeni kim durdurabilir ki? - Kimse durdurmaz. Durdurmaya bile çalýþmaz. Ýsteyen kaçar. Ama kaçan bütün
72 
 Yollardasýn,bir Arabaya Biniyorsun...  (evren gelen)

Birileri için çok eðlenceli birileri için iyi bir anlatý konusu arkadaþ ortamýnda þu ünlü milli olma durumunu senin ruhuna býraktýðý derin izleri bilmeksizin anlatacak...
73 
 Zift Karanlýðýnda Motor Sesleri  (Arif Zincirli)

muebbetmuhabbet.com adlý sitenin üyesi olan iki kafadar, site forumlarýnýn dar kalýplarýný yýrtarcasýna, doðaçlama bir hikaye yazmaya karar verirler. Yazarlardan "hoverkraft" olanýn askere gitmek zorunda kalmasý ile yazýnýn bitirilmesi bana, juanjuan'a kalmýþtýr.
74 
 Beyoðlu ve Ben  (Yeþim)

HEY, PÞTTT! SANA SÖYLÜYORUM BEYOÐLU, ELOÐLU BANA BAK?!
75 
 Affet Beni Anne!  (nalan gök)

Hoþgeldin bitanem. Dünyama mutluluklar getirdin, gülüþler, sürprizler, umutlar getirdin. Senin kadar güzel , senin kadar heyecan verici kaç konuk aðýrlayabilir ki insan?
76 
 Çýt Yok  (zumrut sarikartal)

Ýçimdeki ses hep konuþur çünkü. Kendimi bildim bileli, ne iþ yaptýðýma aldýrmadan kulaðýma anlatýr da anlatýr öykülerini. Benim dýþýmda, farklý bir bendir o. Ukaladýr biraz, küstah daha doðru olur sanýrým. Ne iþ yaptýðýma, kiminle konuþtuðuma aldýrmaz, bildiðini okur. Ah, ne alçaktýr o, patronumla konuþurken müstehcen hikayeler anlatacak kadar hem de. Bir kulak kabartsam o anda ona, yüzüm kýzararak dinlesem onu, iþimi de kaybederim, arkadaþlarýmý da. Herkes hakkýnda bir fikri vardýr çünkü. Özellikle de benim görmeyi tercih etmediðim huylarý hakkýnda. Dedim ya, küstah ve cesurdur, kaybetme korkusu yoktur.
77 
 Maðaranýn Kamburu - 1  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Deneme türünden bir öykü...
78 
 Pencere Önü Düþünce Rutinleri  (Meryem Rabia Taþbilek)

Tebbessümüne inþirah içirilmiþ çocuklar þaþkýnlýkla bakardý bu hale kapý aralýklarýndan... Fakat þu aþikardý ki, herkesin içindeki karanlýk aydýnlýðýný arýyordu. Aranýyorsa bulunacaktý elbet. Bazýlarýmýz pusuda gözlüyorduk aydýnlýk arayan karanlýðýmýzý. Pütürlü soru iþaretleri törpülüyordu hakikatin önündeki duvarý inceden inceye. Yeni anlamlar yumuþak dokuyu geçip, aklýn sinir uçlarýna dokunup kanatýyordu.
79 
 Ah Ýsmail Ah  (eyyüp yýldýrmýþ)

Ahh Ýsmail ah. Nasýl oldu bu, daha dün bilemedin bir önceki gün her zamanki kendine has efendi halinle; Nasýlsýn abi deyip hatýrýmý sormuþtun, þimdi kim her zaman kahvehanenin hep ayný köþesinden bana hal hatýr soracak. Yaþça benden büyük müydü, yoksa küçük müydü ne fark eder. Efendi bir adamdý. Ah Ýsmail ne âlemi vardý ani bir kalp krizine yenik düþmenin. Önceden yokmuþ kalpten sýkýntýsý. Hatta hiçbir derdi tasasý. Hani dünya yansa umurunda bile olmazmýþ. Ne zaman sevdalanmýþ eski mahallesinden bir kýza. Vermemiþ ya kýzýn babasý iþin, gücün yok diye. Ne yapsýn öldürsün mü adamý. Belki bir gün yumuþar verir kýzý diye beklemiþ. O beklerken kýzý baþkasýyla baþ göz etmiþler...
80 
 Marjinal Tarihçi  (evren gelen)

Yaþamdaki basma kalýp düþüncelere topluma baþkaldýrý...

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Yeni Gün
YILDIZ AKA
Öykü > Deneysel
Dirahþan
selim çok
Öykü > Deneysel
Efendisiz
selim çok
Öykü > Deneysel
Ýðde Sokaðý
Hacer AKTAÞ
Öykü > Deneysel
81. Çizgi
selim çok
Öykü > Deneysel
Yardým
MUHAMMET ALÝ YÜKSEL
Öykü > Deneysel
Selver
Seyfullah ÇALIÞKAN
Öykü > Deneysel

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.