..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Sanatçý, toplumda uzun çalýþma ve çabalardan sonra alnýnda ýþýðý ilk duyan insandýr. -Atatürk
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Sevgi ve Arkadaþlýk
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Dindar Kýzýn Kendini Arama Çabalarý
Ýsa Kantarcý
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk

Dindar Kýzýn Kendini Arama Çabalarý Simsiyah Hücremle Tanýþtýracaðým Ýnsanlarý Çünkü nasýl hayatta kaldýðýma dair formülleri kimse bilmiyor. Bu iþinize yarayacaktýr. Bu bedensel ve ruhani varlýðýnýzý tuzaklardan kurtarmanýza yardýmcý olabilir. Ruhsal kurtuluþ tek önemli þeyler hayatta. Gerisi yalandýr. Ve yaþam akýl almaz tuzak ve zehirlerle döþenmiþtir insanlar, þeytanlar ve kötücül enerjiler tarafýndan. Ýki intihar denemesi çok faydal

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
121 
 Kýnalým  (Göktu Kara)

Ben yazarým, benim iþim insan, kötü hava koþullarý beni etkilemez, insanlarý zor durumlarda gözlemem gerek, zor durumda yaþayanlarý bilmem gerek, bu insanlarýn dýþarýda ne halde olduklarýný anlatmam, yazmam gerek..
122 
 Hayat ve Sevgi  (Hasan Pamuk)

Sevig çölde bir damla su gibidir.
123 
 Direkteki Resim  (eyyüp yýldýrmýþ)

Resim yine ayný yerinde duruyordu. Aðaç bir direðe çivilenmiþ yaðlýboya bir erkek portesi. Gelen gidenin pek seyrek olduðu bir sokakta kaderine terk edilmiþ bir halde tek baþýna. Zavallý ne kadar ýzdýrap içindedir kim bilir. -Kim olduðunu bilirmisin? Elim fotoðraf makinesinin çekme düðmesine tam dokunmak üzereyken duyduðum bu ses düðmeye basmama engel oldu...
124 
 Kumdan Kaleler  (Reþit YAMAN)

Günümüzde yaþanan ama ders alýnmasý gereken bir arkadaþlýðýn öyküsüdür bu.Sevgiyi baþka amaçlarý için kullanan insanlarý tanýmada çok yararlý
125 
 Bir Ölüm Bir Yaþam  (SABRÝYE NÝÞANCI)

Yataktan kalktý zorlukla yürüyerek yanýma geldi. “Gidebiliriz artýk. Bundan sonra yalnýz bebeðim için, kocamýn bana býraktýðý emaneti için yaþayacaðým. Oðlumun adýný YAÞAM koyacaðým. Yaþam bana sevdiðim adamý, kocamý baðýþlamadý. Umarým oðlumu YAÞAM’IMI bana baðýþlar.” dedi. Ve aðýr adýmlarla.Kucaðýmda YAÞAM’la birlikte odasýna gittik.
126 
 Bakýþlarýný Daldýrýp Oturan Adam  (Serpil Baþol)

Kadýn, “var olduðumun farkýnda” diye düþünmüþ. Gülümsemiþ adama. Yüzündeki elleri tutmaya devam etmiþ, bakýþlarý adamýn bakýþlarýný daldýrdýðý gözlerindeymiþ.
127 
 Ýbsalalý Mustafa  (þadan köse)

Eðitim alanýnda olsun, dinlenme saatlerinde olsun, hep yalýnýz ve düþünceli görünen bir asker sürekli dikkatimi çekiyordu. Memleketini özlüyordur geçer dedim. Günler geçiyor onda hiç deðiþiklik yoktu.
128 
 Sevgi Öyküsü  (Cengiz Özder)

Bu hikayeyi daha önceden okumuþ olabilirsiniz. Ama ben yeni okudum ve çok beðendiðimden, henüz okumayanlarla paylaþmak istedim.
129 
 Bir Ýnsan Bir Öykü (2. Bölüm) Gerçek Hayattan Alýnmýþ Bir Damla  (feride özdemir)

Ýþe girip çalýþa bilmem için mahkeme kararý ile yaþýmý büyüttük. Artýk memurluða hak kazanmýþtým teknik eleman olmak yerine direk dairede iþe baþladým. Þimdi daha bir sýký sarýlýyordum üniversite hayallerime, daha çok çalýþýp yükselmeli daha fazla maaþ almalýydým. Yaþam demek buydu çünkü paran kadar insandýn...
130 
 Deniz Kokulu Dondurma  (Alper Turan)

Üç maymunculuk oynamayý çok iyi bilen bir çocuk, herkesin duymadýðý sandýðý þeyleri yutan hayal çaðýnda küçük bir beden... Ve ölüm hiç tanýmadýðý bir yolla ulaþýyor ona, ölüm gemisi yolcularýndan dedesi... Kalkýþ saati belli deðil, nerede duracaðý hiç deðil. Ölüm arkasýnda býraktýklarýyla kabarýk bir deniz gibi, dalgalar gibi, çocukluðun saflýðý ve hayalleri gazoz kabarcýklarý yada güneþin altýnda bekleyen bir dondurma kadar kalýcý yalnýzca... Gerçekler ise hala bir acý biber tadýnda.
131 
 Ýçimizdeki Sevgi Pýnarý 1  (Sıla Şahin)

Ardýndan, ’Uykun geldiyse,hadi geri dönelim’ dedi gözleri uykusuzluktan kapanan iri arkadaþýna. Tombul solucan:‘Evet,çok uykum var.Hadi gidelim.Þu yeni gelen ailenin çaresine daha sonra bakarýz artýk!’ diye cevap verdi.
132 
 Ýki Öðretmen  (Bulut)

Hayatýmýzda etkisi olan insanlar vardýr. Ben de çocukluðuma giderek eðitim hayatýmda etkisi olan iki insaný anlatýyorum size bu yazýda.
133 
 Güneþ Adam'ýn Armaðaný  (gizem)

elinde bir sepet çilekle çýkýp geldi güneþ adam kýzýn yanýna. tam da gözyaþlarýný siliyordu kýz. silmekten kýzarmýþ burnu , aðlamaktan hafif þiþmiþ gözleriyle açtý kapýyý adama.
134 
 Komþularým  (Dilek Asar)

Oturduðumuz bina dört katlýdýr. Giriþ katýndaki dükkanýn üstündeki dairede oturuyoruz. Üstte de iki daire var. O daireler sýk sýk kiracý deðiþtirdi.Birileri taþýndý, birileri çýktý gitti. Bu ailelerden biri var ki ben onlarý hiçbir zaman unutmayacaðým. 3 sene önceydi, 6 çocuklu bir Kürt ailesi üstümüzdeki daireye taþýndý.Ne yalan söyleyeyim onlarýn çok gürültü yapacaðý aklýmdan geçmedi deðil. Canlýlýðý, hayatiyeti severim ama gürültü baþka.Oysa hiç sesleri çýkmýyor, evdeler mi deðiller mi belli deðil. Þimdi ‘ yahu çocuklar hasta falan mý acaba ‘ diye beni endiþelendiren sessizliði düþünüyorum da gülümsemekten kendimi alamýyorum. Kim derdi ki gürültüden deðil de sessizlikten rahatsýz olacaðým.
135 
 Ýki Kardeþ Bir Ülke  (R. Yasin Bahadýr)

Ülkenin iyiye gitmesi için uðraþan bir aðbeyin çbalarý
136 
 Bu Bizim Hikayemiz... A/z  (Atiye DANIÞ)

Sanal dünyanýn kimi zaman çok iyi dostluklar yaratabildiðine iliþkin
137 
 Doðru Olan  (serdar)

Adamýn karþýsýndaydý genç kadýn, otuz beþ yaþýnda evli iki çocuk annesi bir bayandý, mutluydu aslýnda karnýný doyuyor, çocuklarýna bakabiliyor, kocasýyla mutlu olabiliyordu ama yokluk ve ihtiyaçlar onu yabancý bir erkeðin karþýnda çýrýlçýplak soyunmaya itmiþti.
138 
 Söz Etmeye Kýyamýyorum  (Ýnci Çiçekoðlu)

sadece bir kiþiye deðil, yüreðime sarýlýþlarýyla farklý duygular akýtan herkese dair.. abla, arkadaþ, anne..
139 
 Gül Dedim Gül - Dü  (asivemavi36)

Odasýna yalnýz ben girebilirdim,yüreði gibi odasý da açýktý bana...Tüm parfümlerin inadýna ayva kokardý odasý,sandýðýnda ayva olurdu her daim... / þimdi ayva kokularýnda onu bulduðum bu yüzden / Perdeleri kapalýydý esrarengiz hanýmýn...En son geldiðinde ayva getirmiþ babasý Kaðýzman’dan... Kapalý perdelerin ve hanýmýn tüm esrarý buydu...Babasýný hapsetmiþti içeri, aslýnda ayvada ellerinin kokusu varmýþ...
140 
 Öðrendiðim Ýlk Þey  (SERDAR TAHTALI)

Artýk perdelerimi ardýna kadar açýyorum ve ruhuna hayran olduðum eþsiz sokak manzaralarýna ,ilk doðduðum günkü kadar yaþlý ve sevdiðimi bildiðim sürece huzurlu yaþýyorum

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Bazý Kýzlar Çok Deðerlidir
Ýsa Kantarcý
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Kara Þimsek ve Kardeþleri
Ýsa Kantarcý
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Bir Kýzla Bir Erkeðin Dostluðu
Ýsa Kantarcý
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Sevgi ve Arkadaþlýk Hikayesi
Ýsa Kantarcý
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Siyah Yavru Sokak Kedisi
Ýsa Kantarcý
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Balatlý Deli Behram’ý Kaybettik
Yûþa Irmak
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Koca Seyit
Veysel Baþer
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Bir Caným Benim
Yûþa Irmak
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Sebeb-i Dost
Tuna M. Yaþar
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Dut Aðacý
Özlem Turgut Þili
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Yýlký
Hacer AKTAÞ
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Bahçe Duvarý
Hacer AKTAÞ
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Sevginin Adý Baþka
Hakan Yozcu
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Diyojen
Tuna Mustafa Yaþar
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Sarýçiçek
Esma Uysal
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Bilet
seçkin gündüz
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Kömür Gözler
Necmettin Yalcinkaya
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.