..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Hiçbir þey insan kadar yükselemez ve alçalamaz. -Hölderlin
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Fantastik Roman
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Dindar Kýzýn Kendini Arama Çabalarý
Ýsa Kantarcý
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk

Dindar Kýzýn Kendini Arama Çabalarý Simsiyah Hücremle Tanýþtýracaðým Ýnsanlarý Çünkü nasýl hayatta kaldýðýma dair formülleri kimse bilmiyor. Bu iþinize yarayacaktýr. Bu bedensel ve ruhani varlýðýnýzý tuzaklardan kurtarmanýza yardýmcý olabilir. Ruhsal kurtuluþ tek önemli þeyler hayatta. Gerisi yalandýr. Ve yaþam akýl almaz tuzak ve zehirlerle döþenmiþtir insanlar, þeytanlar ve kötücül enerjiler tarafýndan. Ýki intihar denemesi çok faydal

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Roman > Fantastik Roman
41 
 Aydýnlýk9  (osman demircan)

Yer, Ýstanbul'un Üsküdar ilçesi... Suç oraný yok denecek kadar az olan Çamlýca Mahallesi yaz ayýnýn o kavurucu sýcaðýnda polise yapýlan bir ihbarla sarsýldý. Fatih Sitesi içinde bulunan bir binanýn birinci katýnda kalan Erhan'dan haber alamayan Umay, Erhan'ýn baþýna bir þey gelmiþ olabileceði korkusuyla durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, çilingir yardýmýyla kapýyý açtýðýnda aðýr bir koku ile karþýlaþtý. Polisler nefes almakta zorluk çekmelerine raðmen evin odalarýnda Erhan’ý aradýlar.
42 
 Uzun Yol (1. - 100. Sayfalar)  (Levent)

Yavaþ ve aksak adýmlarla merdivenlere adým attýðýnda Onorgud bunun hiç de Kahin’in sýradan hallerinden olmadýðýný anladý. Cadýkahin Kral’dan iki basamak aþaðý da durdu. Kral ürperdi. Krallarýnkahini sýska, kemikli elini Krallarýnkýlýcý’na doðru uzatýyordu. Uzun, kalýn çelik namlunun usturadan yüz bin kat keskin aðzýna bir deri bir kemik parmaklarýyla dokundu. Namlunun keskinliðini parmaðýný keskin aðýzda yavaþça kaydýrarak sýnadý.. Sýradan bir anda Kýlýç’ýn bu ufak dokunuþunun koca bir tomruðu umarsýzca parçalayacak gücü vardý. Ama Cadýkahin’e hiç bir þey olmadý. Kýlýç bir çiziðe bile neden olmadý. Tek bir ufak damla bile kan akmadý. Krallarýn kýlýcý Kahin’i tanýyordu. Uykusundan uyanmasý emredilmediði ve gerek de duymadýðý için sessizce bekliyordu. Birden hiçbir iþaret göstermeksizin Onorgud’u sarsan bir þey oldu. Cadýkahin Kral’a doðru baþýný kaldýrdý. Bunu daha önce sadece bir kez daha yapmýþtý. Uzun yýllar önce Rein isminde bir genç kral Kýlýç kulesi’ndeki efsanevi kýlýcý eline alýp Onorgud olduðu gün. Kral karanlýkla gölgelenmiþ, yüzyýllarýn yýprattýðý ve adeta silip þeffaflaþtýrdýðý yaþlý yüze, o geçmiþi sayýsýz yüzyýllardan beri süzgecinden geçirmiþ gözlere ikinci bakýþýnda da iliklerine kadar ürperdi. Ama bu defa ürperti daha dehþetliydi.. O çok yaþlý ve bilgiliydi. Çok þey görmüþtü. Öyle ki artýk önceden gördüðü hiçbir þeye bakmýyordu. Þu anda ne görmek için ona bakýyordu? Yüzyýllardýr görmediði neyi görüyordu? Bunlarýn düþünceleri Rein’in aklýný gitgide aðýrlaþtýrýrken Cadýkahin’in sesini duydu. Boðuk ve fýsýltýlý ses derin karanlýklardan ona yankýlanýyor gibiydi. Sanki kaderin sesi ona kehanet haykýrýyordu... “Kýlýcýný bile Ey Kral.. Savaþa gidiyorsun..”
43 
 Bay P  (Çetin Ýmer)

Normalde herkesin olduðu gibi, bir kiralýk katilin de özel hayatý vardýr. Sevip aþýk olabilirler. Tek fark, onlarýn öyküleri genelde pek tatlý sonla bitmez. Bu da tanrýnýn adaleti olmalý.
44 
 Bir Edebiyatçý Gözüyle Maðaranýn Kamburu - Yorum: 4  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Roman kurgu bakýmýndan olaydan çok düþünceye vurgu yapar. Ayrýntýlarla ilgilenmez. Pek çok kiþiye aðýr gelebilecek konu ve düþünce örgüsü böylece daha anlaþýlýr hale getirilir. Sadece felsefeyle ilgilenenler için deðil, her insan için okunma kolaylýðý saðlar.
45 
 Bir Felsefeci’nin Kaleminden Maðaranýn Kamburu – Yorum: 6  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Romanýnýzý sýnýrsýz sevdim. Roman eleþtirmeni olsaydým, “sýnýrsýz sevdim” gibi dümdüz bazý lâflar edeceðime, bu sevgimi yetesiye dýþlaþtýrabilecek cümleler kurmaya çalýþýrdým. Roman kültürümün enezliðinden ötürü, beni baðýþlayýn lütfen!
46 
 Maðaranýn Kamburu  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

-Bu çalýþma birkaç bölümlük öykü olarak tasarlanmýþ, ancak konunun uygun olmasý nedeniyle okuyuculardan da gelen istek ve teþviklerle bir romana dönüþtürülmüþtür. -Bu sitede öykü olarak 20 bölüm halinde yayýnlanmýþtýr. -Öykü iken takip eden okurlarýn bu romaný tekrar okumalarýna gerek yoktur. Çünkü herhangi bir deðiþiklik yapýlmamýþ, sadece gözden geçirilip birkaç düzeltme yapýlmýþtýr. -Öykü olarak bu sitede ve baþka sitelerde yayýnlandýðýnda yaklaþýk 5-6 bin kere týklandýðý saptanmýþtýr. -Okuma süresi ortalama hýza sahip bir okur için tahmini 3.5-4 saat arasýdýr. -Tavsiye ve eleþtirilerinize açýktýr. -Umarým hoþunuza giden bir çalýþma olmuþtur. -Saygýlarýmla.
47 
 Renkli Düþler Dükkâný  (Timur KOHEN)

Gizemli ve sihirli hikâyelerde geçen masum bir kasaba mutlaka vardýr. Ve o kasabalarda mutlu olmayý bekleyen insanlar muhakkak olur. Renkli Düþler Dükkânýný harabe bir yerden bir gecede rengârenk tabelalarýnýn olduðu, sevimli ve fantastik eþyalarýn satýldýðý bir yere çevirmek ise Bay Baki Kalýr adýnda gizemli bir gezginin görevidir. Kim bilir? Belki de Renkli Düþler Dükkânýn'da sizin için de gizemli bir eþya yer alýyordur.
48 
 Nicole Beatrix'in Atarisi 2. Bölüm  (Timur KOHEN)

Nicole Beatrix tanýmadýðý bir yabancýdan bir atari alýr. Üzerinde her ataride olmasý gereken tuþlar olsa da gizlenmiþ bir tuþ daha vardýr. Gizemli yabancý atariyi Beatrix'e verirken her ne olursa olsun o tuþa basmamasý gerektiðini söyler. Atarinin sahip olduðu gizli güç Nicole Beatrix'i iyiliðe ya da kötülüðe sürükleyecek. Beatrix, ona bir arkadaþý gibi eþlik eden iç sesinin þu sorusunu duyup duracaktýr; Neden bir baþkasý deðil de sen? Koskoca gezegende o gizemli adam neden seni seçti? Bu atari sana ne yaptýracak? Beatrix' tüm bu sorularýn cevabýný atarinin çarpýcý gizemiyle tanýþýnca alýyor. 'Hayatýnýn ne kadarý gerçek ve sana ait, ne kadarý yalan ve atariye ait? Gizemin ve merakýn hiç bitmediði bu romanýmý parça parça siz deðerli okurlarla paylaþacaðým.
49 
 Ülgen  (Sinem Baðcivan)

"yaþamakta ayak direyeceksin. Belki bahtiyarlýk deðildir artýk boynunun borcudur fakat düþmana inat bir gün fazla yaþamak." NAZIM HÝKMET RAN
50 
 Beyaz Melek 6. Bölüm  (Timur KOHEN)

Beyaz Melek, bir hastane görevlisi ile bir hastanýn öyküsünü anlatýyor. Doktor Bilge Göker'in hastanedeki görevi, komaya girmiþ ve hayatý makinaya baðlý hastalarý son yolculuklarýna uðurlamaktýr. Çalýþtýðý yýllar içerisinde onlarca hastayý bu þekilde makinalardan ve hayattan koparmýþtýr. Bir gün Bayýndýr Hastanesine Melek Bilen isimli gizemli ve tuhaf görünümlü bir hasta gelir. Ancak Melek Bilen’in bu tuhaf ve gizemli görünümünün altýnda oldukça saf ve o dünyaya ait olmayan bir ruh yatmaktadýr. Melek Bilen'in günden güne gün yüzüne çýkan dünya ötesi güçleri, karakteri hakkýnda yeni ipuçlarýný anbean ortaya çýkaracaktýr.
51 
 Þizofrenin Kamburu  (Okuyan Adam)

“HERKES HEYBESÝNE ÖMRÜNÜ DOLDURUR; BEN KAMBURUMA TAKILAN HAYALLERÝMÝ… BEN BÝR BOZKIR PÝGMESÝ DEÐÝLÝM; HAYALLERÝ OLAN VE ÇÝÐNENMÝÞ BÝR HAYATIM.”
52 
 Beyaz Melek 7. Bölüm  (Timur KOHEN)

Beyaz Melek, bir hastane görevlisi ile bir hastanýn öyküsünü anlatýyor. Doktor Bilge Göker'in hastanedeki görevi, komaya girmiþ ve hayatý makinaya baðlý hastalarý son yolculuklarýna uðurlamaktýr. Çalýþtýðý yýllar içerisinde onlarca hastayý bu þekilde makinalardan ve hayattan koparmýþtýr. Bir gün Bayýndýr Hastanesine Melek Bilen isimli gizemli ve tuhaf görünümlü bir hasta gelir. Ancak Melek Bilen’in bu tuhaf ve gizemli görünümünün altýnda oldukça saf ve o dünyaya ait olmayan bir ruh yatmaktadýr. Melek Bilen'in günden güne gün yüzüne çýkan dünya ötesi güçleri, karakteri hakkýnda yeni ipuçlarýný anbean ortaya çýkaracaktýr.
53 
 Nicole Beatrix'in Atarisi  (Timur KOHEN)

Gizemli bir adam Nicole Beatrix'e bir atari verir. Ondan istediði tek þey atarinin üzerindeki bir tuþu hiç kullanmamasýdýr.
54 
 Gökyüzü Notlarý Ya da Asýl Adýyla Göðsündeki Gökyüzü  (leyla karaca)

Dilruba’nýn yolu bir ermiþle kesiþtiðinde ermiþ ondan göðsündeki gökyüzünün fotoðrafýný çekmesini ister. Ama önce Dilruba’yý farklý ve fantastik alemlere götürecektir: Duymak, görmek ve koku alemleri. Burada Dilruba’nýn kendini yeniden keþfetmesini isteyen ermiþ ona duyularla ilgili uzun dersler de verir. Sýra koku alemine geldiðinde Dilruba Tuðrul’la tanýþýr ve onun kokusunu duymaya baþlar. Bunun sýrrýna kendi göðünün fotoðrafýný çekmeden önce koku aleminde yaklaþacaktýr.
55 
 Kod. X  (Timur KOHEN)

Kod. X þansýz biriydi. En azýndan baþka bir insan bedeniyle tekrar dünyaya geldiðinde öyleydi. 2123 yýlýnda uyandýrýldýðýnda yapabileceði tek þey vardý; hayatta kalabilmek. Yargý sistemi onu geçmiþte yaptýðý ve cezasýný çekmediði þeyler için hayata döndürmüþtü. Evet, artýk geçmiþe dönük infazlarýn yaþandýðý bir çað baþlamýþtý. Kod. X geçmiþte iþlediði suçlarýn cezasýný çekmek için özgür kalabileceði ya da ölebileceði bir infaz programýna katýlacaktý. Kod. X þimdi merakla ve beðeniyle takip edilen bir infaz programýndaydý. Benliði bir insan bedeninde tekrar uyandýrýlmýþtý. Ensesinde diyez ve bemollerden oluþan bir kodlama vardý. Ýnfaz programý bitmeden suçsuz olduðunu kanýtlamak zorundaydý. Ya da Ýnfaz Programý onu öldürene ve belki özgürlüðünü hak edene kadar saklanmak ve kaçmak zorundaydý.
56 
 Tanrýlarýn Dönüþü  (Dicle Guntas)

Ve arkada ki konuþtu; “Yalnýzca gerçek seni özgür býrakabilir Leibniz, ölüm deðil.” Eos!, tahmin etmeliydim diye düþündü, rüzgara bu kadar laf edip de Eos'u nasýl unutabilirdi ki, onun tek aþký, en büyük savaþta aldýðý en büyük yaradan daha aðýr yaralayan baþ düþmaný, en tehlikeli dostu…
57 
 Bizim Köyün Ayýlarý  (Kemal Yavuz Paracýkoðlu)

"Ben bir fotoðraf albümüyüm. Kafamýn içinde, hiç deðiþmeyen, kimisi silik, kimisi derin izleri olan canlý yüzler taþýyorum. Binlerce…”
58 
 Kýsa Saç  (Timur KOHEN)

Ezildi... Dövüldü... Küçük düþürüldü... Çocukluðu yaþatýlmadý... Aslan Aslan, gittiði Kur'an kursunda sýrf altýný ýslattýðý için arkadaþlarý tarafýndan alay edildi. Sessizce ve aðlayarak bu alayýn bitmesini bekledi. Sataþmalar, karýþmalar, alaylar sadece bu olayla kalmadý. Ta ki bir noktaya kadar... O gün Aslan Aslan'ýn içinde biriktirdiði kin, nefret ve intikam duygusu daha önce görülmemiþ bir sel gibi önüne neyi katýyorsa yok edecekti. Herkes için bir planý vardý. Son derece akýllý ve zeki olan Aslan Aslan artýk bir ölüm makinasýna dönüþmüþtü..
59 
 Beyaz Melek  (Timur KOHEN)

Beyaz Melek, bir hastane görevlisi ile bir hastanýn öyküsünü anlatýyor. Doktor Bilge Göker'in hastanedeki görevi, komaya girmiþ ve hayatý makinaya baðlý hastalarý son yolculuklarýna uðurlamaktýr. Çalýþtýðý yýllar içerisinde onlarca hastayý bu þekilde makinalardan ve hayattan koparmýþtýr. Bir gün Bayýndýr Hastanesine Melek Bilen isimli gizemli ve tuhaf görünümlü bir hasta gelir. Ancak Melek Bilen’in bu tuhaf ve gizemli görünümünün altýnda oldukça saf ve o dünyaya ait olmayan bir ruh yatmaktadýr. Melek Bilen'in günden güne gün yüzüne çýkan dünya ötesi güçleri, karakteri hakkýnda yeni ipuçlarýný anbean ortaya çýkaracaktýr.
60 
 Beyaz Melek 5. Bölüm  (Timur KOHEN)

Beyaz Melek, bir hastane görevlisi ile bir hastanýn öyküsünü anlatýyor. Doktor Bilge Göker'in hastanedeki görevi, komaya girmiþ ve hayatý makinaya baðlý hastalarý son yolculuklarýna uðurlamaktýr. Çalýþtýðý yýllar içerisinde onlarca hastayý bu þekilde makinalardan ve hayattan koparmýþtýr. Bir gün Bayýndýr Hastanesine Melek Bilen isimli gizemli ve tuhaf görünümlü bir hasta gelir. Ancak Melek Bilen’in bu tuhaf ve gizemli görünümünün altýnda oldukça saf ve o dünyaya ait olmayan bir ruh yatmaktadýr. Melek Bilen'in günden güne gün yüzüne çýkan dünya ötesi güçleri, karakteri hakkýnda yeni ipuçlarýný anbean ortaya çýkaracaktýr.




son eklenenler

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.